BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

michoBX

Samo odstraniš sovoznikov zgornji predal( 2x križni + 4x zatič) in ga vidiš na levi strani predala. Slike samega vezja nimam, lokacija pa je nekako tale, samo ni treba spodnjega podirat, to je še od zadnjič, ko sem ventil rihtal.
Hja, dougcajt mi je ja...

Citroenovc

U super.

Se spomnim, da je tam neka škatlica, ja :-)

K pr mojmu so luči ob odpiranju in zapiranju vrat tik preden sem ga nehal redno vozit umrle ... pa imam na sumu to "vezje".
OK

LP
Primož

michoBX

Se mi je zdelo, da je bilo enkrat že nekaj govora glede tega dimmerja ;) No lahko so tudi stikala pri vratih - jaz imam probleme s sprednjima dvema.

Citroenovc

Ja sam dvomim, da bi pocrkala vsa 4 na isti dan.
OK

LP
Primož

michoBX

To je pa tudi res, meni občasno ne delata...

Zamenjal sem še dve gumi - no sedaj sem opazil, da se je pričel zadaj en ležaj oglašat.. Ni konca :)

michoBX

Èez vikend naredil čez 400km, avto špila, gume BF Goodrich, se obnesejo. Sem pa povozil kos železa, in je včeraj sestri do konca spušala zadnja leva guma, tako, da se mi zgodovina ponavlja (se mi je že na rdečemu to zgodilo, ko sem prednji dve gumi menjal, sem moral še zadnji, zaradi gumidefekta na eni, ker nisem opazil)
Me je pa vsakič znova presenetila hidravlika in to do te mere, da sem se tolko časa peljal s prazno gumo, da sem bočni del uničil čutil pa dobesedno nič. No ko popusti železni oplet na boku gume, pa se šele začutijo vibracije, ko opleta komplet guma.

Bom mogel uvesti pregled, po vsaki daljiši vožnji - prevečkat pozabim..

@ Dvorjan
Ko sem že zapuščal tvoje kraje sem se spomnil, sigurno veš kje to je ;)

dvorjan

@michoBX:
A to mi vracas, ker jaz tebe ne poklicem, ko grem mimo Sk. Loke, ane, ane. =)

Si imel pa lepo gorsko etapo, edino prav, take dajo avtom dihati ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Žičnica na Golobar?

//aha, ni
OK

LP
Primož

michoBX

@dvorjan
Nic ne vracam, spomnil sem se nate, ko sem videl enega spaceka malo pred Tolminom, ker sem cisto odklopil mozgane v tistih lepih krajih. Ce bo use po planih bom konec septembra spet rinil v koco na Kriskih Podih, pa se bom takrat oglasil.

saxovts

evo micho tak daljinec je imel naš bx.

Citroenovc

Citat od: saxovts;81794evo micho tak daljinec je imel naš bx.

t.i. PLIP daljinec :-)

poleg BXa so ga meli še CX series 2, se mi zdi (sam naj tole potrdi kak lastnik CX series 2).

Men je zakon. Edin, ker je IR - nekdo, ki ga ni navajen - strelja u 3 krasne lahko tudi pol minute, pa se mu avto ne odklene ...
OK

LP
Primož

michoBX

Včeraj sem prešaltal na zimske gume. Nove BF goodrich G-grip spredaj, zadaj stare Sava S3. Danes je sledil test - luštno ni kaj :)

Slike sem objavil v sosednji temi; http://www.citroenar.eu/showthread.php?p=86394

michoBX

No pa mam... 15RE(L88). Brez brez brez... Ampak je pa lep. Par napakic za porihtat pa bo za na cesto!

saxovts

oo lepotec je lepotec. čestitke za nakup bo pa treba zdaj it na testni krog :emot112::emot112::BigThumbs:

mato

Ja res je lep čestitke. Žiga pa še kmen se kaj prpelta,da še jest vidm stroj.