Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

lep motiv, škoda, da so še drugi avti gor pa table pa to, če bi bil samo ami in servis z mavrico bi bilo u über cool
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Kaj æeš to je delovno mesto, ne gre brez ostalih avtov...pa celo novi Junfer in Bocko sta na sliki...:emot112:

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Z frendom iz kluba sva se danes našla na pijači...malo razbijava mestno parking monotonijo...:funny34d:

gule

No, ker so v dimenziji 145r15, sem ih namenil GSA, ampak do spomladi ih dam na amija, ki ga tako lahko uporabim, če mi žena vzame Cx-a in, če pade sneg...

Navkljub starosti 30 let so izredno mehke in prožne...in nikjer razpokane...

Tudi vožnja do doma je potekala dokaj udubno in brez razburjanja...
Èakam na sneg, bo reportaža...

dyane

To niso taprave gume za A serijo so previsoke...in je zato Ami previsom...pa premehke...pa te lahko vun fukne z ovinka.....

Hehehehhe...malo zabancije...ja so mišelinke...ja take sem jaz včasih meu na dijani...pa so ble ok ane...
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Glej Dyane jaz imam gume M+S iste kot ti...tiste Gt Champiro v tisti Smart-smrt dimenziji, sem ih kupil par let nazaj od Bizija...

Èe nimaš drugih so ok...ampak avto je bolj nizek in trd z to dimenzijo...pa napumpat ih moraš do ene 2 bara, drugače ih dol pobere...

dyane

Kaj si te pamtn gule...če pa sem ti povedal,da že mam z njimi narete 100000 km...pa imama odspredaj 1,5 napumpane, pa so po treh sezonah še vedno 5 mm profila...nič ni nizek...tud trd ne...so pa gume vsaj za 1000% procentov boljše od tega starega sranja ko si ga tdaj dal gor...pa nena več pametnuj kr neki...ker blage veze nimaš...dans so se z mano peljala Zeko pa RMS 23,...pa ti naj onadva povesta...ali je dijana trda, če je nizka in kako drži dijana v ovinku.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Puslušaj ti dyane, če se ne znaš normalno pogovarjati, se rajši ne. Jaz nisem tvoj sin, da ti meni takšne izraze tukaj spuščaš...

Torej, ali normalen pogovor, ali,pa briši ven iz moje teme...

dyane

Kaj si te užaljen...vedno more bit po tvoje...dejstvo je da si dal 30let stare gume gor... 145 in trdiš da so nove gume dsmrt....potem pa dobiš argument...pa jok pa na drevo...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

@Gule, srečno z novimi gumami :BigThumbs:.

Dyane's Dyane pa s Champirotkami preverjeno gre 60 km/h po ful mastni cesti čez krožišče brez večjih problemov. Trda je le malenkost bolj od oriðinal dimenzije, se pa zato pelje kot formula :BigThumbs:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: dyane;194509Kaj si te užaljen...vedno more bit po tvoje...dejstvo je da si dal 30let stare gume gor... 145 in trdiš da so nove gume dsmrt....potem pa dobiš argument...pa jok pa na drevo...

Stari, če malo prebereš to mojo temo za vnazaj boš videl, da sem jaz z Smartovimi gumami, kar ta dimenzija dejansko so, naredil lepo število km. Med drugim tudi udeležil Citroen srečanja v Slo par let nazaj v maju...torej 2000 km etapa je bila in sem zapazil, da niso glih za a serijo...

ModelJT

Ah kreganje o gumah je čisto brezvezno. Enemu so ene super drugemu pa iste ne zadostujejo. Ko sem jaz bil na varni vožnji par mesecev nazaj je tudi inštrukor varne vožnje nekaj razlagal, da continetal gume niso ravno dobre gume. Ko smo se pa vozili, je bil pa ax presenetljivo med tabolšimi pri zaviranju, umikanju oviri in krožni vožnji po tisti njihovi beli površini, ki je kar fajn gladka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Citat od: gule;194522Stari, če malo prebereš to mojo temo za vnazaj boš videl, da sem jaz z Smartovimi gumami, kar ta dimenzija dejansko so, naredil lepo število km. Med drugim tudi udeležil Citroen srečanja v Slo par let nazaj v maju...torej 2000 km etapa je bila in sem zapazil, da niso glih za a serijo...

Saj to vemda si imel gor čampirotke...sam moraš tudi vedet, da si rabljene kupu..in tudi da so novejše izdaje dosti boljše gume...z boljšimi karakteristikami in si resnično veliko bolj mehke...je pa nekaj res...vsako gumo ki jo na A seriji napumpaš 2,0..je pol trda.....

Drugače pa se lepo vozi s temi mišelinkami...
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Saj bom se lepo vozil, tudi brez tvojih želja...