Poškodba vozila - kaj bi storili vi?

Začel/a cayzi, Marec 05, 2008, 06:29:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

nimaš kaj skrbet, ?e je dobro za ljubljan?ane, bo tudi za gorenjca

Naš privilegij je, da lahko servisiramo zahtevne stranke. Smo namreč popolnoma osredotočeni na modernega Ljubljan?ana in storitve izvajamo hitro in izjemno kvaliteteno!

čudno, a na gorenjskem ni nih?e dovolj dober? Tudi matev? ribnikar, ki je pogodbeni ah kranj je dober klepar. Ali pa Avto3 na rupi oz kokrici.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

rok.si

Cayzi, a se ti ne zdi da preveč komplicirač ? ?e bo zavarovalnica plačala nova zadnja vrata bi jih moral vsak kompetenten li?ar OK pobarvati. Razen kakšnih fušarskih packažev ?e obvladajo svoj posel, pa najsi z prelivom ali brez.
?e bi imel Rolls Royca, navitega okrog kandelabra z nevemkoliko plastmi nevemkako specialne barve bi verjetno res treba poiskati najboljšega med najboljšimi, pa čeprav 200 km dale?, takele bu?ke pa li?arsko/kleparske delavnice popravljajo vsak dan ves dan...

cayzi

Citat od: garac;31138Ali pa Avto3 na rupi oz kokrici.

haha

Avto3 no way.

cayzi

Citat od: rok.si;31154Cayzi, a se ti ne zdi da preveč kompliciraš

nebi če avto ne bi bil nov.

lp

cayzi

Citat od: garac;31138nimaš kaj skrbet, ?e je dobro za ljubljan?ane, bo tudi za gorenjca

Naš privilegij je, da lahko servisiramo zahtevne stranke. Smo namreč popolnoma osredotočeni na modernega Ljubljan?ana in storitve izvajamo hitro in izjemno kvaliteteno!

sem bil danes tam, pa ni bil nihče tako konkreten kot oni. to ti pusti vtis kam peljat avto. na gorenjskem bi vsi delali neke prehode in ne vem še kaj vse...

sploh pa če nimas pametnega nasveta ti sploh ni treba kaj pisat v tej temi. takšnih odgovorov ne rabim brat.

cayzi

Citat od: rok.si;31154?e bo zavarovalnica plačala nova zadnja vrata bi jih moral vsak kompetenten li?ar OK pobarvati.

ne vem če je to ravno res.

soncek

Citat od: cayzi;31159sem bil danes tam, pa ni bil nih?e tako konkreten kot oni. to ti pusti vtis kam peljat avto. na gorenjskem bi vsi delali neke prehode in ne vem ?e kaj vse...

sploh pa ?e nimas pametnega nasveta ti sploh ni treba kaj pisat v tej temi. takšnih odgovorov ne rabim brat.

Iz internetne strani:
Podjetje Badali?

Podjetje ima zelo bogato tradicijo. Z dejavnostjo je ?e davnega leta 1965 prišel oče, ki je v dolgoletni karieri iz?olal veliko število vajencev. Ena od najuspe?nej?ih sta bila njegova sinova, ki skrbita, da podjetje nadaljuje pri uresničevanju očetove vizije.
V zadnjem času, se pri?enja u?iti obrti tudi najmlaj?a generacija, ki bo skrbela, da bo dru?inska tradicija nič manj uspešno kot doslej nadaljevala svojo tradicijo.

