Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

No danes zjutraj sva pripeketala domov in v garaži sva obrnila 50 000 km...

:emot112:

grozny

uf je pa še mlad ta voj Karletto....
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Xandrej

Ja mlad mlad... Huh še ima časa... :BigThumbs:

Po prebiranju raznih forumov sem prišel do zaključka, da bi naj zadeva Gliptone (nega usnja) bila najboljša na tržišču...

No lepo sem šel na E-bay in naročil set teh preparatov za nego usnja. (čistilo ter krema)... V soboto sem se lotil avta. Najprej sem z mikrokrpo celotno usnje v avtu ščistil... me je kar sram kak je mila krpa umazana. (je pa res, da se na črnem ledru ne vidi toliko umazanije kot na svetlem) pa ga vedno pobrišem. No vglavnem po čiščenju sem leder namazal z kremo oz s sredstvom za nego usnja... Kaj si ti nor kak je to pilo vase... Ko kak pijanec. Nato sem zadevo ponovil, in po 10 minutah zadevo spoliral oz obrisal. Zadeva je tak mehka da ne moreš vrjet. Diši po usnju v avtu da samo gledaš. Razpokice ki se pojavljajo najbolj na levem sedalnem delu voznika kjer hodiš noter in ven so izginile... Vglavnem če boste to kdaj delai nabavite si stvar Gliptone! Zadeva je res vredna svoje slave pa še ugodno je.

No ker ima foter bež usnje sem probal na njegovem sedežu... Vse gre dol! Vsa umazanija original barva samo gledaš. Preverjeno in sprobano. Ker so bile mikrokrpe napite od čistila in od mazija sva ruknila kar še novega C5 III ter tudi tam usnje spravila v boljšo kondicijo kot je bilo novo. Ko bom delal naslednjič Bež usnje bom malo poslikal. Delala pa bova tudi z Lamy-em na mojem bivšem, sva tudi probala pa postane leder kot nov po 240 000 kilometrih.

Xandrej

Moj Karli je imel danes registracijo ter tehnični pregled. Ob 50 000 kilometrih kolikor jih ima je kot nov! Glede na to, da je star 4 leta. Vglavnem tehničnega je naredil brez najmanjšega napora ter plačali cestnino, zavarovanje in ga pičimo naprej...

Uiiiii.... Gassa...:BigThumbs:

CitroX

4 leta in 50 tisoč kilometrov??
Kaj so pa počeli s tem avtom? Manj bi me čudilo, če bi imel že 500 tisoč preboženih.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Xandrej

Nič saj zato pa sem ga kupil... :emot112:

Xandrej

Od včeraj naprej zna moj karli tudi slovensko. Vsi meniji pa vse je v slovenščini. :BigThumbs:

DejanO

opasno, napiši kaj več o tem zanimivem podvigu.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Xandrej

Ja nadgradnja verzije je in zraven je tudi Slovenščina. Vse v slovenščini.

Xandrej

Imam neko varijanto da dobil 18 col original od C4 GP... Pa sem naredil Fotošop oz. so mi naredili fantje... Kaj pravite?

1. Te ki imam sedaj
2. Druge original 18 col od citroena!

Kaj bi vi izbrali? Nekak so mi te od C4 gp svetovne!

dvorjan

Oboje so kul. Original je pa le original. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lugr78

Boljše so original.    Èe jih boš prodajal povej.
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

altair123

Men so pa lepše prva varjanta. Pa verjetno jih je tud čistit precej lažje ;)

GSclub

meni so bolj všeč druge. tudi od C6 bi lahko zgledale lepo na tvoji C5ki (verjetno pa so na 5 lukenj?).

Xandrej

Ne to so ooriginal lita platišča za C5 Grand picasso 18x7 ET 18... Ko ata na mamo na 4 vijake! Edine original 18 na 4 vijake so to... Ena pa stane 284€ brez pokrovčka za vijake... :Hammer3: