OMV 5rol nalepke

Začel/a garac, Maj 07, 2009, 09:08:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali zbirate OMV nalepke

A
16 (45.7%)
E
9 (25.7%)
AKŠNE NALEPKE?
3 (8.6%)
A NAJ SI JIH...
7 (20%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 35

devil

Citat od: garac;150540Petrol naj si svoje nalepke in akcijo nožev Berhof al kaj so že nekam zatakne!
Naj mi še kdaj omenijo svojo kartico...

hehe jih nikjer ne dobiš a ne :D jst sm dolensko in gorensko okol dala pa jih nikjer nikoli nimajo :Hammer3:
:funny34d:

garac

Dekletom in fantom, ki delajo za pulti, ne zamerim, zato tudi svoj gnev ne prenašam na njih, pač pa se zavestno odločam za tankanje na OMV
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Ma ko jih je... že od samega začetka tega nategovanja. In ene in druge. Glede na to kolko dnara tam pustiš ko natankaš in še kaj zraven kupiš bi ti lahko ob zbiranju toč te zadeve podarili. Gamad oderuška.

ModelJT

Noži obstajajo. Je enega od teh znanec kupil. Samo sam ga ni dobil, mu ga je prinesel en delavec petrola. Zakaj, kako, ne vem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Ma, mi gre na ¸urac, ko nas povsod samo posiljujejo s temi svojimi izdelki... v merkurju, na blagajni: A rabite svečke? V *it si jo potisni, reva boga, saj vem, nisi kriva, tvoje delo pač, pa dodatni printi nekih kuponov, pa popustov, pa spet petrol in njihov katalog pa...

Petrol Berghoff noži ... prodam nalepke sem celo našel sedaj na bolhi, pa folk ni več normalen
[SIGPIC][/SIGPIC]  

devil

res je noži so :D
sam ponavadi je tako da tisti dan ko pridejo do petrola tudi takoj gredo :Hammer3:
:funny34d:

Gox

Citat od: garac;150540Petrol naj si svoje nalepke in akcijo nožev Berghoff al kaj so že nekam zatakne!
Naj mi še kdaj omenijo svojo kartico...

Tako je reku tudi moj oče .... že nekaj časa tanka na Petrolu in zbira te točke, pa nalepke ...

se je odloču da bo vzel te nože ... pa pride en dan, jih ni ... pravi bodo jutri prišli ... pride drug dan, jih ni ... naj bi naslednji dan prišli ob 12h sigurno ...

pride tretji dan ob 12h, nožev ni, naj bi prišli, sam jih ni več .... je oče dal trgovki nalepke, album, stresel še vse preostale nalepke iz denarnice in reku...

"na tukaj maš nalepke"  pa si ti kupi nože ...

in je obupal ...

(Na OMW pa sem kupu že mikser, pa žar na "točke" pa je blo na zalogi :) he he, Grunding made in Èajna) 3 let agarancije ma

Tiki

Jaz ponavadi te nalepke dam komu ki jih zbira.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Jogador

Še sreča, da bjondo samo po mestu vozim, da pije skoraj 9 litrov, kolega je kupil v enem mesecu mikser in grelec vode na omv-ju, samo iz mojih tankov stotke=)

Aja petrolove nože pa jaz tudi že 2 mesca lovim, nisem še niti enega našel....:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

imam Berghoff onega za kruh in santoku, pa škarje za piletinu, sem zdilal krtiji
Sicer pa jih niti ne iščem več kaj dosti, ker če ne morem kupit vseh, jih klinac gleda, en čas me je celo veslilo tole, kot bi na lotu dobil...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

krtija

Prvič sem se šel tele fore z nalepkami pa tudi zadnjič. Manjka mi samo en nož in če ga ne dobim, vrnem vse ostale Petrolovi upravi v hrbet.

dexterboy

Sem poslušal po radiu, da se petrol opravičuje za "nevšečnosti", ko njihovi kupci trpijo bolečine, ker ne morejo kupiti nožev, ker jih trenutno ni na zalogi. So pa zagotovili, da bodo vsi, ki imajo nalepke, lahko tudi po preteku akcije kupili nože po "subvencionirani" ceni.
Jaz žal, ali pa na srečo, ne morem zbirati teh nalepk, ker premalokrat tankam bencin, plin je pa občutno cenejši na Butanu kot pa pri omvpetrolu.
Me pa samo zanima, kaj so ti noži res tako kwalitetni, da je zaradi njih potrebno tankat pri največjem in skrčevati konkurenco? Ker, če je odgovor da, si bom potlej še jaz enega omislil, da ga imam stalno v avtu, če srečam slučajno kakšnega prepotentnega japija s preveč pameti. Pa darujmo kri na licu mesta...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

sop

ne rabim nalepk, zaenkrat se nimam rje na avtu :)

dvorjan

Jaz za nalepke se nikoli nisem nic kupil, vedno jih podarim kolegom. =) Tako rdece kot zelene.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Ah, klinc pa nalepke pa boni pa točke pa kaj vem kaj... Vse skup je sam da ljudje čimbolj zapravljajo za stvari , ki jih dejansko ne rabijo. Kdo pa rabi več kot en ali dva noža v kuhinji ??? Zdaj očitno nože kupujejo pa stare bek mečejo al kaj ? Pa tiste torbe ... Ja ful poceni kup torb in pol kredit vzet za dopust, da lahko torbe uporabljajo. Pa mikserji in sličn šrot. Kdaj bo ljudi izučilo... Pol pa , ker ni tolk velik račun za bencin pa naj še pol trgovine na črpalki pokupim, da bom nožeka dobu... Ja bravo, ko da rabim liter mleka na bencinski črpalki kupit... To za mene ni nobeno šparanje, če ti kao dajo točke pa pike za nekaj kar ne rabiš.

Ko bom rabil nov nož v kuhinji ga bom šel kupit v lokalno mesarsko trgovino. Bo dražji seveda kot na bencinski ... ampak, bo profi.

Edino kar kupim na bencinski je ... bencin, cigareti pa kakšno kavo ,če sem na poti. Èe sem v domačem kraju si jo rajš sam skuham. Cigareti pa imajo vsepovsod isto ceno.

"Budalaština" čista... Pol jim pa še robe zmanjka...