@cayzi: iz opisa na njihovi strani je razvidno komu in zakaj je njihov servis namenjen. Jasno je, da stranko znajo "oviti okoli prsta", sploh kadar račune pla?a zavarovalnica. Saj ve?: lastna hvala...
Tudi v Kranju znajo ?udovito popraviti Citroene - ?rn C5, star 3 mesece, je bil na parkingu poškodovan po celi ?oferjevi strani - od sprednjega blatnika, obojih vrat in zadnjega blatnika - pa so naredili super lepo! Sploh se ne vidi, da so delali! Pa je bil star samo 3 mesece... In nismo nič komplicirali, niti mi niti oni. Po ogledu avta smo dobili predračun, cena je bila sprejemljiva - tudi za zavarovalnico, naredili so v napovedanem času. Res pa, da brez pocukranih besed. Pa saj takih pri mehaniku niti ne iščemo.

cayzi

@soncek:

hvala za pomoc. sedaj samo se cakam da mi zavarovalnica odobri nova vrata drugace bom moral klepat.

tisto kar pa piše na njihovi internet strani pa zna vsak malo ocukrat besede, se ti ne zdi? ampak ko sem se z njimi pogovarjal so bili zelo konkretni in ni jim bilo težko razložiti stvari, si vzeti čas. ostali so samo zaključili: "...bomo popravili..." kar jim čisto verjamem, samo vprašanje je kako če stranko že na prvi kontakt tako hladno odpikajo.

ti pa želiš povedati, da na spletu pišejo ocukrano v praksi pa delajo slabo oziroma stranke "okoli prsta"? ne razumem kaj si želel povedati z stavkom: "Jasno je da stranke znajo "oviti okoli prsta", sploh kadar račune plača zavarovalnica. Saj veš: lastna hvala.... "

garac

@cayzi, ti res ne potrebuje? moje pomoči, ti rabiš pomoč nekoga drugega ane
[SIGPIC][/SIGPIC]  

cayzi

Citat od: garac;31171@cayzi, ti res ne potrebuje? moje pomoči, ti rabiš pomoč nekoga drugega ane

da. kleparja in ličarja da popravita avto, temu tudi ta post tukaj.

garac

točno tako in zakaj ti avto3 ne odgovarja, vsaj kleparski del mislim, da bi ti izvedli solidno.
Po moje je itak najbolje novo havbo, celo pobarvat in gotovo, ne rabiš preliva pa ni
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

To?no tako, avto je nov, tako da je tudi barva nova. Mislim da ko se vrata pobarvajo na novo ne bo opaziti kakšne razlike ...

drugače je bilo pri meni ko se je 10let kasneje barvalo vrata. čeprav je lak ohranjen je vseeno barva v 10 letih postala bolj svetla, tako da se dobro vidi razliko med novo barvo in staro.

Lp

cayzi

Citat od: garac;31176točno tako in zakaj ti avto3 ne odgovarja, vsaj kleparski del mislim, da bi ti izvedli solidno.
Po moje je itak najbolje novo havbo, celo pobarvat in gotovo, ne rabiš preliva pa nič

zakaj post? zato ker vsak f...... klepar govori drugače, drugače razlaga kako se popravlja itd. potem človek na koncu ne ve kaj je prav. Potem pa greš kao do najboljših na gorenjskem in poslusas komentarje kot so:

- uradni Citoren servis: ja ja menjati obvezno avto je nov - seveda če pa največ zaslučijo ker mi bodo prodali nova vrata (no zavarovalnici)

- kleparji pa: ne ne brez veze menjat, ker se bodo delali prehodi na boke, raje klepat, ker ce bomo menjali vrata bodo barvana vsa in se steklo in ostalo elektroniko bo treba prestavit na nova vrata, ali pa ti nekdo rece da se vcasih dobijo se bolj kriva vrata kot pa so te trenutno gor in da se potem ne zapirajo lepo itd itd...

kako naj potem človek razsodi kaj je prav in kaj ne?!

avto3...zakaj ne? zato ker sem sližal od mnogih da ne znajo delat  - folk je bil razočaran. vem pa ne...

cayzi

Citat od: garac;31176točno tako in zakaj ti avto3 ne odgovarja, vsaj kleparski del mislim, da bi ti izvedli solidno.

pravi? kleparski del? kaj pa barvanje? to pa ne znajo tako dobro kot kleparski del?