Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Evo nisem si mogel pomagat...

naročil sem 4 komade original 18 col... Pol pa jih še samo zmontiramo gor gumice nove. (kumho ali pa falken) potem pa gassa...

Mike666

Nekaj sem gledal na strani Musketier imajo par zelooooooo kul felt ki bi zeloooooo kul pasale na tvojega karlija. Ampak cene pa niso zeloooooo kul.

Xandrej

Saj pri zelo zelo cooolllll cenah se konča... Ta original felna stane 284€ + 36€ pokrovček čez vijake... :Hammer3::Hammer3::Hammer3:

garac

te, ki so zdaj gor, so mi osebno lepše od originalnih, oziroma  C4
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Meneja so res zelo deljena. Bom tak rekel. Nekak sem si zamislil malo spremembe. Avto še bom nekaj časa imel. Mislim, da bo prava tista real slika in v živo to zelo zelo pasalo. Avto bo res športno eleganten... kako pa bo pa bomo videli 13 marca... Sobota.

Le še niham med Kumho gumami ali Falken... Gume direkt ima akcijo pa je pribljižno enaka cena...

Xandrej

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Evo danes privlekel domov nekaj stvari:

- Le kaj se skriva?

- 18 col C4 GP 7x18 ET18

- 18 col C5 III (msrougezx) 8x18
.............

franci

Citat od: Xandrej;6313218 col original od C4 GP...

Nimaš kaj gruntat! Samo po njih... Ni pa glih poceni tale špas. Ampak -jebi ga- brez nič ni nič...:BigThumbs:

Xandrej

Saj so že doma... Sem jih nabavil... Pokrovček za čez felno stane preko 50€ komad! Kaj češ bo pa lep 100% :BigThumbs:

Xandrej

Evo naročene so tudi gume, ki pridejo drugi teden. Kumho KU31 215/45 R18, Po 15 pa na avto... Da vidim kaj sem spesnil...

Xandrej

Gume pridejo konec tedna...

:BigThumbs:

Xandrej

No da malo povem zgodbo z dobavo gum. Ker imam butasto dimenzijo 215 45 R18 sem pri vulkanizerju (znanem mariborskem) naročil 8 komadov gum. Zame pa za klemzya. No gume sem naročil februarja pa jih še ni. Vglavnem ker mi je bilo sumljivo sem šel do vulkanizerja pa sva se menila in mi je pokazal dobavnico in, da je gume že plačal ampak jih ni za dobit.... No kakorkoli gume pridejo naslednji petek 8.4.2010 še tople direktno iz tovarne... Škoda sem že kar neučakan ker ima ganc nove felne pa sploh ne vem kak bojo na avtu zgledale... No bomo vidli...

Na srečanje pa karlija pripeljem z zimskimi... :funny34d:

Xandrej

No danes sem dobil gume. Gume so namontirane na platiščih in ju3 jih bom zmontiral na avto... Madona komaj čakam, da vidim kaj sem spesnil... :BigThumbs:

Xandrej

Ker je dež sem vseeno malo poslikal...

No ima nove teniske:

Original Citroen 18 col felne (C4 GP) ter Kumho Ecsta SPT 215 45 R18