Zakaj mi crkujejo ?arnice?

Začel/a hadei, Marec 05, 2007, 09:52:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Ker je znova crknila ?arnica sem kupil nov komplet. OSRAM SUPER. Pa, da vidim ah in oh firmo, kako se bodo odrezale ?arnice. Za drugi avto pa sem kupil tiste ?ungalunga, katere so do sedaj imele najbolj?o svetilnost in svetlobo. Me prav zanima kako dolgo bodo tam držale te ?arnice, ki meni držijo cca. 3 mesece. namreč pri korejcu ?arnice zelo slabo crkujejo oz. skoraj nič. Tudi tokrat jih menjavam zato, ker v osnovi luči svetijo katastrofalno. Ne vem, ?e je izraz svetijo spljoh prava beseda za tako slabo osvetljenost voziš?a.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Prijatelj, zakaj noče? poslušati. Moja citron?ka ?e ve? kot leto dni vozita z istimi ?arnicami. Sicer so res OSRAM, ampak serija Light & Day! Niso mi crknile, kot je rekel Deyo, kljub temu, da sem se pohvalil!

hadei

To pomeni, da so vse ostale OSRAM slabe kvalitete?! 'Bemti......
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Citat od: hadei;32178To pomeni, da so vse ostale OSRAM slabe kvalitete?! 'Bemti......

To si ti rekel. Jaz samo pravim, da na Light & Day piše, da imajo 2-3x dalj?o ?ivljenjsko dobo. Pa tudi stanejo 2-3x ve? ;-)

hadei

Aja...to pa ja. Sem videl, ker sem jih danes imel v o?jem izboru. Samo glede na to, da moj Citroen ni ravno prijazen ?arnicam, sem se odločil za cenej?o varianto. Ni 2-3x dražja. Samo 3 ? je dražja. Ta SUPER je 5 in nekaj ?, LIGHT & DAY pa 8 in nekaj ?.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

@Hadei zakaj pa enkrat ne poskusi? z tistimi +3eure dražjimi. Morda pa bodo zdržale dlje.
Z @Picdriverjem imata enake avtomobile. ?e njemu držijo, zakaj nebi ?e tebi.

Picdriver

peter skala

Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Jerry

Citat od: deyo;32231@Hadei zakaj pa enkrat ne poskusi? z tistimi +3eure dražjimi. Morda pa bodo zdržale dlje.
Z @Picdriverjem imata enake avtomobile. ?e njemu držijo, zakaj nebi ?e tebi.

jaz pa imam navadne ?e leto in pol.....cena nima veze. Jaz sem dal 3 za obe pa ?e se mi je zdelo drago:-)
Aja pa tud isti avto:-)
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

hadei

Da. Ravno zato ne kupim dražje, ker je brezveze metat denar za vsake 3-4 mesece.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Samo tole je nekaj v globalu narobe, da toliko crkujejo ?arnice na picassojih.Dejansko skoraj vsak dan vidim ene par k jim ne delajo luči, sreža da se jih da zamenjat, ?e bi mogu na servis.....jao.  Je skoraj tako kot ?e gledaš golf3 k mu zadaj skoraj na nobenem ne svetijo obe poziciji enako pa na polu tistih letnikov.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

aygo

Jaz ?e čakam,da katera ?arnica pregori na mojem Xp,eno leto so ?e zdržale,so ?e prva vgradnja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tct

Imam Narva 50+, svetijo odlično ve? kot leto in pol. (Potokar)

Xandrej

?e 315-i? xenon kit bele svetloba! 3000x boljša svetloba pa ogromno večja ?ivljenska doba.

;) ;) ;)

deyo

Ja in hudiča ?e imamo mi probleme z temi xenonkami in roko pravice :ahh1: