Odločitev za nakup grand picasso

Začel/a mrjohn, Junij 18, 2008, 03:53:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

uros21

Citat od: garac;149386ne, premaknjeni so v temo, tuje je boljše

he he he... sam jst še pa vedno nimam avta!

dvorjan

Mogoce bos moral pa globlje seci v zep ali pa vzeti starejsi letnik?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

uros21

ŠE VEDNO IŠÈEM DOBREGA GRAND PICASSOJA. 041 312 038

garac

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6963749&show=1

znancev, podatki so resnični, km tudi, iz serije 90, lokacija MB ogled možen tudi v Logatcu, ali kje na relaciji.
Prodaja, ker dobi nov C5
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

prodano na a-net. Ne mi več sploh tem odpirat o nakupih avtov.
Za ceno, ki je bila napisana je avto s štajerske šel na dolenjsko
Tema se zaklepa
[SIGPIC][/SIGPIC]  

xpsistem

zdravo
Odločam se za nakup Avta.

na kaj moram biti posebaj pozoren gre za uvožen avto letnik2010. Avtomatik 2.0. 123.000 km...

Koliko računalnikov ima ta avto? (zaradi preverjanja kilometrov)
Kako je z servisiranjem menjalnika - avtomatik. Kaj pa sklopka na koliko... Ima ta zadeva fap... na koliko se ga čisti oz menja... Veliki servis na koliko km?

Še kaj vitalnega?

Hvala lepa za pomoč.

Janez

garac

æe boš poprskal po forumu boš vse odgovore že našel.
uporabi iskalnik.
Hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Èe ima zadaj zračne blazine, znajo bit težave z njimi ali kompresorjem ...

(Več tem na forumu)

Matej1

Hibe pri tem avtu so tako pogoste kot pri katerem drugem. Več opreme, več možnosti da kaj crkne.

Mogoče boš naletel na "dober" avto, ki ti bo čisto OK, mogoče na malo slabšega. Pač loterija, če mene vprašaš. Servise je pa tako ali tako treba delati pri vsakem avtu, potrošni material je povsod.

arbenowskee

Sem pred menjavo avtomobila in mi je C4 GP padel v oci kot dober druzinski avto. Par sem si jih ze ogledal in mi je avto naceloma vsec, pa me zanima kaj lastniki pravite, koliko imate kaj problemov s svojim.

Zanimam se za model z 2.0 motorjem in avtomatskim menjalnikom. Verjetno bi vzel letnik 2007 z okol 150k prevozenimi (kilometri me ne ustrasijo, pri dizlih raje vzamem takega, ki ima kaksen kilometer vec, kar pomeni da je delal relacije in ni bil vozel samo do trgovine in nazaj).

Vasa mnenja in predlogi?

Dale7

Živjo!

Imam vprašanje. Obeta sem mi nakup C4 GP 1.6 hdi Exclusive. Letnik 2013.

Bolj kot berem tale forum, bolj me je strah kupit avto :/! Namreč v prvi vrsti zaradi teh zloglasnih zračnih blazin. Ali so v novejših letnikih kaj boljše blazine, ali enostavno priporočate da se izognem nakupu Exclusive, ker bom imel z njimi same težave.

V drugi vrsti pa tudi menjalnik. In sicer tale je ročni 6 st. Slišal sem o nekem rožljanju in težavah nasploh kar se menjalnika tiče. Je to pogosta napaka ali zgolj odvisno od tega koliko imaš sreče in na kaj naletiš pri nakupu.

Hvala za morebitne odgovore ;)!

Pa lep pozdrav...

MSrougeZX

Prvič slišim o rožljanju ročnega menjalnik...z blazinami boš pa imel tudi mir en čas...ko bo dotrajalo pa jih zamenjaš ali pa daš vgradit klasične amortizerje in vzmeti.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

SeBcHy

Pa kolikor sem slišal naj bi imeli novejši (letnik 2012 in naprej) C4 Picasso oziroma Grand Picasso tudi izboljšane zračne blazine od drugega proizvajalca in naj bi posledično tudi dlje zdržale. Koliko je to res, pa se bo vidlo na dolgi rok :)

Sicer imam na mojem C4 GP robotizirani menjalnik, ampak tudi osebno prvič slišim za rožljanje ročnega menjalnika.

Dale7

No no super, ena skrb manj (kar se menjalnika tiče)! :)

Glede blazin, pa ja, čas bo pokazal :/!

Mi lahko kdo še zaupa, kakšna je REALNA :) poraba avta. Se pravi govorimo o 1.6. hdi, avto ima 17'' gume, tako da zna bit malo večja verjetno.

Hvala ;)!

altair123

Na forumu se v glavnem pogovarjamo o problemih. A večinoma nas ti citroeni dnevno pripeljejo na bolj ali manj oddaljene cilje... Še vedno po statistiki adac paše c4 picasso med najbolj zanesljive v svojem razredu.
Jaz osebno bi edinole močnejši motor vzel, ampak to je stvar osebne izbire.