Poškodba vozila - kaj bi storili vi?

Začel/a cayzi, Marec 05, 2008, 06:29:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

cayzi

Citat od: Gox;31612Ste popravili avto?

Kaj so delali?

Lp
Goran

ne ?e..čakam vrata.

bom menjal.

lp

cayzi

Citat od: Picdriver;31706Jaz, bi na tvojem mestu snel notranjo tapeto in vboklino lepo stisnil ven, pa je. Mojega pica je na Pagu (Zr?e) na podoben Našin zadel en LJ v zadnji levi blatnik. Najprej sem ga totalno okurcal, nato mi je cel posran dal starih 10 jurjev, jaz pa sem doma lepo snel tapeto, vdolbino stisnil ven, z 10. jurji pa peljal moji dve punci na dobro večerjo, pa je!

ti pa si pameten v P.M.

ni samo udrtina ampak so vrata kriva od sredine proti desni strani tako, da verjetno samo ti si tak frajer da lahko naredis to.

garac

@cayzi, žal iz tvoje fotografije to ni bilo  razvidno, tako, da picdriverja povsem razumem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

cayzi

Citat od: garac;31727@cayzi, žal iz tvoje fotografije to ni bilo  razvidno, tako, da picdriverja povsem razumem

ja vem. na fotki se slabo vidi, kako poškodovana so vrata.

Jerry

Naj bo poobla??en ali nepoobla??en, naj bo klepar ali li?ar, vsak od njih je avto pogledal povedal kaj on misli, da je najbolje narediti(ali pa da bo on najve? zaslučil, nikoli ne ve?). Na tebi je da se točno odloči? kdo te je preprižal kar bo naredil in temu potem Pelješ. Pa na koncu fino preglej kako je narejeno, kar pa tebe v bistvu najbolj zanima. Ni važno koliko stane, itaq ne pla?a? ti, važno da je narejeno kot se spodobi.

Sicer pa ?e je v resnici toliko vidno kot je na sliki ni čudno, da nimajo vsi vsaj približno enotnega mnenja.
Iz tega bi tudi jaz verjetno naredil kot Picdriver.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Gox

Prazniki so mimo ... je Xsara Picasso popravljeNaš

Lp
Goran

Picdriver

Ne ?e! Kam se ti mudi? Potrebno je ?e počakati na mnenje izvedencev iz ?vice. Odložali bodo o tem, ali je potrebno menjati ?e računalnik, saj bi lahko ob trku elektron?ki iztirili iz svoje orbite in računalnik morebiti ne bi pravilno deloval.:Red-Wink:

peter skala

morda ne bi bilo slabo počakati tudi mnenje FIA ali vsaj AMZS
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Jerry

Ajde naj se dobro popravi....nikoli ne ve?, mogoče pa ga bom kdaj jaz kupil:-)

garac

@jerry včeraj sem srežal C4 picasso mi?je siv, lep avto, pa komplet desna stran sesuta, za zjokat, oboja vrata in zadnji blatnik. Tablica LJ žal je bil na kročnem, ?e bi bil na parkingu bi najb? ?e videli kako je bil ranjen
[SIGPIC][/SIGPIC]  

boga

Kaj je zdaj, je popravljen ali ?e ne, da vidimo rezultat, kakšna slika bi verjetno vse povedala?
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

Gox

@Cayzi

Kako je s popravilom? Kaj ste se odločili?

Je popravljeno?

Lp
Goran

cayzi

Citat od: Gox;33275@Cayzi

Kako je s popravilom? Kaj ste se odločili?

Je popravljeno?

Lp
Goran

je popravljeno.

menjava vrat je bila.

garac

in kdo je potem na koncu poravilo izvedel, ter kako si zadovoljen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jerry

Kdo je popravljal avto, kako si se odločil zanj? In si sedaj zadovoljen?