Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Sinoči malo opral amija. Nato preveril olje, ko sem že pri tekočinah sem še sebi pirček privoščil...

Tu se še vidi kitajski regler od traktorja, ki sem ga vgradil pred potovanjem v Èrno Goro...dokazan!

Pa še tablice Francoske za srečanja in fotografiranja sem nabavil...nek se naðe...:take_picture:

Čojko

Vidiš, če je avto zračno hlajen si "antifriz" kar v grlo zliješ,...

gule

Citat od: Èojko;188974Vidiš, če je avto zračno hlajen si "antifriz" kar v grlo zliješ,...

Ja, pa če nima LHM-a, denar za bunke, cevi in hidro tekoæino porabiš na æevape in burek...:emot112:

Čojko

Citat od: gule;189513Ja, pa če nima LHM-a, denar za bunke, cevi in hidro tekoæino porabiš na æevape in burek...:emot112:

... pa je zopet lahko piknik,....:Hammer3:
A si se že vrnil?

gule

Sem, pa včeraj že na šiht veselo...z amijem vsekakor...

gule

Se zelo rad zapeljem pred tržni center, ali trgovino in malo razbijem monotonijo sivih miši z plastičnimi odbijači. Prav fajn je, ko folk z prstom kaže nate in froci cukajo starše za rokave...

Danes malo po nakupih, da se hladilnik napolni...pa eno cev od gretja sem odprl(beri pobral nogavico iz nje), saj je že kar malo mrzlo...pa dežuje non-stop...

Nič lepšega kot tisti vonj "toplote" iz zrakom hlajenega motorja...mnjam...:funny34d:

Čojko

Citat od: gule;190083Nič lepšega kot tisti vonj "toplote" iz zrakom hlajenega motorja...mnjam...:funny34d:

Ah, daj no. še posebej prvi dan, ko daš nogavico po pol leta dol, a ne?
Jao gule,.... tebi res ni več pomoči.

krka964

Hja, to smo pač odvisneži. Zanimivo, ta vonj imam v nosu od mladih nog. Pa so vmes že vsa mogoča olja noter točili, ampak vonj pa isti. Srce je pač isto, kenede?

westal

Citat od: krka964;190087Hja, to smo pač odvisneži. Zanimivo, ta vonj imam v nosu od mladih nog. Pa so vmes že vsa mogoča olja noter točili, ampak vonj pa isti. Srce je pač isto, kenede?

Se strinjam, Fičko, Spaček, Ami so vozila naše mladosti.
:emot112:

gule

Ja danes pa nas pumpajo z ventili, airbagi in senzorji...če tega nimaš, si pa bogi...

gule

Te dni se spet vozim z amijem, saj mi je soproga okupirala Cx-a. No si pomagam z dodatno opremo v vožnji, ki sta mi jo prinesla Lovro in Jetti, ko sta bila na obisku...:emot112:

krka964

Ja, aditivi so zakon !

gule

Ja eni zapravijo na Eolys in Infineum, eni pa Laško...Nektar...Pan, Karlovačko...

gule

Da ne bo vse v pivu...evo sem se počastil 2 novi svečki Eurorepar iz Citroena. Eyquem 4 elektrode Made in France...ah koji luksuz...:funny34d:

Zdaj večerja, pol montaža in test vožnjica...o vtisih poročam naknadno...:take_picture:

gule

Namontirano in narejena vožnja...cca. 20 km...ha, ne vidim neke razlike. Zdaj pa nekaj zelo čudnega. Te nove svečke so bolj dolge od starih...je to normalno? Ima kdo podobne izkušnje?

Se vidi na prvi fotki...na drugi je Bosna...