BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Pa ne še ta :(. Važn da teb ni nič ( sej ti ni ane?). Drgač pa upam, da se bo na koncu dobr izšlo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mato

Tega sem pa vidu prejšni teden. Važn da si ti cel, pleh se že pogliha.

Zeko124

Huh... Dobro da si cel in zdrav! BX-a pa verjamem da boš porihtal! Moje sožalje...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Šit,ti si dobro,pleh pa bo že.Mislim,da ma sašo nekaj kosov...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gigo

Pa človk božji ti imaš non stop ene cvetke. Škoda ni avta ampak samo tvoje glave. če bi bla razbita seveda. Èe se boš odloču ga kej rihtat bo en GTI za kose marca na razpolago.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

deuche

Citat od: garac;89271@micho, glavno, da tebi ni nič, očitno pa se bo tale gti zgodba morala končat. Po moje bo bolje, da z obeh sestaviš enega, kot pa, da še obnavljaš tole vrečo brez dna.

Èe se konča, kupim dokumente in številke.

michoBX

Jaz sem cel, ni blo težav niti na smučariji prejšnji teden!

Zdaj tko je, že pred nesrečo je bila karoserija/podvozje slabše  ohranjena (sploh sprednji del je zluftan),rjavi  pragovi,dno prtljažnika in panti na prtljažniku.. Sta pa Motor in  elektronika do nesreče delala bp. Olja je pil 1dl na 10k, tudi vode po  zadnjem servisu(drug  kiler,cevi) nisem več dolival.Izpušni del je brezhiben(nova lonca),prav  tako  hidravlika je bila diht (+nove kugle)

Zdaj zgleda prebit karter in ena hidravlična cev,ker je steklo ven  vse, leva polosovina zunaj, odtrgan nosilec na menjalniku...

Najraje bi videl, če kdo vzame vse skupaj, v takem stanju kot je in ga  spravi nazaj na cesto. Meni žal čas ne dovoli, vsaj v obdobju 2eh let še  ne, ker hodim še v šolo po službi, rabil bi garažo... Se mi zdi pa  škoda  dol pobirat (ker je kompleten) pa premeščat na 15RE-ja, s katerim se  sedaj vozim. Avto je še vedno registriran, ker mi še ni uspelo priti do  mesta da bi ga odjavil - računam drugi teden!

Èe je kdo zainteresiran naj javi na ZS!
Hja, dougcajt mi je ja...

michoBX

No, avto je odjavlen iz prometa - v planu mam zadnjo premo dat obnovit, pa na rdečga zmontirat... Sem naredil prekvalifikacijo iz razbitine na darovalca.. krut je ta svet, kaj čem...

špilam pa loto za tegale: http://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fahrzeug=827749

me še kar čaka!

Citroenovc

Šele zdaj sem videl :(

Emm - a krivda za izlet s ceste je bil pa izbit desni amortizer iz ležišča al kako?
OK

LP
Primož

ModelJT

Micho, ne rabiš na tega čakat. Imaš mal nižje pod nami enega, ki izgleda zelo lepo, pa je velik cenej.

http://www.polovniautomobili.com/oglas213196/citroen_bx_19_16v/
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Revež... No ja, bo vsaj rdeči imel malo rezerve :).

@ MJT kateri kaskader ti ga bo pa v SLO uvozil? ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Jah mal je zafrkancije s papirji, samo je pa sigurno cenejši, kot pa tisti za 7500€.
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Citat od: Citroenovc;98599Šele zdaj sem videl :(

Emm - a krivda za izlet s ceste je bil pa izbit desni amortizer iz ležišča al kako?

Èe bi namesto 70 prišel v ovinek 50 potem tudi vprašanje če bi ravno v tistem trenutku pogledal ven. Bil sem hiter in ko je skočil ven je avto cuknil, vzelo zadnji konec, k sreči sem obvozil nasproti vozeče vozilo, posledično zletel s ceste.

Zdaj ko mam gti kugle na rdečem so kar trše in mislim, da je bla to še ena stvar več da se je zgonil nosilec.

Ja v Nišu pa še nisem bil :) Spredaj levo na odbijaču je bilo nekaj.. ahhh, mal za rajcat, tko me cajt baše..

Citroenovc

no OK, ampak se pravi slej ko prej bi vse skupaj ven udarilo ..

Hmm - se mi je vedno zdelo, da rja, ki se začne pojavljat pri BX okrog nosilcev amortizerja ne more bit dobra stvar .... Ker kao "ni panike" pa to, ko si vprašal mehankarje ...
V resnici pa enaka zgodba kot XM in Xantia.
OK

LP
Primož

michoBX

Danes sem prav pogledal - pa zgleda da je guma tista katera je popustila, se dobro vidi na sliki. Tista šalčka(nosilec) je videt zdrav. Zdaj ne vem al je še znotraj kak nosilni del, ki je problematičen.