C3 Picasso - testi, članki, zapisi

Začel/a garac, Julij 08, 2008, 08:53:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

matjazMB, danes sva z goxom srečala na kraškem robu familijo identiæno tvoji, pred hišo so imeli namreč C3, C3 picasso in Xp
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

matjaz_mb

Lep pozdrav.

He he, še ena, citorenarska družina. :BigThumbs:

Mi še nismo  čisto 100% citroenarji, ker še imamo pri hiši starega cliota he he.

saj vrjetnost je še kar velika da imajo pri hiši picassa, pa c3,  mislim pa da ni nobeneg, ki bi imeli pri hiši picassa in pa c3 xtr ? Ali pač ?

Morda pa se tudi takšni najdejo, hehe, morda pa smo v tem pogledu izjeme.

Kakor koli že, glavno da avto služi svojemu namenu.

Mimogrede, picasa smo preverili na računalniku in ugotovili da je 90 KM, tako da je ta dilema sedaj rešena, vsaka čast citroenu. :BigThumbs:

ciao.
Bolje se je slabo  peljat, kot dobro peš hodit !

Gox

V Italijanski reviji "Automobilismo" - Maj/2009 so primerjali C3 Picasso in Kio Soul ... vsi podatki in meritve v spodnjih priponkah ...

Citroen C3 Picasso 1.6 HDi 110 CV FAP Exclusive & Kia Soul 1.6 CRDi Cool

Gox

Zanimivo da so 1.6Hdi-ju izmerili moč motorja na 117 konjev.

Po podatkih o prožnosti je opazit, da je 1.6Hdi, bolj prožen od Kiinega 128konjskega Dizla.

Zanimivo je tudi to da tehta C3 Pic 1.391 kg .. so tudi relativno majhni avti postali kar težki.

Cena testne C3 Picasso pa je astronomska ... 22.380€

dvorjan

Mah, tile italijancki so prav taki bebcki kot slovenski kvazi avtomobilski novinarji. Menjalnik isto ocenjen, pa se v Kii lepse predstavlja, avtomobila gresta prakticno enako hitro, pa dobi C3 boljso oceno za Vmax ... Kdo bi jih razumel ... So ze zgleda morali umetno narediti zadeve izenacene ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

vozil sem oba in lahko potrdim, citroen ima tipičen citro menjalnik, kia pa ima menjalnik, sicer pa kia vsaj bencinska ne gre nikamor, pa trda je kot šinobus
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

valter_besni

Samo je pa treba priznat, da je prostoren ... sem mela občutek k da sm v svoji c4. Edino ne vem, če je stabilen na cesti. Ga je kdo že peljal?

Evo njegovi opisi in možnost testne vožnje ... Citroen C3 Picasso

Gox

C3 Picasso v monotoni sivi barvi :take_picture:

matjaz_mb

Lep pozdrav,

sem se vrnil z kratkega oddiha na slovenski obali, pa sem se odločil, da se malo oglasim.

Poleg lepega vremena in brezskrbnega potepanja po obali, sem med drugim zasledil tudi novega c3 picasso v beli barvi. V primerjavi z našim "črnim" moram povedat, da se mi je full dopadel, edino kaj mu manjka oziroma kar sem pogrešal so strešni nosilci. Meni so pač všeč, morda sem se že nekako navadil na njih.

Drugače pa avtek :BigThumbs:

Lepo se mejte še naprej.

grozny

kaj si ga vidu v Luciji?

ja ja mamo 1 bele barve, sm ga glih danes gledau in ma črno armaturko in seveda je s tam tudi radio lepši

sam feltne......
matr jih mu bom odmontirau pa na Xantijo dau  he he

P.S.
če sm zadnič prau vidu je od Matjaža Èopi-ja (jadralca)
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

matjaz_mb

ciao

ja grozny, tistega belega picassa sem videl v luciji. Res je posrečen v tej barvi, mu paše.
Drugače pa si nisem ogledal notranjosti, samo če praviš da je črn, potem zna biti dobra kombinacija.

Od mojega fotra pa je ravno kontra kombinacija, črn, z belo notranjosto. Meni osebo je ta kombinacija ljubša, kar se pa tiče feln, pa sn mu ža malo namigno da mu bom felne dol mazno pa si jih dal na mojega c3 :BigThumbs:

hadei

Pablo bi bil ponosen...
Test: C3 Picasso HDI 90
Vir: Večer
[SIGPIC][/SIGPIC]

aygo

[SIGPIC][/SIGPIC]