Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Pa saj je vseeno kaj uporablja... Daj no joža kaj si te to kupo pri poplavi mobilnikov danes... SonyE, Nokia, Samsung pa blackbary... Jao neko hajčajčangšlang... :Hammer3:

bartmatej

Kupil je čist OK telefon, ki je najbrž narejen v isti državi kot tvoj:take_picture:.
MSrougeZX poskusi ugasnit telefon, baterijo ven pa še enkrat probi.
Moja žena ima enak telefon kot ti in se je na moj USB box normalno povezal,
s tem da mislim da ima firmware še (po spominu 2.2xxx)

LP Matej

Xandrej

Ja baje je dobil letos nagrado za najtabokši od vseh... Maš telefone pa maš hanča čanča telefone... Imaš avte kot so lada pa dacia so pa drue stvari ki se jim reče avto... Maš 4 kolesnika iz kitajske pa maš yamahine štirikolesnike pa oboji so v čajniz narejeni pa vseeno drugačni pa še pa še...

Malo ga hecam...

:BigThumbs:

mitja12345

Men vse dobro dela z Nokio E7, razen včasih se noče povezat, ampak to ni omembe vredno (se s časom sprijazniš) :)

Drugač pa tale čajšlang, ta telefon sem bral, da ima dost ljudi nasplošno probleme z BT, ker sem ga sam hotu kupit, pa sem se potem premislil.

Ampak še vedno ne vem, kako za hudiča lahko muziko poslušaš, to mi je taka leva, da se da! :)

breznikar.peter

Msrouge...
Nekej časa nazaj sem tudi jaz povezoval še en mobi z usb boxom. Ker že dolgo dolgo nisem tega počel, sem to sedaj počel med prižganim avtom...Vedno isto sem dobil to napako " pairing error "..Nato sem se le spomnil,da more bit ugasnjen avto in prižgan samo kontakt...Si mogoče ti tudi tako počel ?

MSrougeZX

Avto je bil ugasnjen, probal sem tudi odklopit bat. ,ne grre. Aja nimam usb boxa.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Picdriver

Ima mogoče kdo kakšne izkušnje s HTC-ji (npr. Desire)?
Se ravno spogledujem z enim in da me ne bo potem preveč glava bolela ;)

MSRouge, sorry, če sem malo spremenil temo.

Flukturr

Citat od: breznikar.peter;116770Msrouge...
Nekej časa nazaj sem tudi jaz povezoval še en mobi z usb boxom. Ker že dolgo dolgo nisem tega počel, sem to sedaj počel med prižganim avtom...Vedno isto sem dobil to napako " pairing error "..Nato sem se le spomnil,da more bit ugasnjen avto in prižgan samo kontakt...Si mogoče ti tudi tako počel ?

Jaz sem vedno povezoval s prižganim avtom. No, trikrat do sedaj.
Torej prvič,
in drugič ko sem odklopil in nazaj priklopil brez 'avdio streaming',
in nato še tretjič ko sem iskal če je kje opcija katere klice ti prikazuje.

Ko se vsedem v avto in ga prižgem se vedno čisto lepo poveže.
Imam pa HTC HD2.

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

MSrougeZX

Meni ko sem ga hotel sparit z prižganim avtom mi je izpisal na zaslonu na mora biti motor ugasnjen....se pa mi nokia poveže pri prižganem avtu tudi če si to mislil.
R5 e-tech 2025

Ales79

Citat od: MSrougeZX;116789Meni ko sem ga hotel sparit z prižganim avtom mi je izpisal na zaslonu na mora biti motor ugasnjen....se pa mi nokia poveže pri prižganem avtu tudi če si to mislil.

Pozdravljeni,

imam Nokio 6600i slide in zadeva deluje 100%. Ko sem prvič povezoval telefon z BT v avtu (C5 letnik 09/2008) je moral biti motor ugasnjen. Sedaj ko sta telefon in BT seznanjena, zadeva deluje brezhibno. Ko dam kontakt ali vžgem avto se telefon v 5 sekundah poveže z avtom. Preko volanskih tipk lahko kompletno upravljam telefon. Sprejmem klic, ga prekinem, po imeniku iščem kontakte, pokličem željeni kontakt, .... Tudi vzpostavljena zveza je zelo dobra, zelo dobro in razločno slišiš sogovornika in tudi on tebe. Meni deluje vse brezhibno.
Občasno se zgodi, da se povezava ne vzpostavi. Takrat samo ugasnem telefon, počakam 20 sekund in ga ponovno prižgem, in zadeva spet deluje.

LP, Aleš

Ales79

Citat od: Ales79;116797Pozdravljeni,

imam Nokio 6600i slide in zadeva deluje 100%. Ko sem prvič povezoval telefon z BT v avtu (C5 letnik 09/2008) je moral biti motor ugasnjen. Sedaj ko sta telefon in BT seznanjena, zadeva deluje brezhibno. Ko dam kontakt ali vžgem avto se telefon v 5 sekundah poveže z avtom. Preko volanskih tipk lahko kompletno upravljam telefon. Sprejmem klic, ga prekinem, po imeniku iščem kontakte, pokličem željeni kontakt, .... Tudi vzpostavljena zveza je zelo dobra, zelo dobro in razločno slišiš sogovornika in tudi on tebe. Meni deluje vse brezhibno.
Občasno se zgodi, da se povezava ne vzpostavi. Takrat samo ugasnem telefon, počakam 20 sekund in ga ponovno prižgem, in zadeva spet deluje.

LP, Aleš

No, pozabil sem napisat, da deluje tudi glasovno izbiranje.

MSrougeZX

Pr meni je to tudi vse delovalo z nokio...moj problem je to da se mi ne uspe sparit...bom probal še na kolegovi laguni l.2005 in pa še probal nov samsung galaxi mini od žene na moji C5 pa bomo vidli v čem je problem. Mogoče je pa problem v android 2.3, od žene ima 2.2....bom stestiral.
R5 e-tech 2025

breznikar.peter

Jst imam na svojem firmversion 2.3.4...ni blema.

mitja12345

skret (mišljeno kot ne primeren telefon za EU) od telefona je no...ni mišljen za evropski BT!!!!!

dvorjan

No, pa mi vi pametnjakovici povejte, v cem se razlikuje tehnologija Bluetooth za Azijo, ZDA in Evropo?! A?

Veselo branje, preden izjavite kaksno "modro": http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

Tezava je na Citroenovi strani, saj ne posodablja (vsaj ne prav hitro) razlicnih BT profilov (posodobitev standarda), ki pa jih novejsi telefoni imajo - predvsem zato, da so varcnejsi pri delovanju z baterijo in da se prenosi podatkov vrsijo hitreje (mogoce boste nekoc prek BT lahko na vasi navigaciji gledali celo filme!). Pa da ne bo kdo mislil, da je pri ostalih avtomobilskih proizvajalcih kaj drugace, tudi v Audiju ali Ferrariju vam vsi telefoni ne bodo delovali, niti v Daciji, pa naj je se tako "narejena za vzhodno Evropo".
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!