OMV 5rol nalepke

Začel/a garac, Maj 07, 2009, 09:08:50 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Ali zbirate OMV nalepke

A
16 (45.7%)
E
9 (25.7%)
AKŠNE NALEPKE?
3 (8.6%)
A NAJ SI JIH...
7 (20%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 35

garac

e, Janez moj, ne kritizirat kartice pa to, lej čez par let, boš imel ko Keža kartico zaupanja, letna članarina 100€ in se boš lahko čohal po jajima in ganjal zaposlene
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

hehehehh... ja pa ja de... Mogoče pa res ???

Mike666

Citat od: janez;150628Ah, klinc pa nalepke pa boni pa točke pa kaj vem kaj... Vse skup je sam da ljudje čimbolj zapravljajo za stvari , ki jih dejansko ne rabijo. Kdo pa rabi več kot en ali dva noža v kuhinji ??? Zdaj očitno nože kupujejo pa stare bek mečejo al kaj ? Pa tiste torbe ... Ja ful poceni kup torb in pol kredit vzet za dopust, da lahko torbe uporabljajo. Pa mikserji in sličn šrot. Kdaj bo ljudi izučilo... Pol pa , ker ni tolk velik račun za bencin pa naj še pol trgovine na črpalki pokupim, da bom nožeka dobu... Ja bravo, ko da rabim liter mleka na bencinski črpalki kupit... To za mene ni nobeno šparanje, če ti kao dajo točke pa pike za nekaj kar ne rabiš.

Ko bom rabil nov nož v kuhinji ga bom šel kupit v lokalno mesarsko trgovino. Bo dražji seveda kot na bencinski ... ampak, bo profi.

Edino kar kupim na bencinski je ... bencin, cigareti pa kakšno kavo ,če sem na poti. Èe sem v domačem kraju si jo rajš sam skuham. Cigareti pa imajo vsepovsod isto ceno.

"Budalaština" čista... Pol jim pa še robe zmanjka...

Se podpišem pod tale post.
Narod je res slep ko drek. Izkoriščajo jih tak kot treba. Cccccc  Polpa je lahko tako stanje kot je.

krtija

Ne posplošujte preveč! V moji okolici so samo Petrol pumpe in če tam kupim tobak pa dizel, ne vem zakaj ne bi dobil za drobiž nožev, ker jih še nimam. Eni pač kuhinjo še delamo in opremljamo...

janez

Mal razmisli... Poceni ne pomeni kvalitetno. In če misliš nekaj kupit zato da boš uporabljal kupi kvalitetno... Èe bi bili recimo noži na petrolu za dva evra kvalitetni bi potem mesarji v vrsti stali pa kupvali ko zmešani. Je razlika če kolješ prasca z profi nožem al pa z nožem iz hofera (petrola, ikee,merkatora, lidla,...).

Doma imam par oldtimerskih primerkov nožev... Od ene pa druge stare mame, pa od fotra in od mame... Vsi po 40 , 50 ali več let stari, z lesenim ročajem in tolk zbrušeni da od 4 cm višine ni kaj več ostalo kot kakih centimeter višine. Režejo pa kot britev. Sam so za spomin pa spravljeni. Vem, da vsi moji starci nikoli ne bi šli v poceni nakupe... Niso rabili, so enkrat kupli in to je bilo to. Zadeva, ki jih je preživela...

Tak je pa tud z vsemi ostalimi stvarmi na tem svetu... Sam, ljudje morajo pač imet vse... Pa če jih še zraven zaslepijo s trditvijo , da brez nečesa pa ne morejo živet je toto... Na sociali... ma kupit pa vse kar se prodaja. Tud če je zanič, glčavno da je poceni pa da ti negdo zabije v glavo da ti stvar dejansko "podarja"...

Gox

Moj oče je mesar že 42let, pa je stal v vrsti in vseeno hotu te nože s Petrola :)

E janez ... da bi ti vidu kaj vse ljudje kupujejo .... jaz pravim ni še krize ...

dovolj da decembra opazuješ malo po trgovini ... in vidiš same polne vozičke ... in to po 2x tedensko ... pa mi noben ne bo reku, da ljudje res rabijo toliko hrane in dodatkov ... samo očitno je še denarja v igri ...

Jaz na pumpi tankam (skoraj vedno več kot 60€) + vzamem nekaj za popit 0,5L, ker sem glih žejen po službi ... tak dobim 6-7 nalepkic ....pa sem spotoma kupu Grunding žar za 30€ na točke, ker je star žar (toaster) že toliko znucan, da je teflon dol opran, pa se vse prijemlje gor ...

v naslednji rundi pa sem mami kupil mikser Grunding za 15€ + točke, ker je ga rabila ... (v novoletnem času ji je star mikser v vodo padu, pa mu ni najbolj pasalo :))

Èe pa ne bi imeli tam glih te akcije, bi te dve zadeve najverjetneje vzel v Merkurju, ali pa preko meje v Trstu.

Zdej pa pridte v Špar, boste zbirali nalepke z živalmi v Polaromaniji, za vsakih 10€ dobite par nalepkic :) he he

garac

Se opravičujem, ker sem svoj gnev pred nekaj trenutki zlil tukaj, člani foruma pač niste krivi, sem današnji neljubi dogodek popisal na http://www.petrol.si/povej
[SIGPIC][/SIGPIC]  

tomaz555

Sem cel Petrol prebral, pa te ne najdem. Se mi zdi zakaj. Tam ljudje bore malo pišejo. Sem pa ravno danes kupil dva noža. (Sam tud men grejo na K, teli petrolčani).

garac

Ne vem, ali najprej pregledajo, al je cenzura tako stroga, bomo videli jutri.
Pisalo je namreč, da je pošiljanje uspešno?!

.Odgovor boste prejeli v 3 - 7 delovnih dneh, odvisno od zahtevnosti tematike.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

krtija

Se boš načakal, najprej obdelajo slabo nafto pol pa prideš na vrsto...

garac

Na Petrol so očitno res Pajoti, ali pa se delajo. Na vprašanje, kako to, da je zmanjkalo goriva in seveda, še dve podvprašanji glede nožev, sem prejel sledeč odgovor:

Bencinski servisi so že prejeli napovedane dobave s količinami, tako da vas bodo lahko informirali o točnih dobavah.

Petrol svojim kupcem zagotavlja, da bodo izpolnjene kupone lahko unovčili. Akcija zbiranja nalepk traja do 3. februarja 2013, rok za unovčenje nalepk pa smo podaljšali za 1 mesec.

Za nastalo situacijo se iskreno opravičujemo in prosimo za razumevanje.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

AXdriver84

zbiram jih ne, me pa ne mot če moje nalepke romajo komu drugemu. pač vsak ponudnik ma svoje fore privablanja kupcev. nimamo kej tankat pa treba :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]