Poškodba vozila - kaj bi storili vi?

Začel/a cayzi, Marec 05, 2008, 06:29:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

pa? da? pobarvat nekomu ki obvladuje, zate sicer verjetno nih?e dovolj dobro, ampak vseeno, recimo dore na orehku, močnik v britofu...

kaj pa so se ti zamerili v avto3?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cayzi

Citat od: garac;31183kaj pa so se ti zamerili v avto3?

meni nič. saj sem napisal da so mi drugi svetovali da ne ker je vseem tako osnovno?olsko barval.

mogoče bi pa meni dobro naredil.

a dore tudi klepa? kakor vem ima on samo ličarstvo?

cayzi

Citat od: garac;31183zate sicer verjetno nih?e dovolj dobro

kje si to prebral?!?!?

boga

@cajzi obstajajo kleparji in li?arji. Sem doma na orehku in mislim, da ti bo dore premontiral havbo, to najbrž tudi li?ar zna.
Kolikor je iz tvojih postov razvidno, se najbrž niti nisi odločil, kaj boš naredil. Sicer lahko Pelješ vozilo k kleparju za kleparska dela in k li?arju za li?arska.
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

deyo

@cayzi

malo za hec pa malo za res : Menjaj avto :emot68:

cayzi

Citat od: boga;31210Kolikor je iz tvojih postov razvidno, se najbrž niti nisi odločil, kaj boš naredil.

če dobim priznanje osebe (in danes sem ga tudi dobil) ki je to naredila potem mi bo verjetno zavarovalnica priznala nova vrata drugače ne. zaenkrat je na zapisniku klepanje in barvanje.

jutri grem na zavarovalnico povprašat kakšno je stanje.

lp

cayzi

Citat od: boga;31210Sicer lahko Pelješ vozilo k kleparju za kleparska dela in k li?arju za li?arska.

koga predlaga??

peter skala

?e dobro da so fu? samo ena vrata,kaj bi šelo bilo ?e bi bila poškodovana cela stran avta..nekaj sem sližal da je en dober klepar malo pred hamburgom.samo je sedaj dosti slabo vreme pa nevem ?e se spla?a sločit tja pa vprašat.morda pa
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

cayzi

Citat od: peter skala;31264?e dobro da so fu? samo ena vrata,kaj bi šelo bilo ?e bi bila poškodovana cela stran avta..nekaj sem sližal da je en dober klepar malo pred hamburgom.samo je sedaj dosti slabo vreme pa nevem ?e se spla?a sločit tja pa vprašat.morda pa

?e dobr da si ti tole napisal.

:argue1:

boga

Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

peter skala

preden se boš odločil bo garancija ?e potekla

cayzi

Citat od: peter skala;31307preden se boš odločil bo garancija ?e potekla

kaj ima garancija s tem? tok tok...

drugače pa danes so mi na zavarovalnici odobrili nova vrata ker se je pojavil storilec nesreče na parkiri?ču. vseeno imam močnost menjati ali klepati.

ce bom menjal bom sel kar na uradni citroen servis v KR, samo zato da imam garancijo v primeru da bo z novimi vrati kaj narobe.

Barval mi bo pa Draksler iz Orehka.

lp

Gox

Ste popravili avto?

Kaj so delali?

Lp
Goran

peter skala

na poti v servis se je ?e eden zaletel s strani,sedaj pa spet ne ve kaj bi

Picdriver

Cayzi, ne samo da komplicirač, komplicirač u P.M.!

Toliko energije in časa, kot si porabil, bi na roko naredil nova vrata.

Jaz, bi na tvojem mestu snel notranjo tapeto in vboklino lepo stisnil ven, pa je. Mojega pica je na Pagu (Zr?e) na podoben Našin zadel en LJ v zadnji levi blatnik. Najprej sem ga totalno okurcal, nato mi je cel posran dal starih 10 jurjev, jaz pa sem doma lepo snel tapeto, vdolbino stisnil ven, z 10. jurji pa peljal moji dve punci na dobro večerjo, pa je!