Restavracija 2CV

Začel/a pubi2cv, Marec 21, 2008, 12:09:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

:emot64:Fantje, kr počasi. Potomec še ni zunaj, avto pa še tudi ni pošprican....hehe. Bomo danes foršprical notranjost....spačka, ne potomca, da ne bo napake

pubi2cv

Potomec je zunaj, sliši na ime TIM in je tapravi ded, v številkah je to 3860g in 52 cm.
Spaček pa je sicer deloma foršprican, je pa še vedno pri ličarju, ker se klati po Èeški.
Slike sledijo. Od obeh, jasno:BigThumbs:

Lamy

Èestitke za novega malega citroenarja :emot112::emot112::emot112:

Te ga pa le vredi zalite
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Èestitke za naraščaj in (prihajajočega spačka)!!!:emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Èestitke za TIMA! :emot112:
Naj čim prej odraste, da bo lahko pomagal očetu pri citroenih.
Lep pozdrav!

Brave

Èestitke za sina!

Bojan iz Kopra

pubi2cv

Hvala vsem za čestitke

Evo še trenutno najmlajšega spačkarja z bratcem in solo:take_picture:

andraž

Èestitke! Se pravi, da delaš Spačka za Tima.

pubi2cv

Juhuhu, kabina prebarvana ! Od navdušenja sem pozabil slikat. Je lepa, da je že skoraj kičasta...hehe. Zvečer sledi transport domov, potem pa bo tudi kaka slikca, seveda. :BigThumbs:

pubi2cv

Evo par slikic kabine, mal za lušte. V resnici zgleda še dost lepše kot na slikah.
Prve dve - faza transporta
Ostale tri - doma pred garažo

Ostala pleharija bo pripravljena tekom tega tedna. Zdaj pa počasi sestavljam in "reinkarniram" vse tiste malenkosti, ki pridejo vgrajene, ki jih prej še nisem uspel urediti...

andraž

Zelo lepa barva in tudi pobarvan je vrhunsko.

pubi2cv

Ojla !

Da ne boste mislili, da dremam...hehe. Seveda se v garaži nekaj dogaja....ukvarjam se z obnovo in montažo mehanskih komponent...motorček, menjalnik, polosovine, bremze.....bom prilepil kako fotko popoldan:take_picture:

pubi2cv

Obljuba dela dolg...torej.....evo - nekaj obnovljenih dobrot pred vgradnjo.....pa še kak nov kos zraven:emoticglass:

pubi2cv

OK, gremo dalje. Sestavljanje vitalnih organov je zamudno. Vzrok je v tem, da je nekaj stvari potrebno dodobra predelati, ker ne izvirajo iz Spačka.....slikce povedo dovolj. No, pa za lušte še malo "ta druge" barve, s katero bo vijolična kombinirana

vogiv

super stvar izgleda tudi jaz načrtujem v kratkem napad na mojega danes so mi končno prišli štrom prklopit tak da bom sedaj lahko napadel rjo:Hammer3:
Važno je doživetje. Vse ostalo je blef. zgodovinar Damjan Ovsec razložil razliko med spaèkarjenjem in drugimi avtomobilisti:Hammer3: