Nosilci koles

Začel/a furby, Marec 24, 2008, 04:49:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

furby

Saj tisti za na kljuko so v redu,...samo kaj ko je nimam,... če pa jo želim pa še dodatnih 100€,....

Ma bom kar ostal pri klasiki na strehi,...se mi trenutno zdijo še najbol varni za prevoz.

tihi

Zanima me če ima gdo že nosilec koles in kakšnje izkušnje pri prevozu le teh ,namreč v citroenovih salonih prodajajo original nosilec za XP po ceni 99€ zgleda kar OK in prodajalec mi je rekel ,da se vrata lahko normalno odpirajo ko imaš kolesa gor mimogrede E LECLERC ima v akciji nosilec koles univerzalni za vse tipe avtomobilov po ceni 19,90€.
lp
tihi

michoBX

Kupi original, tisto v leclercu je kitajska roba in ne bo noben odgovarjal za kakršno koli škodo.
Hja, dougcajt mi je ja...

tihi

Ja bom kar originalnega vzel ravno danes sem dobil še bon za 15% popust za nakup Citroenove dodatne opreme pa dosti bolj kvaliteten inmočan je proti onemu iz E Leclerca.
lp

furby

Kako se pa kaj odnesejo nosilci,...če jih že slučajno imaš seveda.

boga

@micho tudi pri thule, fapa itd ne bo nihče odgovarjal, itak bodo povsod rekli, da jih nisi strokovno namontiral
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

alvin

Jaz sem spraševal pri Citroenu, pa so mi rekli, da je za 99€ samo CAMov Guliver, originalen pa je s popustom nekaj čez 200€.
Bo treba še malo raziskovati. Èe ima kdo Guliverja, bi bilo fino, če bi delil izkušnje z ostalimi. Menda jih kar dosti prodajo.
LP

Gox

Citroenove prečke in Thule nosilec za kolo na Xsari Picasso ...

MiB76

Mene pa zanima kakšne imate izkušnje s strešnimi prečkami za XP. Kolebam med izbiro originalnih z malo zasoljeno ceno ali pa Thulejevih.

thanks

garac

original so verjetno ožji od thule, osebno bi vzel od Zupana s Podbrezij, niso ravno lepi nosilci, sigurno pa uporabni. Odvisno je, kaj boš na prečke dajal, če boš vozil bicikle in nabavil thule moraš potem celoten sistem imet thule al kako že, ali pa spet rabiš neke adapterje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

MiB76

Hvala za info, se pravi da se te Zupanove dobro obnesejo. Jaz jih rabim prvenstveno za kufer, ko pa kufra ni pa za dva ali tri kolesa. Pri prejšnjem avtu sem mel tovarniške in me je to motilo, ker sem jih moral takorekoč podariti ob prodaji starga avta. Zato nekako se bolj nagibam k nekim "univerzalnim".

hadei

Prtljažnik za kolo
Vir: Motorevija
[SIGPIC][/SIGPIC]

caki

Fantje ne se hecat z temi poceni nosilci.Vceraj 23.7.2009 okoli 10:00 se peljem iz maribora proti ljubljani.Sredi avtoceste lezi kolo in na prvem sosu parkiran Volvo z nekimi cudnimi tablicami in razbito zadnjo sipo in enim kolesom na strehi.

garac

jao, danes zutraj ob 5:00 pridem na semafor, rdeča, ob meni pa rdeæ xp iz sosednje ulice, familia gre na morje. Da ne dovorim, na strehi thule, ob njem 1x bicikl, na zadnji havbi 2x bicikl, avto zatrpan do vrha. Jao, jao a je res treba pol bajte vleč s seboj?
[SIGPIC][/SIGPIC]