Zakaj mi crkujejo ?arnice?

Začel/a hadei, Marec 05, 2007, 09:52:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jerry

Citat od: deyo;32353Ja in hudiča ?e imamo mi probleme z temi xenonkami in roko pravice :ahh1:

Ja andrej....uredi tole pa bomo pol o naknadni vgradnji ksenon kita.

Mi bi imeli uradno noter ksenon kit ne pa neki na ?verc.

@garač kako je bilo s tistim odgovorom lpp-ja? Ni ?e nič ane?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Xandrej

Picdriver

Včeraj, 21.5.2008, mi je crknila prva od žarnic iz serije OSRAM Light & Day, ki sem jih montiral 21.2.2007. Zdržala je torej celih 15 mesecev. Prej sem vse mogoče tipe žarnic menjaval na 3-4 mesece, tako da sem več kot zadovoljen. Ponovno sem montiral LIght & Day - zamenjal sem obe istočasno!

hadei

Lepa doba za žarnice. Meni zaenkrat po dveh mesecih tudi še obe svetita....do nadaljnega.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Sestri so pri nemcu crknili obe kratki (H4). Grem u shop z avtodeli in kupim nightbrejkice za tistih 15€.

Doma pa presenečenje, glej sliko. Po temtakem svetijo bolje samo imajo pol manjšo življensko dobo, ehhh. Bom vidu koliko časa bodo zdržale...
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Ja to je res, piše na vseh takih kakih posebnih žarnicah (+50% in podobne), da imajo krajšo življensko dobo.

Moje night brejker imajo sedaj 9 mesecev :BigThumbs:

http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=24864&postcount=63

hadei

Evo, tudi meni so znova crknile. Sodeč po starih postih sem žarnice kupil 25.03.2008. Se pravi, da so zdržale 5 mesecev. Napredek.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Sem vedel da včeraj ne bi smel napisat tisti post :-)

Danes zjutraj mi je pregorela desna Night breaker žarnica.

Avto doma parkiram pred zidom, tako da zjutraj takoj vidim kako svetijo luči.

Danes prižgem luči in mi ni bilo jasno kako da desna luč sveti tako močno plavkasto belo ... tako se čudim enih 5 sekund, ko se luč vgasne ... tako da sem bil priča njenih zadnji 5 sekund svetilnosti.

Zdaj čakam da pregori še leva, potem pa grem v nabavo novih ... verjetno spet kake +30% al kaj podobnega. (Night B. ne več)

Lp
Goran

urbanija

Tudi jaz sem julija kupil žarnici OSRAM NIGHTBREAKER (H4) in prejšnji teden sta mi obe pregoreli, ena v soboto druga v torek. Pri meni ista zgodba kot nekaj postov nazaj, ko sem kupil in doma malo bolje pogledal škatljico sem našel znak za polovično življensko dobo. Trenutno imam v avtu spet tisti dve žarnici ki sem jih julija zaradi Night B. vrgel ven in za vsak slučaj spravil (ena je znamke Narva druga nima posebne oznake), v prtljažniku pa že prevažam dve novi žarnici NARVA POWER RANGE 50+ ki mi jih je priporočil sodelovec in so menda oh in sploh.:)

Torej NIGHTBREAKERJA nikoli več ker so mal premal zdržale, sploh za svojo ceno (obe sta bili 17 €, dve Narva PR 50+ pa sta 8 € in po zagotovilu prodajalca bosta zdržali več.

dvorjan

Jah, jaz sem zdaj dozivel prvo razocaranje z zarnicami, se vse so zdrzale vsaj 35.000 km, samo tale obicajna Narva za 2€ pa ravno 11.000 km.

Glede na to, da prav velike izbire cez vikend nimam - jutri namrec grem v Nemcijo, bo sla noter prva H4 zarnica, ki jo bodo imeli na lokalnem Petrolu ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Zarnica zamenjana. Na Petrolu imeli samo H7 Elvelux za 7,80 €, no ja, bo ze, samo naj sveti vsaj 30.000 km ...

Gox

A maš žarnice H4 al H7? (prejšni post pišeš o H4-ki)

Ponavadi so H7-ke mal dražje od H4 a ne?

Lp
Goran

hadei

Jaz sem pred par dnevi vstavil žarnice znamke HELLA 50% plus. Svetijo dobro, vendar vprašanje kako dolgo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@Gox:
Imam H7, tisti H4 pa me ze en cas bega. Na zarometu namrec pise, da je "primeren" za H4, H7 in X4 ... Sem pa vceraj sel gledat knjizico za vzdrzevanje, pa je notri napisano, da so zarnice H7 ... Tudi prejsnja je bila H7. Ceprav, pri boljsih zarnicah kake velike razlike v ceni ni ...

peter skala

zakaj pa meni piše da imam H 4,a je moj avto kaj manj vreden zato
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.