Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Meni zgleda malo bolj resno s temi felami in malo spremembe. Bom rekel meni osebno ful sedejo na avto...

dvorjan

Zgleda se bolj citroenovski pravzaprav ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Xandrej

Hvala Hvala!:take_picture::gimme_money:

rocky86

Citat od: Xandrej;71688Meni zgleda malo bolj resno s temi felami in malo spremembe. Bom rekel meni osebno ful sedejo na avto...
:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:
BOMBA!:bombs:
Peugeot 5008

Zeko124

Andrija, super! Kam si pa one By Carlsson vtaknil :p? Lp:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

original od carlssona 17 col so šle na rdečo C5. One 18 col gredo na eno C5 karavan v LJ jaz pa sem zdaj te gor našraufal... :BigThumbs:

Èez 3 leta jih bo pa tisiti ki bo vzel Karlija zraven dobil pa še original 16 col suzuka felne za zimske gume... Ker C6 ima 5 vijakov... :BigThumbs:

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Moj Karli ima prevoženih trenutno 59540 kilometrov in danes smo mu kri spustli (menjali olje in filtre), drugo je vse kot novo... Vglavnem...

Ko sem menjaval kolesa sem opazil, da je na zadnji premi razpadel tisti blažilec, naročil nove (4€ komad) in smo menjali še tole...

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Xandrej

No čez vikend sem se malo avtu posvetil. Nataknil sem mu gume (215 55 r16 continental winter contact), očedil celega, namazal usnje, noter dal ono za led čohat, metlico, koco, vglavnem pripravil na zimo.

Tak, da gremo naprej!

:BigThumbs:

drugmirko

čuj Xandrej... sem par strani nazaj videl, da si svojega Karlota nauču govorit slovensko...
moj znanec si je nedavno kupu belgiskega rabljenaca (letnik 07), v exclusive verziji in seveda so meniji francoski, navodila pa tudi... slovenska navodila sem mu snel iz threda z navodili, po avtu pa nisem še štefnal. najmanj kar se ziher da naštelat je najbrž angleščina, me pa zanima kaj (in kje) si svojemu naredu za upgrade... in ker ma tudi maxi displej z navigacijo (po tednu dni še ni prišu do nje :D ), me znima, kako natančna je po slovenskih in balknskih deželah in ali tudi zanjo obstajajo kakšni updejti kartografije...

Xandrej

Zadeva dela kot treba. Kontaktiraj uporabnika Dr.Madman on je to prevajal in vse zrihtal. Karte pa delajo normalno! Navtekove karte so. Danes sem glih jo rabil ker je en kamor sem šel v MB nekaj iskat prvič slišal za to ulico pa sem dal noter CD pa me je do hiše pripeljal... Èe pa Dr.Madman nebi karkoli pa javi. Ampak madman je vredi ded mislim, da ti bo pomagal...

drugmirko

tnx za tak hiter odgovor... :BigThumbs:
bom omenu slovenske menije in izrazu "zanimanje" za navigacijo, ko fašem "prezentacijsko vožnjo".... pol bomo pa vidli kakšen bo interes novega lastnika citroena... za zdej lahko rečem sam to, da še ne ve kaj si je kupu :emot64: