XM 2.0 i

Začel/a CitroDS, December 30, 2007, 07:41:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fizika

Mirch, ma? pa kar lepe felge, oz. so všečne. Jest mam namreč tiste original gor, ki sploh nič posebnga lepšega občutka ne dajejo, le kazi celoten videz rakete... ?e bi mel dnar ti jih takoj vzamem!
lp

psihopat100posto

Mirch ja dobre so,samo jaz iščem one druge,originalne od V6, imam pa doma 16" lite, mrežaste res old school :), lepo ohranjene pa še letne gume dobre za kako sezono al dve gor. škoda ker mi je digitalec crknil in jih nemorem poslikat. bi jih padalod sebe za nizko ceno če kdo rabi.
lp

krtija

Psihopat, a so to tiste ?priklaste, o katerih je blo govora na prle?kem forumu. Take jest kupim, ?e niso pokrivljene. A bi jih poslikal s telefonom pa poslal MMS? Moja tel. 031-349-075.

LP boštjan

psihopat100posto

tote ja verjetno, bom ta vikend poslikal in pošljem ali prilepim fotko.
lp

mirchi

?e bi vedel da ma? ?estnajske.Jaz sem jeseni kupil nove,sem pa iska?l rabljene ko nor,večina je bla fu? kar je blo uporabnega je pa blo drago
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

psihopat100posto

ja tak je to ponavadi, ko kaj nujno iščeš pač ne najdeš, no jaz jih spomladi ne mislim več montirat na XM-a, ker pač zavzemajo prostor v skladišču bojo morale vstran, cena bo pa sitnica, tak da prvi ki pride prvi pelje! :)
lp

GSclub

mirchi, ?e so dobre, sem zainteresiran za jeklene felne za xm.
psihopat, tiste tvoje 16ke so original od xm?

psihopat100posto

evo slike v priponki, to ni original felna, je pa iz tistih časov! :) tele moje 16" pašejo na XM-a full, gume gor so letne in dobre vsaj ?e za eno sezono. Zraven dam tudi vijake, ker tisti od šeleznih feln ne pašejo. Felne niso poškodovane niti zvite, so pač malo po?krampane tu in tam, jebat ga pač niso nove! :)
če koga zanima mi naj javi, prodam jih v kompletu za recimo 140-150 ojrotov, odvisno od kupca, lahko jih dostavim  na relaciji MS-LJ.
lp

krtija

So zelo podobne tistim original pa tudi cena je OK,ampak jest ?e vedno iščem tiste prave...Sre?no pri prodaji

mirchi

Citat od: GSclub;26794mirchi, ?e so dobre, sem zainteresiran za jeklene felne za xm.
psihopat, tiste tvoje 16ke so original od xm?

jeklene so o.k.gor so letne michelinke,dve mata 4mm dve sta pa bol al manj fu?.pa malo je rje,ni pa sile.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

CitroDS

V ponedeljek odpeljan v Jastrebarsko do tega mehanika - ima ene pet xm limuzin in enega karavana pa dva bx-a za dele in enega svojega xm-a 2.5td limuzino za vozit.
Zrihtal bo: na kolektorju malo pušča lhm, vse lučke bo menju v armaturi, popravilo sopotnikovega zica ker se je tam tista mala plastična pu?a polomila in ne gre naprej, potem bo hidravliko vso pregladu in reden servis naredu.
V soboto ga grem iskat. Poro?am ceno.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

garac

@olje na kolektor je dost zoprna zadeva. čim prej poravi, ker si je kak XM ?e vžgal zato. ?e ti spušča povratna cev ni panike, bolj je problem ?e kakšna glavna cev vseka pa ?pricne olje na vro? kolektor
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

CitroDS

Jap vem to. No ni neki hudo puscal olje, ravn tak da je blo malo mastno okoli kolektorja. Saj to je dans ustimal je klicov, in da se je zafrkavu s tem kolektorjem.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

psihopat100posto

daj vprašaj če ima desni sprednji zavorni cilinder za V6, rabim.
lp

garac

@psihopat, pri binetu je kompletna V6ka, je šel motor
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/