BX GTi

Začel/a michoBX, November 15, 2007, 11:54:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Ja baje je krivec guma.

michoBX

GTi-ja podiram, hkrati tudi REja.. Prestavil bom komplet notranjost, CZ, EL. pomik spredaj. Danes na vrsti armatura - to bo žur!

Kje popravit rjo v prtljažniku? Ostalo je kul - mogoče samo ponovna zaščita podvozja.
Hja, dougcajt mi je ja...

dvorjan

Oooo, micho je priden. Jah, tole imas kar posteno nacet prtljaznik. Verjetno ti bodo svetovali, da kar ven odrezes pa zdrav pleh nazaj zasvasas ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

To so nam znani znaki mozoljave pubertete lastnikov starejših vozekov.
Maš pa živce za to krpanje!

ModelJT

A motor boš tudi zamenjal?
[SIGPIC][/SIGPIC]

michoBX

Ne. Edino servo volan bi še prestavil..

Zaskrbljujoča razlika v milijon kablih :)

garac

Pa mičko te kabli so zate pis of kejk. Boš že zrihtal.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

mičo sj si štromar bo že hehe. če boš kaj nucal le sporoči. jaz pa bi te vprašal za meglenke kaj boš z nimi od gti-ja?

Citroenovc

Ah daj no - marsikaj si že zrihtal - kable boš tudi.

Da te malo bodrim - 2003 je član enega Citro foruma naredil podobno konverzijo - pri Binetu sva oskubila notranjost enega 16 GTi in on je to v večji meri (z večino elektrike) presadil v 15 TGE.
Kasneje je taista notranjost šla še v enega 16 TRS.
OK

LP
Primož

michoBX

Saj me tudi ne skrbi, sem pa v rahli v dilemi, zdaj ko sem že tako daleč podrl... Barva je zbledela, na nekaterih mestih spulirana do temeljne, bi šel do konca?

@Mato - kolk rabiš ti podrt avto za komplet pobarvat(notranjost naj te nebi motila - razen panelov na vratih)?

mato

Na hitro pobarvat rabim dol pobrat, kljuke, klučavnici,ogledala, luči in to bi blo pomoje dost. Sploh če ostaja barva ista.

michoBX

Ok. @mato - bova glede ličarjenja še na vezi.

No do danes se ni kaj več zgodilo, sem pa poiskal prave priklope za obratomer. Temperatura olja, temperatura vode pa kolikor sem letel okoli pri tem motorju ni mogoča - ni predvidenih mest za senzorje :/

Citroenovc

Emm, v TZSja (ki ima generalno enak motor kot TGE) se da dodatno namestit senzor za temperaturo vode - ven moraš vzet (mislim da) stikalo za oranžno lučko in namesto njega vgradit senzor.
Navodila so bila pa vrsto let pa na BX DiY strani by Gabor Dean (al nekak tako). In mislim, da stran še obstaja.
OK

LP
Primož

pehorunkl

BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

michoBX

Uu, tnx za tole, sm pozabu na tole stran!

No zdaj ko mam mal gužve, pa stvari stojijo, pa presenečenje... Še dobr d je za 5 komadov registriran :)