Moj Karli C5 II 3.0 V6 by Carlsson

Začel/a Xandrej, Oktober 05, 2008, 10:19:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Nema probljem! Poročaj!

:BigThumbs::emot112:

Xandrej

No moj stroj ima trenutno 66 000 kilometrov. Spomladi sem mu za nagrado kupil nove sprednje diske (naluknjane) oz firme zimmermann ki jih bojo čohale EBC bremz ploščice Green stuff... Vse imam že doma. Marca grem na letni servis (menjava olja, filtrov itd itd....). Svetovali so mi na eno leto ker delam zelo malo kilometrov.

Rad bi še za zadaj imel podoben komplet zavor tudi z hlajenimi diski ter z temi ploščicami... Bomo vidli če bodo finance dopuščale.

Glih trenutno je na netu avto ki si ga želim že dolgo (v8 motor), ampak trenutno se mi ne da prodajat tega pa onega pa itak ni penezov... Zdaj vsaj vem kaj imam.  Bova se še družila s tem ene 3 leta. Takrat bo imel po vsej vrjetnosti ene 90 000 kilometrov razen drugo leto se mi bo pokazala priložnost za eno C6 ampak bomo videli kako bo stanje... Sicer ni takšna C6 kot si jo želim ampak vem od koga pa kako pa kaj...

:BigThumbs:

Ko bomo zmontirali pa vseskup pa bomo kako slikico nalepili.

Xandrej

Evo danes smo mu na servisu kri spustili... Eno leto je okoli in v tem letu sem naredil malo več kot 7000 km...

Sedaj sva imela letno menjavo olja in filtrov na 67098 km... Jeeeee.... Še diske ju3 zmontiram pa letn gumice gor pa gremogassaaaa....

Aja zraven zimmermanovih diskov sem vzel raje zimmerman ploščice. Gliha vkup štriha sem rekel....

MSrougeZX

Kaki maš to avto, da pri 67t km rabi nove diske...ma prodaj ta brüs...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ne nerabi, diski so bili kot novi. Ampak brihtne glave iz francije so šestaku namenili enake bremze kot 100 konjev švohnejšemu 2.2 Hdi... Diske bom zamenjal zaradi varnosti kot pri prejšnem ker sem bil ful zadovoljen in nikoli niso tresli...

grega1982

:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

Xandrej

V nemčiji bi komot šel preko 240 km/h ....

Xandrej

Evo nekaj slikic prvo bremze potem pa malo tak...

Xandrej

dvorjan

Ja, Andrej, lep je ko sus. Povej, ko bos prodajal. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

Tele feltne pašejo temu še bol, kot pa picassotu. :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Gut štrudl...edino nisi malo prehitro zmontiral letnih...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja 2 dni prej... Oz. v torek je 15 marec...

gregorijus

Æuj Andrej, ka park senzorji ti pa ne delajo?:Red-Wink:

Xandrej

Delajo delajo. Vklopljene ima samo ko grem kam na knap vozil C5 že 6 let pa sem ga navajen. Tile novi pa včasih kar nekaj piskajo pa imam izklopljene ko pa rabim pa vklopim. Lahko pa prideš preverit. Me ne poznaš. Èe meni kaj ne dela dobim živčni zlom!

:BigThumbs: