Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nostra

Spoštovani lastniki novih C5,

prosim napišite kateri GSM uporabljate in če v popolnosti deluje z bluetooth sistemom v novem C5.

Hvala!

LP

Gox

Pozdravljen,

lastnikov novih C5-k mislim da je malo na forumu ... no vsekakor dokler se kateri ne oglasi (@Tma vozi tako C5ko) poglej še spodnjo povezavo ...

]http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=2995&highlight=bluetooth
Lp
Goran

garac

mislim, da je tma v eni od tem že precej napisal o tem, malo pobrskaj po forumu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

nostra

Citat od: garac;42567mislim, da je tma v eni od tem že precej napisal o tem, malo pobrskaj po forumu

hvala, sem najdo zgoraj omenjeno temo, vendar mene zanima za sistem v novem C5.

Vsekakor hvala obema! :BigThumbs:

LP

garac

Pozorno preberi post uporabnika TMA, tretji post v temi je! On piše o novem C5, ker je imel prej C4 pic in ga zamenjal s C5
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

no, sem ti naredil copy posta, da se ne mučiš

Podobne težave so z C5. SonyEricssson P990 deluje 100%. Slabo pa HTC touch Cruise (kot tvoj) in Samsung Omnia (zmrzne BT in radio od Citroena tako da je potrebno pobrat klemo iz baterije). Èe se ti javi kot Parrot je ti javi kot Parrot zna bit da bodo hitro zunaj kakšni popravki (se bom pozanimal v Ita pri Burbi).
LP

Èe pogledaš njegov podpis, boš videl, da gre za novi C5
[SIGPIC][/SIGPIC]  

MarkoC5

:Paint-Angry:

Živjo, tud sam mam probleme s C5 III bluetooth povezavo. Nokia ni kaj prida. E in N serija NOK. E50 sploh ne moreš govoriti, N95 pa nič z volanom upravljati - pogovarjaš pa se lahko (če te kdo kliče enostavno vzpostaviš zvezo na volanu, za klicanje pa moraš s telefona klicat in se poveže tako da govoriš prostoročno). Ena čist navadna Nokia (6230?-nisem čisto prepričan za model) je pa delovala. Sem pa stestiral Sony Ericsson 3 modele in je delovalo. Eden je bil k770. Nekako sem zaključil da je problem Symbian.

Tma

Imam naročen nov BT računalnik in bom sporočil, če je kaj bolje.
Testiral sem iPhone G3 in deluje zaenkrat v redu (sicer je bil na testu samo 10 min.).
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

Xandrej

Kdaj se bote naučili, da je edini telefon ki delajo Sony Ericssoni. :emot112:

dvorjan

Tma, ce bos kaj v LJ, lahko probava se Blackberry-a. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Tma

Dobro dela zudi LG Shine, ampak ima pa smotan program za sinhr. z Outlookom ali Exchange-om (v enem dnevu testiranja mi ga ni uspelo usposobit). Starejši Samsungi pa imajo težavo, da je potrebno ročno na telefonu (vsakič ko se vsedeš v avto) določit povezavo.
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

nostra

"Samsung Omnia (zmrzne BT in radio od Citroena tako da je potrebno pobrat klemo iz baterije)."

A drugače Omnia deluje vredu? Se aparat vedno sam poveže ali je pravtako potrebno le to storiti ročno. Dostop do imenika je mogoč z tipko na volanu ?

Aja, pa če imaš vklopljen Economy Mode, ni potrebno kleme iz akomulatorja vzet, se samo izklopi. :emot112: Preizkušeno!

Picdriver

Imam naročen C5 Tourer Dynamik in me zanima, koliko telefonov lahko istočasno spariš z C5 BT vmesnikom in kako (če sploh) izvedeš zamenjavo povezanega telefona npr. med vožnjo? Načeloma med delovniki uporabljam služben, čez vikend pa privat telefon, ni pa to pravilo. Kako postopati takrat?!

Drugače pa uporabljam Nokio E71 (službeni) ter Nokio 5800 Xpress Music (privat).

Xandrej

Kje pa si ga naročil? Pa zakaj ne z hidravliko? :BigThumbs:

Picdriver

Naročil pri A-Cosmos v LJ, ker so edini, ki so imeli "zalogo" teh "jubilejnih" modelov, pri vseh ostalih so jo razprodali in so naročali v tovarno - rok dobave 90-120 dni oz. sredi zime?!

Zakaj ne hidravlika? Vozil sem tako exclusiva, kot dynamika, razlika je sicer več, kot očitna, cena pa tudi - sploh zdaj, ko so dynamiki tako ugodni. Dolgo sem bil v dilemi, nato pa sem se odrekel hydravliki, xenonu, usnju, masaži, ... no pa ne mi spet zadajat bolečin :Hammer3:

Nisi pa mi odgovoril na vprašanje?!

P.S.: Moram zamenjati sliko na avatarju :-)