Poškodba vozila - kaj bi storili vi?

Začel/a cayzi, Marec 05, 2008, 06:29:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

?e pla?a zavarovalnica , daj vse novo ,pa preglej , da bo vse novo tudi menjano
v vsakem primeru boš nekaj časa brez svojega avta,

deyo

Citat od: cayzi;30801kaj pa si menjal?

so ti delali prelive na staro barvo tako da se ne opazi na soncu ko se lomi svetloba. no baje se to dela zato...

to pomeni da bi v mojem primeru morali strihati 10cm na vsako stran in sicer streho, levi in desni bok, ter odbijač...

hmmm res ne vem kaj je za naredit...

lp

Menjali so mi zadnji odbijač in pa poklepali malo prtlja?na vrata (opel astra).

Po?trihano je na "prehod", tako da ni videti kje je na novo pobarvano.

Čojko

?e ?e toliko komplicirač pelji tja kjer znajo me?at barve in ne rabijo delat prelive, ter naroči vse kose nove. ?e pa ?e vedno ne bo OK, pol pa avto prodaj in kupi novega.
?e boš imel tako srečo kot jaz boš lahko ?e kupil nov in Domače po?trihan avto.

cayzi

Citat od: ?ojko;30895?e ?e toliko komplicirač pelji tja kjer znajo me?at barve in ne rabijo delat prelive

ja ce bi clovek vedel da znajo.

kaj pa menjava sekla in ostalih drobnarij na nova vrata pa si predstavljam da ni problem?

CitroDS

Definitivno vzemi nove dele. Sicer kar se glede barve tiče, to ti je itak ral lestvica in ne moreš zgrešiti, metalik ima pa potem samo ?e dodana zrna in imaš točno določeno koliko jih je na cm2. Ali pa kupu original citroenovo barvo - mislim da se dobi no, vsaj za renoje vem da se jo da. Kakšne barve je tvoj avto?

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Gox

@cayzi

Ja ni kaj do enega kleparja, bo treba, potem pa upat da bo dobro narejeno.

Premontaža delov, pa po mojem ne bi smela biti problemati?na.

deyo

@cayzi, ne kompliciraj saj pla?a zavarovalnica, ki enega pametnega poobla??enega avtoli?arja pa ?e ima na svojem seznamu.

Jerry

Kaj pa novo naj dajo, pa original, da ne bodo kakšni ponaredki. Kar se pa prelivanja barve tiče bi pa rekel, da pri novem avtu ne pride v poštev. Bi rekel, da se zadeva uporablja pri starejših avtih kjer je ?e malo obledela barva, da se ne vidi razlika.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

cayzi

cayzi

Citat od: Jerry;30967Kaj pa novo naj dajo, pa original, da ne bodo kakšni ponaredki. Kar se pa prelivanja barve tiče bi pa rekel, da pri novem avtu ne pride v poštev. Bi rekel, da se zadeva uporablja pri starejših avtih kjer je ?e malo obledela barva, da se ne vidi razlika.

ne bi rekel...

meni je en klepar rekel da bi delal prelive, pa je vedel koliko je avto star. vsi ostali pa so sploh rekli da na zadnjih vratih ne delajo prelivov.

torej je vse odvisno kdo ti dela...

lahko pa je vso to klobasanje samo posamezni interes ličarja kaj se njemu bolj splača delat. vsaj tak imam občutek ker niti dva nista povedala isto.

Xandrej

greš na servis pa ti bodo avto porihtali. ?e pla?a zavarovalnica... Halo kaj boš vozu k nekim ?ungalungecom. Od kod si sploh?

Čojko

Kaj samo tole imaš vdrto noter kot kaže slika ali kaj? Samo nazaj ven porini pa bo ?e skoraj OK. ?e pa ne bo, pa naj ti poklepa, prekita in pobarva.

cayzi

Citat od: Xandrej;31087greš na servis pa ti bodo avto porihtali. ?e pla?a zavarovalnica... Halo kaj boš vozu k nekim ?ungalungecom. Od kod si sploh?

saj vozim k kleparjem , ki imajo pogodbo z Citroen - tudi uradni servis tja vozi.

Sem iz Kranja.

bart

Tudi moj picasso (star 10 mesecev)je imel bli?nje srečanje. Na servisu so zamenjali prvi odbijač in blatnik - oboje novo, brez prelivov in ?e nevem ?esa. Avto pa je sedaj takšen kot prej. V prvotno stanje ga je spravil Avto Deter-Menge?

cayzi

Citat od: bart;31107Tudi moj picasso (star 10 mesecev)je imel bli?nje srečanje. Na servisu so zamenjali prvi odbijač in blatnik - oboje novo, brez prelivov in ?e nevem ?esa. Avto pa je sedaj takšen kot prej. V prvotno stanje ga je spravil Avto Deter-Menge?

odbijač se ponavadi kar menja, ker drugače je treba tisto plastiko ?vasat a ni tako?

ja sedaj imam tudi sam močnost menjave prtla?nih vrat - sem se na zavarovalnici zmenil. samo odločit se moram in povedat kaj bi rad. upam da pri menjavi ne bo vidna druga barva vrat, ko bo na novo vse barvano...

lp