XM 2.0 i

Začel/a CitroDS, December 30, 2007, 07:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

psihopat100posto

opa, bo treba preveriti še pri njem, sicer redno pogledam njihov homepage samo niso ažurni, veš mogoče če je 24V in letnik?
lp

garac

star tip je pozabi na a?urnost, nekak ko gigov je, mogoče imam ?e sliko kje, ?rn. Bil je kupljen pri binetu in po ene 3h letih vrnjen nazaj. (biv?i kitarist kingston, zdaj je kupil xsaro brek) avto je sicer redno vzdr?eval in sproti popravljal
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Bom pražal za zavorni celinder?ek, ampak dvomim da ima ker nisem opazu nobene v6 na dvorišču, bom pa pražal.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

LuCit

Ja pred enim mesecom je ?e imel na dvorišču V6 12V. Vem ker sem kupil polosovine.

deyo

Enih par XM-ov je bilo pred časom parkiranih tudi pri Novaku.

CitroDS

Citat od: LuCit;27273Ja pred enim mesecom je ?e imel na dvorišču V6 12V. Vem ker sem kupil polosovine.

Si bil pri Mirkotu v Jastrebarski?
Bom jutri ?enkrat pogledu ?e je kaka v6-ka na dvorišču.

lp

CitroDS

Evo danes sem ga dobil iz Jastrebarske.
Torej narejeno je blo:
-menjan kolektor za lhm - jaz prinesel ga mu
-menjane vse ?arnice v armaturi
-menjan senzor za zunanjo temperaturo ki jo izpiše v kabini - baje da je 80evrov nov
-menjana tista mala plastična pu?a pri motor?ki za sedež naprej-nazaj
-nafilane vse bunke
-pregledana hidravlika in motorja
-nov filter za olje
To vse skupaj je prišlo 200evrov. Meni se zdi vredu to. Vam?

Aja in danes sem dobil radkape - za 1 cent - tok da niso zaston je reku tip. So ?e zmontirane in izgleda fenomenalno.

lp

Mike666

gigo

Kaj vse to za 200 Emrov.... altro che zastojn. Dobesedno senkano.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

CitroDS

Da vse to za 200evrov. V soboto ga ?enkrat peljem neke končnike al kaj ?e menjat ker se sliši da malo ru?i.
In pi... spet se je pri?gala lučka za abs, bo mi ?e to moral zrihtati.
Se mogoče kateremu kaj sanja za kaj mi tam izpiše da ne dela zadnja leva luč (tista na prtla?nih vratih), grem pogledat pa dela piše pa ?e vedno.

lp

mirchi

gled srečanja je totalna bomba .Sem totalno za.Ce vam je lahko naredimo kaki zimski raid.Citro DS ti pa nabavi kontakt sprej,dela ?udeže.Našpricaj kontakte na lučeh,pa rele pri  vezni za ABS pa bo kar bol?e
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

evo, zlata ?ansa, moj biv?i, tipitopi.
lp

CitroDS

Smola, dans se je moj xm dobesedno uscal do amena - voda. Zdaj ne vem ali je pumpa pošla ali je samo kaka cev usekala - pri desnem kolesu tam spodaj blizu ?e gledaš v smeri vožnje kaplja sicer zdaj čisto malo. Jutri ga peljem do mehanika pa bomo vidli kaj ?e ne pa v Jastrebarsko do Mirkota.
Mi pa ni jasno nekaj, recimo ?e imam avto na mestu pri?gan (ko je ?e ogret na delovno temp.) mi v roku 5min naraste temperatura na 100stopinj - prej je delovna 80stopinj. Kaj bi to bilo? Saj zdaj ni take panike, samo poleti zna bit.

lp

gigo

Lahko ti povem, da sem imel isti problem s pregrevanjem na moji bežtji. Kljub temu, da vsi vemo da se V6 zelo rada pregreva je moja hodila malce v extreme. Po menjavi termostata in zamenjavi hladilne tekočine se temperatura ne dvigne nikoli ve? kot cca. 92 stopinj. Glede puščanja pa je lahko kriva exspanzijska posoda. Najprej poglej koliko imaš hladilne tekočine v njej. ?e jo kar nekaj primanjkuje je skoraj zagotovo nekaj na na njej narobe.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Jah meni pa je zadnjič v MB počila cev za vodo ki gre od motorja nazaj v hladilnik!
Nato sem jo prerezal in podaljšal da sem se lahko dalje pelal. hvalabogi da je niso meli na zalogi na citroen servisu! Stala je 84 eur.