Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Malo dnarčka prišparat, pa bo ata Louis tudi ta problem rešil :BigThumbs:!

Drugače pa super izlet :emot112:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Ami 4x4  Barbour... Gule, to bi res bilo zate :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

krka964

Ata Gule ima dobre bremze. To ti gre po glavi, ko se takole bližaš klančku. Podobno kot zadnjič, ko sem bil na Nanosu.. Kaskaderji...

pubi2cv

Citat od: Lovro;186493Ami 4x4  Barbour... Gule, to bi res bilo zate :BigThumbs:

Sem gledal šestico break s tem 4wd podvozjem...se je skoraj vertikalno po hribu vzpenju :Hammer3:

gule

In koliko cca.stane ta 4wd predelava?

dvorjan

Citat od: gule;186576In koliko cca.stane ta 4wd predelava?

Mnogo, brate, mnogo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Kolikor imam v spominu pride kompletna predelana sasija za spacka med 8 in 10.000 EUR....
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: Zeko124;186579Kolikor imam v spominu pride kompletna predelana sasija za spacka med 8 in 10.000 EUR....

Zaboravi za te pare novi Duster...:@

gule

Mali Garfild ima rad amija...

Na prvi z off lučmi in na drugi z vklopljenimi...

gule

No po skoraj 40-tih letih je vodilo sovozniškega sedeža odločilo, da bo počilo...in to del na sedežu...pa smo švajsali...

Največji problem je nevarnost vnetja...no dobro pride vse, kosi pleha, stara delovna obleka, tudi alu folija za gospodinjstvo...:BigThumbs:

In sva ga povarila...za naslednjih 10 let...:argue1:

Zeko124

Odvisno kako ste zašvasali. Klasika na Amiju, lahko pobrskam če imam kako celo ogrodje, če želiš (pa odpikaš vodilo in pripikaš na svoj sedež). Krhko ko satan.

www.keramika-genorio.si

krka964

Evo, tudi pri meni je nastal takle problem! Pada mi ven iz vodil in je res nerodno, ko pokladaš ovinke. Greš ven iz vodil, kot iz sestreljenega lovskega letala. To je problem malo težjih pilotov, ane Gule?? Material je že zmahan.

Zeko124

Rado ti itak lamaš te zice po tekočem traku... ;). Ti bomo moral spigat pa pripikat nova vodila, pa dvojne cevi... ;)

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: krka964;187385Evo, tudi pri meni je nastal takle problem! Pada mi ven iz vodil in je res nerodno, ko pokladaš ovinke. Greš ven iz vodil, kot iz sestreljenega lovskega letala. To je problem malo težjih pilotov, ane Gule?? Material je že zmahan.

Za pilota imaš prav, sem že varil tudi naslon...no tokrat, pa je kopilotski sedež. Sem malo tudi sam kriv, namreč ta sedež je večkrat zunaj, ko je kakšen izlet, pol se pa poškoduje na trdi podlagi. Sem ga pa zadnjič improvizirano vgradil v enega starega hrošča od prijatelja, ko sem testiral nemški tank...

Verjetno sem takrat poškodoval sedež...

gule

Citat od: Zeko124;187366Odvisno kako ste zašvasali. Klasika na Amiju, lahko pobrskam če imam kako celo ogrodje, če želiš (pa odpikaš vodilo in pripikaš na svoj sedež). Krhko ko satan.

No, če spet poči vem, kje iskati...hvala. Upam, pa da bo držalo nekaj časa...:BigThumbs: