XM 2.0 i

Začel/a CitroDS, December 30, 2007, 07:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

@Ibanez RG
100% se strinjam.
js se fulkrat pogovarjam z mojo Limonco, jo pobožam pol pa postane moja lepša polovica čisto ljubosumna :)

@CiroDS-sožalje pa slava XM-u
pol pa rečejo da so Limonce slabo narjeni avti :argue1:
u kakem drugem bi si usaj kako nogo polomu
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Lamy

Tako kot je garac reko. Važno je, da tebi ni nič in da si celi. Èe boš pa kupoval novega XM, ga bomo pa že kje skupaj zvohali.

Je pa res, da avto ni samo prevozno stedstvo (kot nekateri mislijo) je tudi del življenja. Èe ga maš več let, v njega vlagaš, ga rihtaš, in še pa še, pol pa ti neko budalo naredi nekaj takega na cesti in ostaneš brez avta!

Da bi mu vrat zavil
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Ne samo vrat. še jajca bi mu zategnil na minimum.
Maj moje sožalje ob izgubi.

mirchi

Se zgodi,no ti si o.k in to je važno.Pa se ga nebi dalo spravit nazaj na cesto?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

CitroDS

Ma jaz sem ubistvu kar dobro no, boli me pa še vedno za znoriti. Hrbt me boli na momente za popizdit, in pa prsni koč tudi na momente tako zaboli da se moram kar vsesti.

Mirchi, evo ti bom zdaj dokaz pripel da se neda ga spravit nazaj na cesto pač pa samo v kocko:argue1:

Prvi dve sliki prikazujeta kje sem pristal na koncu. V tisto drevo sem čelno zabil, tisti drugi me je pa obdržal da nisem zgreml dol nižje v potok.
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

CitroDS

CitroDS

CitroDS

Evo in še zadnja...
No sedaj se vidi kaj je nastalo iz avta zaradi enega kretena blesavega.

lp

garac

mater Maj, srečo si imel, da nisi bolj poškodaovan, avto je res hudo zdelan
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Jaz bi tipa skup zložil, mater mu je...!

psihopat100posto

najprej pa bi ga še pošteno iztožil, pa z njegovim kešom nabavil zadnjo serijo šestaka. obvezno do odvetnika na posvet, če hočeš lahko vprašam brata(odvetnik) kake šanse maš. Pa res me zanima kaj je storilec-idijot izjavil po nesreči.
lp

CitroDS

Ubistvu bo tako, za avto hočem imeti 2700eur, kar bo dala zavarovalnica, ostalo bo pa on dal. To za avto sem prepustu fotru, ker sem ga imel tudi ubistvu na njega pisanega zaradi bonifikacij 50%.
To bomo definitivno iztržl od njega!
Kar se pa osebno tiče pa ne vem, po eni strani se mi glupo vidi po drugi pa ne. Ker za tako stvar ne morem rečti da je ne vem spregledal kar koli pač že oziroma da to ni bilo namenoma storjeno, pač pa to je bilo totalno idiotsko in neodgovorno narejeno! Kaj vi menite?

Psiho daj vprašaj prosim brata, da vidim kje sem malo, oz kaj bo en strokovno rekel....

lp

Lamy

Uf, to pa ni blo tak nedolžno, res hvala bogu in avtu in drevesu, da tebi ni kaj hujšega!

Idijota stožit do konca, ne gledat na druge je pametno ni pametno. Potegnit maximalno iz tega, saj tak se ne moreš obnašat na cesti.

Pomisli tudi na svoje zdravje in bolečine
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

@Maj - samo da si ti kolikortoliko OK!! Enega lepega XM zate bomo pa že še našli ;-)

Èe prav vidim iz fotk - kljub temu da je avto spredaj popolnoma uničen - je noter kabina nedotaknjena? Edino desna prednja vrata so pa nekaj fasala (??).

Samo nekaj pa nisem čisto razumel iz tvojega opisa nesreče:
- tip se je peljal pred tabo in začel zavijat v desno
- ti si ga mislil obvozit (logično) in si šel zato malo bolj v levo
- nenadoma tip obrne z ročno in bumf počita skupaj
ali je bilo bolj v stilu:
- tip se je vozil pred tabo, zavil rahlo desno, začel obračat z ročno za 180°, prišel na tebi nasprotni pas - istočasno si se pa na taisti pas umaknil tudi ti ...
OK

LP
Primož

psihopat100posto

brat pravi takole na hitro:
glaven ti je policijski zapisnik, v njem piše če si sokrivec nesreče ali ne. potem na zavarovalnico ocenit avto, rabiš tudi zav.polico "idijota", zavarovalnice ne zanima kak ohranjen je bil avto in da si ga imel zelo rad, ocenijo po eurotax-u in konec, po slikah sodeč bo ekonomska totalka, se pravi dobiš nekaj $$$ in avto ti ostane. POMEMBNO: brat pravi, da lahko več skasiraš na podlagi zdravniškega spričevala po zaključenem zdravljenju, se pravi k doktoru in natvezit maximalno kaj vse te boli, to si mogoče naredil če nisi pa idi zdaj. Vglavnem, se pravi policijski zapisnik, zavarovalniški zapisnik, zapisnik od doktora, če vse troje gre tebi v prid se splača tožit civilno. Drugače pač ne. Èe se boš odločil za tožbo pa se lahko pri njemu v Domžalah oglasiš na posvet kako dalje.