XM 2.0 i

Začel/a CitroDS, December 30, 2007, 07:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CitroDS

Evo ga lepotca. Ima 168.000km - mislim da kar realnih ker je servisna knjiga po?templana. Jaz sem sedaj 3 lastnik.
Po novem letu gre pa v Jastrebarsko vas na Hrva?kem na servis do enega citro majstra....
Sedaj so ?e 4je xm-i v Metliki. Trije v isti familiji - foter, sin in h?erka:BigThumbs:
Ps: ?e pa ima kdo original radkape se pa Priporočam....
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

CitroDS

?e dve slike. Na žalost so z mobitelom narejene, ob prvi priliki bodo prišle lepše slike.

lp

Francl

Lepo, lepo.
?e si s tega konca, bi lahko napisal tudi kaj o tem DC3 v ozadju...
:Hammer3:

garac

super, ?estitke za nakup, naj ti dobro sluči
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Bravo mali. :emot112::emot112::emot112::emot112::emot112: Zdej boš šele v pravi vožnji u?ival. Pokliči tegale, če ima morda ?e kako kapo 041 894 911.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Xandrej

Je ta avto slučajno bil v MB servisiran od prvega lastnika? drugače ti šelim sre?no vožnjo in u?ivaj. Zakaj pa na hrva?ko na servis? :BigThumbs::BigThumbs:

mirchi

lep primerek!Pokrovov nimam,mam pa šelezne felne pa ene alu pa dam zelo ugodno ker so mi ?e bolj al manj napoti.

Pa naj ti fajn sluči!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

Tale pa misli mda je iz MS okolice!

psihopat100posto

Tale XM je iz MS, lepo da si ga kupil, avto je res lepo ohranjen. škoda ker se nisi javil, da prideš, mam 4 radkape originalne doma.
lp

CitroDS

vožnja je res fenomenalna, prav užitek se mi je vsesti v njega!
Na Hrva?ko na servis gre pa zato ker je tisti tip res majster za citroene-imam cirka 30km do njega, tako da je brez veze da ga vozim kam v lj oziroma v kranj.
O tistem avionu vem samo da je neki zaveznički in da je re?il ne vem kolko otrok in ?ensk - bom enkrat poslikal ga malo bol in tisto ploščico.
Pshiopat: ob pol 6 zvečer sva ?tartala s fotrom v mursko, in je bila ura nekaj čez 11 ko sva prispela tja - zato nisem hotel moriti.

lp

deyo

@CitroDS : najprej ?estitka ob nakupu, potem pa ?e sre?no vožnjo z novim avionom in čimmanj servisnih skrbi.

Te redkape od Michelina so pa lepe, hahaha ?e ne zaradi drugega zaradi tega ker imam enake na Xantiji.

psihopat100posto

mirchi maš kako fotko od teh alufeln tvojih?
lp

mirchi

evo jih

?e ena,za 80 evrov jih dam,pa ne me kregat ker nisem v oglasniku
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

@citroDS, ?e ne boš dobil radkap, povej pa bom malo moje xm kolege pobaral. Ti bi rad tiste polne ki imajo kao 5 ?epov, drugače pa skoči do psihopata, saj Slovenija geografsko ni prav velika
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Tako ?e nekaj fotk v družbi karavana - obadva letnik 92.

lp