Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Picdriver

Mogoče pa res. Pod serijsko opremo ni bil naveden ;-)

Zdaj že nekaj dni delata oba telefona, kot da nikoli ni bilo nič narobe?!

BoSKeC

Lep pozdrav od svežega uporabnika C5!!!

Moja trenutna izkušnja je takša, ko sem avto pripeljal iz salona, se ni hotel povezati z nobeno znamko telefona (HTC, Nokia, Samsung), ki sem jo imel na voljo,...naredil sem po navodilih serviserja ali prodalalca... izklopil akumulator za cca 2h in sedaj se moj HTC HD2 in avtek kar dobro razumeta, delujejo zadnji klici, imenik in predvajanje glasbe...se pravi takorekoč vse dela..če bodo pa kakšne težave pa sporočim

LP, Boštjan

Duka

Jeeee.

Jaz sem prejšnji teden dobil nov modul. Zaenkrat dela odlično.
Telefon z WindowsMobile pozna samo Imenik in glasbo, telefon z Simbian OS pa tudi zadnje klice in glasovno izbiranje ...

ŠÈŽ pa ostajajo problem, za katerega sem našel, recimo temu, rešitev. Èe kdo uporablja Outlook in Stike potem na kartici stika v polje Shrani kot vpiši podatke brez čšž. Na mojem telefonu (Windows Mobile OS :( ) tega ne morem spreminjati.

nostra

Citat od: Duka;72797Jeeee.

Jaz sem prejšnji teden dobil nov modul. Zaenkrat dela odlično.
Telefon z WindowsMobile pozna samo Imenik in glasbo, telefon z Simbian OS pa tudi zadnje klice in glasovno izbiranje ...

ŠÈŽ pa ostajajo problem, za katerega sem našel, recimo temu, rešitev. Èe kdo uporablja Outlook in Stike potem na kartici stika v polje Shrani kot vpiši podatke brez čšž. Na mojem telefonu (Windows Mobile OS :( ) tega ne morem spreminjati.

glasbo ??? Sam imam Samsung Omnio (WM 6.1), in mi prikaže imenik in zadnje klice, a za glasbo je potreben novejši BT modul oz. ali je dovolj upgrade, na C5 ?

gap

pozdravljeni

kako je kaj z delovanjem telefona v vasih C5? Pri meni je za znoret poln kufer imam servisov tako za avto kot za telefon. Očitno tole ne špila. Kot omenjeno v mojih prejsnjih postih stara Nokia dela vse osatlo je skoraj neuporabno. Problem pa je da je Nokia čist riknila in je res nerodno in nevarno med tel v avtu
Ima kdo kaj za povedat kako je rešil ali ste ubupal nad povezavo med tel in avtom?

breznikar.peter

Pozdravljen Gap..
Hm, kaj tocno ti pa ne deluje ?
Sam uporabljam Samsung galaxyja in se OK poveže z avtom.Imenik deluje ok, tudi zadnji klici,predvajanje glasbe preko telefona, prav tako se vredu slišim na drugi strani, tako,da B.P.
Aja, naj še omenim,da mi je takoj po cc.4 mescih riknala ta škatlica, tako,da so mi zamenjali z novim USB boxom. Ta je bil boljši in predvsem odzivnejši od prejšnega in od tedaj cc. leto in pol deluje vse ok.

LP

gap

zdravo

enako imam samsunga galaxy - prej sem imel staro nokio v katerem sem imel dodatno sim kartico kot funkcijo avto telefon. Kot sem dejal nokia je odpovedala, z novejšo nokio dela pa enako kot z samsungom. Poveže se vendar prekinja in vklaplja kar naprej. Prejšen teden sem ga imel na servisu glede novejšega softwera, vendar kot mi je dejal serviser da sem imel že naloženo zadnjo verzijo. Katera škatlica?

Flukturr

Meni zaenkrat deluje v redu, moti me le:
- da se mi je 2x zgodilo da ko vžgem avto ne dela BT in USB box (do naslednjega vžiga)
- da mi kaže na 'list' le neodgovorjene klice, ne pa vse klice kot na telefonu

LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

breznikar.peter

Hm... Da ti poveže ter prekine in nato znova, je verjetno za zamenjat to škatlico ( USB box ). Verjamem pa,da tu nastane težava to dopovedati serviserjem. Meni se je to dogajalo preden mi je dokončno odpovedal usb box, nato so zamenjal pod garancijo. Kot sm reku od tedaj z novim usb boxom teh problemov ni in se mi moj samsung galaxy super razume z avtom.
Pač, lahko kakšen drug mobitel priklopiš začasno preko boxa pa boš videl, če isto prekinja...saj ni veliko opcij.

gap

hvala - misilm da jih ne bo težko prepričat ker je avto že iz garancije. a kdo ve koliko je pa nova " skatliica . če bo tole ful stal bom pa nasel se en tak star nokin telefon ga dal popravit in bo slo naprej

lp

breznikar.peter

bartmatej

Tudi jaz Imam Samsung GalaxyS in USB box(sicer v C4GP) in mi na seznamu klicev pokaže samo neodgovorjene klice.
Ali lahko nekdo z GalaxyS preveri če ima v seznamu klicev tudi klicane in prejete klice.
Hvala že v naprej.

LP Matej

MSrougeZX

Kupil sem nov telefon Huawei ideos  X5 in se mi noče povezat...telefon najde BTod avta tudi na displayu od avta napiše če se naj poveže in ko dam YES mi napiše parsing error...nokia 5230 mi je delovala BP. Je mogoče krivo to da je novejši telefon in bi trebalo, seveda če bi bilo možno nadgradit BT? Ali je problem ker je android 2.3?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Se čudiš če maš neki brus li telefon madonca... Od nekih čungalunga ludi...

Meni to dela brez problema na starem C5... SIM kartico noter pa 3€ na mesec zraven pa špila ko aleluja!

MSrougeZX

Brus uporablja isti operacijski sistem kot vsi drugi..galaxys2..itd.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil