Odločitev za nakup grand picasso

Začel/a mrjohn, Junij 18, 2008, 03:53:36 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

docker

Gre za avtomatik (EAT8). Zdejšni (skoraj nov C4 Picasso 2014 pa ostane ženi).:funny34d:

Winkl

Še en, ki gleda C4 Grand SpaceTourer in resno razmišlja o nakupu.
A moje zahteve so precej druga,čne. V deželi dizla si želim bencina pa ne unga mlinčka ampak 1.6 121 kW z 8st avtomatskim menjalnikom.
Ali ima kdo izkušnje s tem?
Ko sem na servisu vprašal o njihovih izkušnjah o teh motorij, so mi rekli naj kupim dizla.
Po moje pa samo nimajo izkušenj, ker tega skoraj noben ne kupi v SLO.

Geldam pa rabljene avte iz nam ljube Evrope.

Enyo

Citat od: Winkl;260397V deželi dizla si želim bencina pa ne unga mlinčka ampak 1.6 121 kW z 8st avtomatskim menjalnikom.

Do katere prostornine pa so mlinčki?

zlikovski

Bolj je mišljeno na velikost avta in težo in posledično nato izbran motor.

John2005

Sam sem vzel 2.0 HDI EAT8. Probal sem tudi mlinčke. Razen 1.6 THP. Ne vem zakaj se mi je 2.0 HDI drugače vozil...kot da je bolj stabilen. Mogoče zaradi teže motorja?

John2005

Evo če koga zanima, prodajam svojega. C4, l.2019. 2.0 HDI, EAT8. Oglas v forumu pod oglasi. Lp

anjica

Citat od: Winkl dne November 06, 2019, 10:08:09 POPOLDNEŠe en, ki gleda C4 Grand SpaceTourer in resno razmišlja o nakupu.
A moje zahteve so precej druga,čne. V deželi dizla si želim bencina pa ne unga mlinčka ampak 1.6 121 kW z 8st avtomatskim menjalnikom.
Ali ima kdo izkušnje s tem?  https://sveterotike.si/
Ko sem na servisu vprašal o njihovih izkušnjah o teh motorij, so mi rekli naj kupim dizla.
Po moje pa samo nimajo izkušenj, ker tega skoraj noben ne kupi v SLO.

Geldam pa rabljene avte iz nam ljube Evrope.

mene pa res zanima kaj si na koncu kupil? ali si zadovoljen in kaj ti je tisto kar ti je pri njem najbolj všeč