GS pallas

Začel/a mezy, Marec 04, 2009, 07:39:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

LuCit

No ja lahko vseeno probaš vzmetenje v S klasi Mercedesa (W108), se pelje super udobno. Mi ni všeč kako nekateri dajete v nič ostale znamke. Kar pa se tiče CX-ov S2 sem že velikokrat napisal da je kvaliteta materjalov porazna.
@dani77si na tvojem mestu pa nebi prodajal gs-a ker izgleda super pa še ko pogledaš malo po tujih oglasih jih ni prav veliko.

dani77si

ja, sej ga ne bom prodal..bo kar ostal pri hiši in bom lepo porihtal ga ko bo denarnica malo manj prazna

GSclub

pozdravljam tvojo odločitev!

dani77si

Danes sem se spravil s sprednje maske drgnit dol tisto fajn zaščitno folijo ki jo dajo čez krom.
Pa ne vem, ali se je nekomu zdelo blazno fajn pred 31-imi leti pustit gor zato, ker tako fajn "paše" k barvi avtomobila, ali pa ker se bo taisti fino smejal ker bo nekdo tisto zapečeno plastiko drgnil dol.
V vsakem primeru :argue1::bombs:
No, če mal pogrejem s fenom gre kar dobr dol.

Pa še vprašanje: včasih sem imel doma neko pasto za poliranje kroma..
kje bi sedaj kaj takega dobil? da tistih nekaj rjastih pikic spravim dol..

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dani77si

Citat od: garac;56397a misliš Purol?

točno to ja..
to se še dobi?

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dani77si

najdu..zdej pa polirat

LuCit

Tisto ne smeš dajat dol. Tisto je original čez in ko je bilo novo se je lepo svetilo(plastika+spodaj aluminij). Isto je npr. pri xm-u bočne letvice. Samo zbledi oz kar zgnije zato ker je slabo narejeno.

rok.si

LuCit, pri GSu ni panike - tale modra folija je bila nalepljena le na dele iz nerjavečega jekla. Tam spodaj ne bo nič gnilo in preperevalo. Iz podobnega materiala (aluminij-plastika) so le letvice na strešnem žlebu.
Folija se sicer prime kot pijavka, vendar tu in tam razpoka, lepilo postaja rjavo in od blizu vse skupaj izgleda precej neugledno.
Je pa čiščenje tega vraga res delo, za katerega rabiš veliiiiko potrpljenja, vsaj taka je moja izkušnja. Bo pa dani77si bolj natančno povedal - če bo po celem popoldnevu poliranja še lahko tipkal :emot77:

dani77si

Ja res je ja..
Tista folija na maski je gor samo zato, da pri novem ni kaj odrsano..
Bilo je še gor tudi na pragovih, vendar je tam šlo z lahkoto dol ker ni bilo zapečeno.
Torej maska: najprej sem se malo zafrkaval, nato pa pogruntal, da če malo segrejem s fenom, gre čist lepo dol. Je pa bil krom večinoma še kot nov. Kar je bilo malenkost rjavo, je šlo s Purolom lepo dol. Razen čisto zgornja letvica, ta je čisto malo pikasta. No, ker sem bil ravno v elementu, sem malo podrgnil še ostal krom na GS-ki. 80% tistega, kar nima kaj iskat gor je šlo dol, ostalih 20% pač pripisujem EMŠO-tu avta. Edino pokrovi koles se nočejo zasvetit..zgleda, da so že malo znucani..ali pa moram uporabit kaj drugega?

No, sedež moram zrihtat..pa musko..drugo bo še okej..
Mi pa hoče mal cukat ko spustim gas..kaka ideja kaj bi to bilo?

andraž

Dele iz inoxa daš strojno polirat, pa so kot novi. Na roke ne boš dosegel skoraj nič.

dani77si

Citat od: andraž;56524Dele iz inoxa daš strojno polirat, pa so kot novi. Na roke ne boš dosegel skoraj nič.
pa nekaj sem dosegel no..spucal sem jih :BigThumbs:
za visoki sijaj pa..
hmm..mogoče bi somat ultra super all in one uporabil:Hammer3:

dani77si

nekaj današnjih slik

dani77si

pa še mal..