Novi Citroen C5 - povezava bluetooth in GSM

Začel/a nostra, November 11, 2008, 06:09:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ambmil

ali imajo vse C5 III vgrajen BT? Jaz imam namreč v radiu za SIM kartico. ali to pomeni, da sploh nimam BT opcije, ker v meniju je ne najdem? avto letnik april 2009.

Tignes

jest nevem, moj telefon se je takoj sparil, pa če sem šel iz avta proti telefonu ali kontra, vse dela kot treba, tudi BT, telefoniranje in predvajanje glasbe....

aja pa telefon je HTC Desire S...pa služben Iphone 3GS tudi dela...in avto ma ta conn. box

sylver

Citat od: Tignes;125271jest nevem, moj telefon se je takoj sparil, pa če sem šel iz avta proti telefonu ali kontra, vse dela kot treba, tudi BT, telefoniranje in predvajanje glasbe....

aja pa telefon je HTC Desire S...pa služben Iphone 3GS tudi dela...in avto ma ta conn. box

Torej ti imaš verjetno RT4 navigacijo, radio z SIM kartico in tale connecting box v sovoznikovem predali spredaj?

Pa ti tale connecting box tudi predvaja glasbo prek Bluetootha (torej streamanje glasbe iz telefona na avtoradio)?

Tignes

nimam navigacije, ima priklop za usb v sredniskem predalu/naslonu, zdej nevem točno kako se reče temu, connection box/usb box/...box - ja telefon sparim z avtom in na telefonu predvajam mp3je in na radiu dam source na telefon...

sylver

Flukturr

Citat od: Tignes;125310nimam navigacije, ima priklop za usb v sredniskem predalu/naslonu, zdej nevem točno kako se reče temu, connection box/usb box/...box - ja telefon sparim z avtom in na telefonu predvajam mp3je in na radiu dam source na telefon...

Jaz isto.
Občasno mi mrkne zvok na USB, se sprehodim čez source in pride nazaj, občasno pa mrkne cel  BT in USB vhod - ne zaznava ničesar. Po ponovnem zagonu avtomobila se ponastavi.
Moram enkrat na servisu omenit.

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

sylver

kateri letnik avta imate in mesec izdelave?

Tignes

kupil sem ga letos, kdaj je pa narejen še nisem preverjal...bom pogledal

Flukturr

Citat od: Tignes;125385kupil sem ga letos, kdaj je pa narejen še nisem preverjal...bom pogledal

Kupil lani, lanski letnik.
lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

bikec1

Meni dela BT brez problemov tako telefonija kot media predvajalnik glasbe preko telefona. Imam telefon samsung galaxy I9000. Edina pomanjkljivost ki sem jo opazil je v imeniku v podpori šumnikov, ki se namesto imena s šumniki ne izpiše nič na ekranu. BT se mi s telefonom poveže vsakič ko vžgem avto in tudi če avto ugasnem, BT naprava počaka, da končam klic in se šele potem vse skupaj ugasne. Letnik 2011...
------------------------------
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

Flukturr

Citat od: bikec1;125819Edina pomanjkljivost ki sem jo opazil je v imeniku v podpori šumnikov, ki se namesto imena s šumniki ne izpiše nič na ekranu.

Enako.

Kar moteče. Morda bo izboljšano s kakšno nadgradnjo SW.

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

bikec1

Ali je komu že crknil USB ključek priklopljen v avtoradio ?  Meni je ravno včeraj odpovedal že drugi USB ključek v enem letu. Zdaj grem spet v nakup novega in me res zanima ali je to kaj povezano s slabo kvaliteto instalacije ali imam jaz pač smolo. Prvi ključek sem imel 4GB, drugi pa 2GB in različne proizvajalce...
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

dvorjan

@bikec:
Te igracke pac niso namenjene temu, da bodo delale po par ur skupaj po vrocini in mrazu. Pri teh cenah se moras pac sprijazniti, da kak lot ali celo cip odpove. Ce ti je vseeno, kaksen je USB kljucek, ti lahko kakega podarim, se kapaciteto (do 4GB) lahko izbiras. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Tignes

enkrat sem kupil ključek od transcend-a v comtronu in dobil doživljensko garancijo...mislim da je napisal 999 mesecev...:) malo povprašaj..drugače sem pa poslal zs, ker je link do spletne trgovine...:) razen če mi admin dovoli samo tokrat en link pripet, za poceni ključek y doživljensko garancijo :)