GS pallas

Začel/a mezy, Marec 04, 2009, 07:39:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

sicer ni prava tema pa vseeno..
sem se odločil, da kljub vsemu hočem cx-a
torej je tale čist fajna GS pallas naprodaj..
prej moram še zadnje kugle zamenjat...ampak to bo moralo počakat ker zdele ni časa..
seveda dokler se ne proda ne bom nič drugega kupoval..ker na dež in sonce je ne mislim postavit, placa pri meni je pa le za enega hidravličarja ki bo seveda v garaži..
če pa bi kdo menjal..najraje bi kar karavana..
klima obvezna..
lp

gigo

Citat od: dani77si;54268sicer ni prava tema pa vseeno..
sem se odločil, da kljub vsemu hočem cx-a
torej je tale čist fajna GS pallas naprodaj..
prej moram še zadnje kugle zamenjat...ampak to bo moralo počakat ker zdele ni časa..
seveda dokler se ne proda ne bom nič drugega kupoval..ker na dež in sonce je ne mislim postavit, placa pri meni je pa le za enega hidravličarja ki bo seveda v garaži..
če pa bi kdo menjal..najraje bi kar karavana..
klima obvezna..
lp

Kašna je cena za GS-ko?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dani77si

amipick

Jaz pa prodajam CX-a za 1700 eur.Klimo ima samo nafilat jo je treba,aja-pa limuzina je.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dani77si

vem ja..
ampak jest bi moral prej predat GS-a v ene ljubiteljske roke..
če se kdo najde te sigurno pokličem..

dani77si

Danes sem se ob 7.00 oglasil pri Novaku da mi nafila/zamenja zadnje bunke ker je ena crknila.
Ob 8.00 sem se že zadovoljno peljal domov. 40€, mehanik je rekel da že par let niso mel GS-a tam, vse okej. Zdej spet plava..
Aja..pa še vedno je naprodaj..

andraž

A je kaj zanimanja za GS-a?

dani77si

Citat od: andraž;55456A je kaj zanimanja za GS-a?
Ma niti ne. Očitno ljudje raje plačajo jurja za kos rjavine kot 2 jurja za zelo lepo ohranjen avto..
Sicer se ne sekiram..vidim, da je najbolje, da se z g. Novakom zmenim še za polnjenje prvih treh bunk da bo avto zares pravi Citroen.
Sicer pa po drugem tanku računam, da je poraba 7.8 litra na 100 km. S tem da je GS-ka bila v tem času na Vršiču, da nisem ovira na cesti, po avtocesti pa se vozim lepo med 100 in 120 km/h..
Danes ga je peljala tudi moja boljša polovica in že študira kdaj me ne bo doma da se bo šla sama peljat :BigThumbs:
In danes smo obrnili 69.000 km na števcu..

andraž

Potem ne prodajaj in kupi še CX-a. Takih GS-ov kot je tvoj, v Evropi ni več veliko. Verjetno jih lahko prešteješ na prste ene roke. S CX-om bi bil dren v garaži, pa užitek v vožnji.

dani77si

Citat od: andraž;55460Potem ne prodajaj in kupi še CX-a. Takih GS-ov kot je tvoj, v Evropi ni več veliko. Verjetno jih lahko prešteješ na prste ene roke. S CX-om bi bil dren v garaži, pa užitek v vožnji.
Z "ženo" sva v resnih pogovorih. Ne vem pa, če bi bil CX drugi. Sploh ne bi bil Citroen. Prva serija mi ni preveč všeč, druga serija je "prenova"..
Smo šli ravno danes pogledat eno zanimivo zadevo. Ampak zaenkrat je to še ideja.

andraž

Samo ne kakšna nemška jajca. :Hammer3:
CX II zgleda za moje pojme ravno prav strodoben in moderen v enem. Bi ga takoj imel,vožnja je pa vsekakor mnogo boljša kot z katerimkoli klasično vzmetenim lojtrnikom.

dani77si

Citat od: andraž;55462Samo ne kakšna nemška jajca. :Hammer3:
CX II zgleda za moje pojme ravno prav strodoben in moderen v enem. Bi ga takoj imel,vožnja je pa vsekakor mnogo boljša kot z katerimkoli klasično vzmetenim lojtrnikom.
Ne ne, nemška jajca ne pridejo v poštev. Maš prav glede CX-a. Vendar pa Robijeva dva CX-a ne gresta skozi. Prvi (beli) je predrag, drugi (Prestige) pa prenov (certifikat pa to). Ostali, ki so naprodaj so pa "bogi".
Sem se danes peljal z klasično vzmetenim lojtrnikom, pa ti moram glede "mnogo boljša vožnja" malo ugovarjat. Je prekleto lušten za peljat:emot112:

andraž

Kaj pa si tako udobno peljal?

dani77si

Citat od: andraž;55464Kaj pa si tako udobno peljal?

na ZS podrobnosti.

dani77si

Spet en kratek obisk pri Novaku. Zategnjene roke spredaj, prezračene bremze, račun pa: dej mehankarju "za kavo"..
upam da mu nisem premal dal no..
čaka nas še menjava zgornjih končnikov..če jih dobimo že drugi teden, mal fine tuning mašine pa bo za letos..
poraba tretjega tanka - 7.9 litra na 100 km.

Ma sem kar zadovoljen s tole žabico..edino klimo pogrešam včasih :Hammer3: