Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Boš že zamnjal sliko, če boš želel, vsekakor čestitke ob nakupu, po moje si dobro kupil, predvsem pa ugodno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Picdriver

Hvala! Mislim, da res :emot77:

Zdaj bom pa spet malo več na forumu - mogoče vam ga pridem pokazati na kak piknik - seveda, če me boste povabili :emot24:

Xandrej

Vredu si kupil. Sem mislil, da jih ni več teh belih... Maš pa panoramo! Lepo vozi pa predstavi nam ga... Povabljeni so itak vsi na piknik vi samo pridite! Lahko pa se kaj oglasiš saj več kje me najdeš.

:emot112::emot112::emot112:

Xandrej

Aja ono o telefonih menda ni problema... Pač vsakič najde drugega...

Picdriver

Citat od: Xandrej;59489Vredu si kupil. Sem mislil, da jih ni več teh belih... Maš pa panoramo! Lepo vozi pa predstavi nam ga... Povabljeni so itak vsi na piknik vi samo pridite! Lahko pa se kaj oglasiš saj več kje me najdeš.

:emot112::emot112::emot112:

Panorama, to pa to. Sploh v teh lepih jesenskih mesecih prav pride.

Mogoče pa se res kaj oglasim in jih postaviva ob bok ;-)

Xandrej

Nema problema... Zadnje cajte se moj s samimi lepoticami druži. V kratkem je imel ob sebi 2 žabici, mlajšega ter starejšega brata potem celo floto na srečanju vglavnem ne gre mu slabo!

:take_picture:

janezp

Sam že nekaj mesecev uporabljam BT na novem C5. Z Nokio E71 deluje le sprejem klica. Z Sony Ericcson (povprečen model izpred dveh let) deluje sprejem brez težav, na zaslon se celo izpisuje stanje GSM signala, stanje baterije, ... Nisem še poskusil z meniji in listanjem po imeniku za klice.
Glede uporabe različnih telefonov izmenoma ali hkrati ni težav; na telefonu, ki ga trenutno ne želiš uporabljati, izključiš BT funkcijo (isto lahko dosežeš tudi preko menijev v avtomobilu) in priključil se bo drug telefon, ki je v dosegu. Seveda mora biti vsak GSM predhodno "uparjen" z BT enoto v avtomobilu.

Picdriver

Janez, hvala za odgovor. Komaj čakam, da preizkusim. Prav tako uporabljam E71 in upam, da so pri novih serijah že kaj spremenili SW in da bo pri meni delalo?!

gap

Pozdravljeni

meni v mojem novem c5 dela nokia n73 super, res pa je da ko je bil avto star dva dni je bilo potrebno - kot je opisano že zgoraj, izklopit akumulator, da je potem avtoradio sploh deloval. Drugi dan odšel na servis, baje naložli nov softwer na blutooth in od takrat - zdaj že pol leta in 30.000 km, dela super. Sem pa imel v prejšnjem c5 imel parrota pa ni bil tako dober.
lp

Tma

No največ imaš lahko 4 telefone, če hočeš novega moraš enega brisat. Paritev pa deluje samo ob ugasnjenem avtomobilu.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

superca13

Pozdravljeni,

Na mojem 8 mesecev starem C5 Exclusive do sedaj popolnoma nobenih problemov z bluetoothom. Uporabljam pa N6500C in N6600. Deluje BP.

LP
Superca13

gordan

Po upgrade SW na Nokia E51, telefon preko modrega zoba dela BP, tudi seznam klicev, ki prej ni bil dosegljiv.

:emot112:

Lp

G

kristjanr

Uporabljam Nokia E71 in BT povezava dela tako kot je treba.

Tma

Citat od: Xandrej;63545Oprosti samo o tej tvoji ugotovitvi pa se čisto nič ne strinjam!

HA3 je sinfonija, podvozje je zelo zelo tiho in zelo uglajeno. Stare hidravlike nimajo za burek! Se vozim skoz s C5 III exlusiv pa je avto tih pa uglajen v nulo. Sanje samo!

Vsekakor sprejemam tvoje mnenje ampak lani septembra ko sem testiral oba sem dobil pač tak občutek kot sem ga zgoraj opisal.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

brembo

Meni tudi ne deluje, imam nokio 6120.
Peljal sem ga celo na servis pa tudi oni mi niso znali povedat vzroka zakaj ne deluje. Na telefon sem si inštaliral program ki naj bi se potem povezala telefon in bluetooth ampak zaman.