XM 2.0 i

Začel/a CitroDS, December 30, 2007, 07:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroDS

Citroenovc: tako kot si prvo opisal je bilo da, on je vozil malo pred mano, nato kar na enkrat zavil malo desno in nato z ročno, jaz se mu avtomatsko hočem umaknit ko ga zagledam kako je z bokom avta na mojem pasu se mu hočem avtomatsko odmaknit in zavijem na levi pas, valda v tem momentu je bil pa tudi on že na levem - logično...

Psiho hvala za te informacije.... Ubistvu imam vse to oziroma dve stvari, policijski zapisnik (jaz nisem bil nič kriv, on je krivec nesreče), potem imam od zdravnika, bom šel še enkrat k zdravniku itak, od zavarovalnice pa še nimam ker mi ga še niso prišli ocenit... Tako da bom imam ubistvu vse te tri stvari.
Ma res ne vem kaj naj, a naj ga civilno še tožim al ne, za avto bo dal pač toliko dnara, če ne se gre itak v tožbo...
Kaj naj naredim?  Da jih nebom potem še fasal, če je že tako primitiven voznik, zna biti še tako primitiven....:argue1:

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

fizika

To je pa še kako res, če pa smem prašati, kaj boš zdaj počel z razbito beštjo-boš dal mogoče po delih, me zanima če je mogoče hupa ostala cela, pa notranjost bi me tudi malce interesirala??
hvala za odg., TADEJ

Ibanez RG

Citroen Xantia, 17. 02. 2008:
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

dvorjan

Ja, nesrece res niso prijetna stvar. Sam k sreci se ne belezim kaksnega mocnejsega trka, upam, da pri tem tudi ostane.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Ibanez RG

To zgoraj je pa ostanek moje Xantie. Nek "kolega" je naredil totalko v vsega 300 metrih sredi Zagorja (ob Savi)s 110 km/h. Pospeseval je proti nasi volji. V avtu je bilo 5 oseb (tudi nosecnica). Na veliko sreco so bile samo odrgnine in udarci. Sedaj se je on potuhnil in ni odgovora od njega.
Od zavarovalnice ni denarja, ker je obojestarnska krivda (en stari je prevozil STOP znak in z avtom obstal sredi ceste).
Ce tega "kolega" tozim, ni receno, da bom sodbo dobil. Ce ne dobim, placam svoje stroske, stroske sodisca in se "kolegove"  stroske. Nabavna cena avta je bila 860.000 sit.
Nek odvetnik mu je poslal pismo, je pa rekel, da naj raje pozabim vse skupaj.
Hm...
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Lamy

Citat od: Ibanez RG;45090To zgoraj je pa ostanek moje Xantie. Nek "kolega" je naredil totalko v vsega 300 metrih sredi Zagorja (ob Savi)s 110 km/h. Pospeseval je proti nasi volji. V avtu je bilo 5 oseb (tudi nosecnica). Na veliko sreco so bile samo odrgnine in udarci. Sedaj se je on potuhnil in ni odgovora od njega.
Od zavarovalnice ni denarja, ker je obojestarnska krivda (en stari je prevozil STOP znak in z avtom obstal sredi ceste).
Ce tega "kolega" tozim, ni receno, da bom sodbo dobil. Ce ne dobim, placam svoje stroske, stroske sodisca in se "kolegove"  stroske. Nabavna cena avta je bila 860.000 sit.
Nek odvetnik mu je poslal pismo, je pa rekel, da naj raje pozabim vse skupaj.
Hm...

To ti je pa res kolega :argue1:

Zakaj si mu pa sploh dal za vozit?
[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

@CitroDS  sm slišau pravit da je že neki novega u garaži.
kaj pa kako slikco dat gor?

:BigThumbs::BigThumbs:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

CitroDS

Hehe res je nekaj že.... sem reku jebeš citroene, tak da sem kar audita kupu haha - ni živ ni mrtev:argue1:

Res je, sedaj imam xm-a 2.5td exclusive 1999letnik, 248.000km, sive barve.... Slikca pa pride samo da ga registriram pa operem pa tako naprej... je iz Italije pripeljan in traja preden te makaronarji pošlejo papire... Upam da mi ga drugi teden uspe registrirat...
Je pa avto odlično ohranjen, notri kot nov, se nikoli ni kadilo notri, od zunaj ima na levi strani par praskic in spredaj eno prasko - to bom dal zrihtat pa bo avto tip top.
Hidravlika je good, edino za zamenjat je povratna cev za lhm, tako da zdej mal curi to ven (itak se ne vozim pa mi je vseeno).
Narejen je bil veliki servis - jermena pa to. Tako da sem samo pri tem servisu prišparal vsaj 600eur pod ugodno če bi mi kdo delal.

Komaj čakam da ga registriram da se spet malo zapelem oz
zaplavam:BigThumbs:

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Citroenovc

MAJ - vem da se sliši obrabljeno - ampak ISKRENE čestitke od srca za novo pridobitev!

UŽIVAJTA V SKUPNJEM DRUŽENJU.
OK

LP
Primož

grozny

pa čim manj kretenov na cesti

:emot167:
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Lamy

Še čestitka iz moje strani.:emot112: Slike pa čim prej gor!:take_picture:

Pa srečno vožnjo
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

To je stroj!Èestitke ob izbiri,končno malo konkurence.Naj ti špila ko urca.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

"malo konkurence" :), kaj se zmenimo za drift? hehe Èestitke CitroDS:BigThumbs:
lp

P.S.mirchi si se mogoče pozanimal glede barvanja XM-a, okvirno cena?

mirchi

Joj...iskreno povem,da sem pozabil.Bom...

Driftali ne bomo,bomo pa primerjali kaj drugega,poraba,obnašanje na cesti...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666