GS pallas

Začel/a mezy, Marec 04, 2009, 07:39:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

Hmmm..zdele sm pa gruntal zakaj bi blo to dobro, pa kako pride olje "gor"..
Pa se spomnim da je boxer..
To se pa že sliši nekak logično..

mezy

evo danes sem dal tudi mojo palasko na internet  in če mi rata prodat šibam naslednji dan do danija :)

dani77si

danes s hčerko nardila 60 km. po štirih mesecih pavze vžgala v drugo. se pa pozna delovanje gretja če masko namontiraš spredaj.

mezy

Citat od: dani77si;67231danes s hčerko nardila 60 km. po štirih mesecih pavze vžgala v drugo. se pa pozna delovanje gretja če masko namontiraš spredaj.

upam da si potem temeljito spucal podvozje, saj imamo na cestah še kar Jadransko morje! imaš kakšno sliko Gs-a poleg snega? lp :)

mato

Ti kakšna pa je kaj tale tvoja gs-ka,je lepa tam odspodi? Mene ful ma,da bi eno takšno kupu,so mi ful ušeč sploh pe tele francoske. Pa mi vsak reče,da ne to kupvat.

superca13

Mato, kako pa ti veš, kateri je francoski in kateri ne?

LP
Superca13

dani77si

Citat od: mato;67258Ti kakšna pa je kaj tale tvoja gs-ka,je lepa tam odspodi? Mene ful ma,da bi eno takšno kupu,so mi ful ušeč sploh pe tele francoske. Pa mi vsak reče,da ne to kupvat.

tale moja ni francoska..je pa čist spodobna tam spodaj..

garac

francoske so bile pri nas samo tiste iz prvih serij letnik 1972, tako ima uporabnik igorkr
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mato

Citat od: dani77si;67296tale moja ni francoska..je pa čist spodobna tam spodaj..

Sm to ni ta,ki je tam zgoraj na sliki? Je pa una na avto netu za 855€ francoska,če se ne motm motor ima 1015ccm.

dani77si

Citat od: mato;67435Sm to ni ta,ki je tam zgoraj na sliki? Je pa una na avto netu za 855€ francoska,če se ne motm motor ima 1015ccm.

tale na tej strani je mezy-jeva..
moja je na 12. strani na slikah..

te za 855€ ne poznam..

drgač pa, je zlo fajn če ma šibedah..se fajn pri prezračevanju pozna..

rok.si

Citat od: mato;67258Pa mi vsak reče,da ne to kupvat.
Kaj so ti pa potem šele za amija rekli ? ;-)

Nič se bat GSa, je zelo fajn avto in ni ne tako kompliciran in ne tako požrešen in ne rjavi tako strašno, kot pravijo ljudje.
Ko je GS dobro vzdrževan in nastavljen je zelo hvaležen avto in ni narejen iz tako tanke pločevine kot A serija.
Cimosovi so bili mogoče malo bolj "šlampasto"  sestavljeni in slabše pobarvani, a bistveno slabši od francoskih niso. To ne velja za GA, ki pa so katastrofa, kar se tiče pločevine - razen redkih izjem.

lp,R.

janez

Mato , drži se ti AMIJA in SPAÈKA...

superca13

Marsikdo za hidravličarje pravi, samo tega ne kupovat. Jih ne poznajo, govorijo gluposti in prenašajo razne čenče od kolegovega kolega bratovega soseda, ki se mu je na hidravičarju nekaj pokvarilo, potem pa ga nihče ni znal popravit...
Gs je dober avto, zelo enostaven za popravila in vzdrževanje, če veš kako stvar deluje in če veš kako se zadeve lotit. Cimosovi so res bili malo bolj šlampasti od francoskih, še večjo šlamparijo je bilo opazit na cimos/tomos A serijah.
G in A serija po mojem nista ravno za primerjat glede udobja in kvalitete, tako da katerega se držat in katerega ne je bolj stvar lastne presoje ;)
Lp
Superca13

janez

No sej nisem hotel nič slabega. Jaz se vsak dan vozim z avti in po lastnih iskušnjah z GSom v vsakodnevni vožnji pač rečem, gnije, crkuje, požrešen je in težek za popravila. No ampak ,če pa GS ni vsak dan na cesti in se vozi po oldtimersko je pa čist dober avto, se strinjam.
No mogoče sem naletel ravno na najslabšega ? Pa ne verjamem, je bil prejšni lastnik taprav gsar . Pač ta avto ne prenese mojga načina življenja in vožnje.
Èe se gre krš rihtat kot se rihta ponavadi a serija ,potem je to katastrofa. Èe pa se nabavi dober GS in samo malo servisira, potem je pa čist OK.

Brez zamere...

superca13

Nič ni bilo kot slabo vzeto :)
Vsak krš gnije in crkuje in žre...tudi spački in dijane, tudi GS-i.
Vzdrževan Gs ne dela preglevic, je zelo hvaležen kot pravi Rok, ne žre in ne crkuje in ne gnije.  Enako spaček dijana ami...
Saj se razumemo :)
So pa v osnovi razlike med A in G, ampak to je poglavje zase :)

LP
Superca13