Nosilci koles

Začel/a furby, Marec 24, 2008, 04:49:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

furby

Pozdravljeni,

Zanima me ?e ima kdo kakšne izku?nje glede prevoza koles na picasoju,...pri Thuletu sem videl nosilec, ki se montiran nekako na zadnja vrata in lahko preva?a? do tri kolesa,...

pa me zanima ?e ke kdo ?e to videl ali pa tudi ?e uporablja,... klasi?en prevoz na strehi se mi zdi nekoliko visok za dvigovanje koles ali se motim...

garac

@furby, res je precej visoko je ?e imaš nosilce na strehi podobno, kot na Berlingu. Najbolj prikladen je tisti za vle?no kljuko, ki pa jo večina nima, torej pride v poštev ta, ki si ga omenil. Poleg thula so tudi drugi proizvajalci, ki ponujajo tak model
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

furby

Ja vle?ne kljuke res nima, zato sem mislil, da bi nabavil tega, kise pritrdi na zadnja vrata,... saj ni nujno da te od thuleta, sem pa? slučajno naletel na tega

tudi z drugim modelom bi bil zadovoljen, sem pa videl da imajo na picasoju tudi klasi?ne nosilce na strehi

sivac33

Mislim da prtljazniku na strehi nic ne fali.
Pa se ugodneje je.

l.p.

Gox

Citat od: sivac33;32162Mislim da prtljazniku na strehi nic ne fali.
Pa se ugodneje je.

l.p.

Ne fali mu nič, samo bolj nerodno je zaradi večje višine. Te?je je montirat gor kolo.

Jaz bi se odločil za prtljažnik za na zadnja vrata. Kolesa sem ?e vozil na strehi ZX-a Break, pa sem tudi kro?nje dreves malo skubil :-)

Zadaj imaš kolesa bolj na očeh, samo ne vem pa kako je potem z odpiranjem prtljažnika?

Lp
Goran

furby

Ja saj se strinjam s tem, da nič ne majnka nsilcem na strehi,je pa bolj nerodno in te?ko montirat po tri kolesa na streho,... pa ?e popraska? lahko zelo hitro

Glede na zadnjih vratih se tudi meni zdi boljša rešitev lažja montaža  pa ?e z ničjimi "predori" nimaš problemom da se ne spozabi? da imaš neaj na strehi.

Ja glede odpiranja pa nevem kako je, zato bi rat izvedel s prve roke

CitroX

Imaš pica pa boš kolesa na streho ti?žal??
Verjetno imaš veliko familijo.
En sedež ven pa kolesa kar noter sparkiraj!
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

furby

Potem takem lahko po tvojem zmontiram ven celotno zadnjo klop in imam oter tri kolesa in ?e vse potrebno za na morje naprimer,...

enega lahko tako peljem tri pa malo te?ko se ti nezdi

Gox

Jaz nikakor ne bi prevažal koles v potničkem prostoru.

Potniki na zadnjem sedežu se zraven kolesa ne bi počutili najbolj udobno :-)

Poleg tega zna biti to tudi nevarno v primeru nezgode.

Lp
Goran

furby

Saj tudi jaz nemom nikoli tako prevažal koles, razen ko sem sam

zato pa iščem nosilec za kolesa, ki se pritrdi na zadnja vrata,
vsaka informacija bi prišla prav

Gox

boga

tista dva s strani je ok, samo tisti, ki je bolj na sredini je bolj problematičen za dvigivat na streho in nazaj
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

furby

saj zato pa jaz iščem nosilce, ki se dajo na zadnja vrata,... da bi dvigoval je bolj te?ko, pa ?e kaj hitro lahko avto popraska?,... dobro dva ?e nekako gre tretji na sredino pa bi verjetno delal težave.

koliko sem glrdal so tile od thuleta najboljši,...tudi cenovno so zelo dobri:-)

Gox

Takole izgleda prtljažnik za kolesa na C3-ki.

furby

Gox a je to na tvojem avtu?

Èe je kako se odnese in kako si zadovoljen? Èe se nemotim je ta od Thule-ta..