Nosilci koles

Začel/a furby, Marec 24, 2008, 04:49:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

aygo

Mogoče pa nimajo časa za kolesarjenje,ko so doma?
[SIGPIC][/SIGPIC]

cayzi

Zdravo!

Danes sem nabavil prtlažnik , original za Xsaro Picasso vendar ga na eni strani šasije ne morem pritrdit ker je rob previsok in se zatič ki "zagrabi" šasijo ne uleže v tisto luknjo.

Na eni stran je brez problema če tudi prtlažnik obrnem oziroma zamenjam na levi strani vozila pa je vedno ista pesem. Ne gre v luknjo zaradi tistega roba na šasiji.

Zanima me kaj naj naredim kajti vozilo je staro 2 leti in kot kaže neuporabno da bi kakor koli uporabil prtlažnik na strehi vozila.

Stvarna napaka?

Reklamacija vozila?

Hvala!

Gox

Jaz bi se zapeljal do tam kjer si kupil prtljažnik, pa povprašal kako to, da ne gre gor če je originalen za XP.

Je sigurno original za XP? Ali kakšna poceni kopija?

Mogoče pa je napaka v prtljažniku?

Jaz sem pred leti kupil prtljažnik za ZX-a break, vendar brez dodatnih domačih predelav ni pasal gor, oz. ga je metalo dol...(je pa bil neke cenene italijansike firme, narejen pa prav za ZX-a break)

Lp
Goran

cayzi

Citat od: Gox;56139Jaz bi se zapeljal do tam kjer si kupil prtljažnik, pa povprašal kako to, da ne gre gor če je originalen za XP.

Je sigurno original za XP? Ali kakšna poceni kopija?

Mogoče pa je napaka v prtljažniku?

Jaz sem pred leti kupil prtljažnik za ZX-a break, vendar brez dodatnih domačih predelav ni pasal gor, oz. ga je metalo dol...(je pa bil neke cenene italijansike firme, narejen pa prav za ZX-a break)

Lp
Goran

original.

grem danes na servis.

vinotoc

Kako si rešil ta problem? A si preveč odvil vijake? Ali je bil "rob previsok in se zatič ki "zagrabi" šasijo ne uleže v tisto luknjo"?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.