Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gordan

Citat od: brembo;64472Meni tudi ne deluje, imam nokio 6120.
Peljal sem ga celo na servis pa tudi oni mi niso znali povedat vzroka zakaj ne deluje. Na telefon sem si inštaliral program ki naj bi se potem povezala telefon in bluetooth ampak zaman.

Probaj najnovejšo verzijo programske opreme na GSM instalirat..., meni od takrat dela BP

miskomat

HEJ! SAM SEM UPORABLJAL NOKIO E50 - DELALA B.P., RAZEN,DA IMA E50 STAREJŠI BT PROTOKOL, TAKO DA NE IZPIŠE IMEN..., SEDAJ SEM ZAMENJAL ZA NOKIO E52, VSE DELA BP!

Picdriver

Meni dela Nokia E71 B.P. (tudi prikaz imen in seznam klicev), dočim nokia 5800 Xpress music sicer dela OK, ne dela pa prikaz imen ter seznam klicev, kljub temu, da sem na telefon namestil najnovejši SW.

Povezana imam oba telefona, potem pa se kar med vožnjo z obvolanskimi komandami v BT meniju odločim kateri telefon je aktiven.

gordan

Citat od: Picdriver;65939Meni dela Nokia E71 B.P. (tudi prikaz imen in seznam klicev), dočim nokia 5800 Xpress music sicer dela OK, ne dela pa prikaz imen ter seznam klicev, kljub temu, da sem na telefon namestil najnovejši SW.

Povezana imam oba telefona, potem pa se kar med vožnjo z obvolanskimi komandami v BT meniju odločim kateri telefon je aktiven.

Ne sme biti šumnikov in sičnikov v imeniku, pa bo tudi prikaz imen.
Seznam  klicev pa verjetno ne dela zaradi starega SW na Nokiji...

gap

nekaj postov nazaj sem razlagal kako mi N73 dela super, potem pa kupim nov telefon Nokia E66, (ker se mi je N73 pokvaril ) in od namestitve novega telefona na BT, stvar ne funkcionira, kar med pogovorom se vklaplja izklaplja, skratka polomija, sem ves nesrečen ker ne dela tako kot treba, pa še nevarno je sedaj govorit skozi z telefonom na ušesih. Bil na servisu, na avtu imam kao naložen nov SW, bil tudi na Nokia, pa tudi nimajo novejšega SW.  A se komu sanja, kaj je narobe?
bom zgleda dal popravit starega!
lp

gap

Kot zapisal dal popravit star telefon, sedaj spet dela, nov telefon pa šenkal sestri. Seveda pa preden sem to naredil, bil tako na Nokia servisu, kjer krivijo avto, na servisu pa telefon - skratka sami izgovori - sem si rekel j... te se, popravil star telefon pa dela naprej tako kot treba

lp

kropf.ddd@gmail

Za prikaz imenika na ekranu je pri Symbian telefonih treba naložiti aplikacijo: Nokia 616 Contacts Download. Download je možen z Nokia support web page, kjer izbereš dodatno opremo avto telefon 616 in odvisno on Symbian verzije tvojega telefona.
Instaliraš in zadeva bi morala delat.
Sem probal z 61i, N70, N73...
Obstajajo tudi verzije za novejše tipe aparatov.
Bi moralo pomagat,.
:BigThumbs:
Damjan:
emot55:

carot

Citat od: kropf.ddd@gmail;69132Za prikaz imenika na ekranu je pri Symbian telefonih treba naložiti aplikacijo: Nokia 616 Contacts Download. Download je možen z Nokia support web page, kjer izbereš dodatno opremo avto telefon 616 in odvisno on Symbian verzije tvojega telefona.
Instaliraš in zadeva bi morala delat.
Sem probal z 61i, N70, N73...
Obstajajo tudi verzije za novejše tipe aparatov.
Bi moralo pomagat,.
:BigThumbs:

Sem poskusil naložiti na telefon, pa imenika še vedno ne morem uporabljati. A je še kakšna finta? Izgleda da bom moral zamenjati telefon; z E52 pa deluje.

Duka

:emot66:

Uspelo mi je povezati telefon in C5.

Odstranil sem varovalki (F8 in F14) za prostoročno povezavo in radijski sprejemnik. Pustil ~8ur in nato poskusil povezati telefon (imam SE Xperia z Windows Mobile sistemom, simbian bi moral delati še bolj zagotovo) z avtom.
Glede na prejšnje poskuse sem bil izredno vesel, ker se je takoj povezal in čez ~2 minuti sem lahko listal po imeniku. Težava je samo v imenih, ki vsebujejo naše  znake, jih na imeniku ne vidiš oz. je polje brez podatkov.:emot106:

Dela super!!!

Picdriver

Duka

Sam me pa nekaj res zeloooo jezi. Ne podpira čšž jev. To pa je prav fino, če imaš imenik, ki ima veliko takih imen, ker je na seznamu tel.številk v avtu enostavno prazen podatek...

To sem opazil tudi pri MP3 naslovih - ni napisa, če naziv vseubuje enega od naših znakov.

Naj popravim imenik s cca 300 naslovi da ne bo ščž-jev?

Lepo bi bilo, če bi Citroen Slovenija kaj naredil za to, da bi dodali še naše znake... Ima kdo kakšno idejo na koga lahko 'pritisnem'?

dvorjan

Off topic: Pritisnes lahko samo na tipko "Delete". Pac svetovno racunalnistvo ne pozna sumnikov in to ze celo stoletje, kaj se bos sedaj za avtomobile sekiral, ki so koncno zaceli nekaj izpisovati ...

On topic: Popravi vnose v imeniku, ni druge.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Duka

Sorry, sam se ne strinjam.

Že prav lep čas so kodne tabele poštimane in res ne bi smel biti problem, sploh ne če je govora o nekaj 1000€ (govorim o ceni avta). Se motim?

Manjka volje in trme.

Kaj pa ostale stvari? Navodila, Homologacija ... vse je v Slo, ker MORA biti...

No saj nočem biti negativen, sam se mi trapasto zdi, da se za take solde ne potrudijo...

Drgač pa ...  C5 je ZAKOOON :BigThumbs:

MSrougeZX

Citat od: Picdriver;65939Meni dela Nokia E71 B.P. (tudi prikaz imen in seznam klicev), dočim nokia 5800 Xpress music sicer dela OK, ne dela pa prikaz imen ter seznam klicev, kljub temu, da sem na telefon namestil najnovejši SW.

Imam nokio 5800XpressM in mi dela vse tak kot mora, seznam klicev, prikaz imen...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Picdriver

Citat od: MSrougeZX;69697Imam nokio 5800XpressM in mi dela vse tak kot mora, seznam klicev, prikaz imen...

Meni Nokia 5800 Xpress Music dela dobro samo v primeru, da ni v bližini službene E71, pa še v tem primeru ima vsake toliko neke svoje "finte". E71 dela bistveno bolje.