OMV 5rol nalepke

Začel/a garac, Maj 07, 2009, 09:08:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali zbirate OMV nalepke

A
16 (45.7%)
E
9 (25.7%)
AKŠNE NALEPKE?
3 (8.6%)
A NAJ SI JIH...
7 (20%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 35

grozny

teh 10 eur nekomu ni dosti, nekomu drugemu pa to pomeni kar nekaj
in če kaki taki oseb lahko podariš tako torbo ga boš zelo osrečil

in ko vidiš pol to osebo kako je srečna si pol še ti vesel

happy end a ne?

pol se mamo pa usi radi, pa rožice cveto...... :))))
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Xandrej

:gimme_money:

Tako se govori.

grozny

ekola usaj 1 da drži z mano

:BigThumbs::BigThumbs:
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Lovro

Midva z ženo sva ravno včeraj kupila največjo torbo. Nama je prišla prav, saj bi jo tako in tako morala kupiti. Tudi žogo sem takrat vzel, mi bo prav prišla kasneje za sina.

Res pa je, da sedaj ne bom več pobiral nalepk, saj ostalih torb ne potrebujeva, ostali, ki jih poznava, pa itak tankajo na Petrolu.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

bramar

Se z nalepkami ne obremenjujem, jih imajo tako in tako skoraj vse trgovine. Tankam bencin, ko ga potrebujem. Èe pa dobim še kaj na vrh, je pa samo dobro ... :emot117:

psihopat100posto

Nalepke so zakon,žog je bila vesela psica(zdržale so napihnjene ponavadi tam 20 sekund), torbe pa so zamenjale stare potovalke. Naslednja akcija bi lahko bli kaki kufri različnega orodja in podobno. Samo pri meni je drugače, ker jaz tankam Man-a ponavadi vsaj 500l naenkrat in pol dobim full nalepkin je kartonček hitro napolnjen, sem tudi že podaril en kup nalepk in je folk kar happy ko jih dobi. Vsi so rabili te stvari zgleda nove. Tak, da nevem kaj ste eni taki pesimisti. Èe delaš za minimum itak gledaš kak bi vsepovsod najboljše skozi prišel.
lp

P.S.kavica pa itak gratis nonstop na OMV za šoferje, če tankajo. Na Petrolu ni šans da častijo kaj.

CitroX

Nalepke vzamem, en kartonček sem že napolnil in dal kolegu. Torb ne potrebujem, nalepke vzamem. Tankam prežno na omv (100), pa ne vem, zakaj bi se sekiral zaradi nalepk. Se pa nasmejim vedno, ker ljudje res vsepovprek kupujejo in ful profitirajo - se splača.
Tudi šparove pobiram, tam sem pa kar nekaj kvalitetnih brisač po normalni ceni kupil, ker sem jih potreboval, pa tako ali tako skoraj izključno tam nakupe naredim. Pri prejšnjih akcijah sem nalepke dal kaj te vem komu vse....

Vsak pa naj pri sebi najprej razčisti, kaj bo s temi nalepkami, ne pa kar nakupovati ker so dvojne pike in megašpon akcije.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

CitroX

Pa v času volitev sem vzel 10 dag SDS kave, predvolilno obarvane. Klasične kave običano niti ne kuham, tako da mi na barkafeju običajo rok trajanja poteče, pa sem jo dal čistilki. Ni bila nič jezna.
Zadnjič sem pa v šparu dobil zaboj jabolk, ker sem preveč zapravil. Jih še imam nekaj v hladilniku.

Èe ti kaj ponujajo, pač vzemi. Èe že ne potrebuješ, pa komu daj, vedno se kdo najde.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

michoBX

nalepke pobiram, omw sem nafilal že dva kartončka, in sem vzel potovalko, sicer je bolj lari-fari, pa bo že, je vsaj torba bolj praktična. Šparove in ostale nalepke tud pobiram, vendar jih ne zbiram, ker kupujem vse povprek. Torej, če kdo hoče lahko na srečanju izmenjamo nalepke, drugač jih bom pogubil, ali pa stran dal, ker se mi valjajo po denarnici ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

grozny

Citat od: CitroX;51256Èe ti kaj ponujajo, pač vzemi. Èe že ne potrebuješ, pa komu daj, vedno se kdo najde.

ko bi le vsi tako razmišljali...

ne bi blo lačnih...
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

boga

zbiram, garac prispeva:BigThumbs:
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

Omv nalepk nisem zbiral,ampak zdaj zbiram Petrolove "kava za na pot". En kartonček je že poln, zdaj "filam" drugega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Zdaj se pri OMV zbira žige za skoraj zastonj počitnice v znanih letoviščih...

garac

@andraž nisem vedel, tankam kjer pač zasveti lučka, ampak na kavo pa zdaj hodim na petrol, ker mi je res okusna. Na ac so ji sicer podražili na 1,2€, v mestu pa je še vedno 1€. Ful okusna, skoraj ko Coffe shop v btc, ali vila Prešeren na Bledu.

Na dopust v neka znana letovišča najbrž ne bom šel. Drugo leto, če bo vse ok, po dolgem času spet francija.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

Petrol naj si svoje nalepke in akcijo nožev Berghoff al kaj so že nekam zatakne!
Naj mi še kdaj omenijo svojo kartico...
[SIGPIC][/SIGPIC]