DAK v delu

Začel/a amipick, Oktober 25, 2007, 09:47:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Dobro, da je vsaj tak avto pri pravi osebi, večina drugih bi ga dalo na stran ali pa na odpad.

amipick

Gule-veš kako je ,ko sem ga delal nisem gledal na lepoto,ampak na UPORABNOST,in meglenke bodo šle enake gor,ker dosti lepše svetijo od navadnih z parabolo in steklom.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Èe ti rečeš ti moram verjeti...

amipick

Pa sem končno dobil človeka,ki obvlada delo z poliestrom,ki mi bo izdelal prednje širjene blatnike za daka,pa havbo tudi!Èe rata,bom naredil po planih,ki jih imam že od začetka-nos iz enega kosa,par sponk in motor je dostopen iz vseh smeri.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Mike666

To pa sem vido na svetovcu na eni akady rdeči. Paše ko bomba!

amipick

Danes sem končno menjal NOVE MONROE amortizerje :argue1:,za 20 let stare zelene BOGE amortizerje.Zdaj se dak obnaša kot mora,nič več skakanja po luknjah!!
Nasvet,ko menjujete amortizerje,dajte kar koli,smo ne monrojevih,niso vredni NIÈ.Problem je,ker delujejo kontra,kot bi morali,raztegnejo se počasi,stisnejo pa hitro.
Zeleni BOGE so pa neuničljivi.Naj bi bili še dobavljivi-novi.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

pubi2cv

Monroe je jajc, da ni večjega. Pred leti jih je kupil en naš član, nove seveda. Se mu je spaček tako guncal, da je naredil isto kot ti - stare nazaj gor. In so bili bistveno bolj učinkoviti kot oni novi.....Drugače pa LIP-za moje pojme taboljša stvar za A serijo:BigThumbs:

Lenko

Jaz imam na avtu LIP-ove pol leta in sem zadovoljen. Po 7000 km nimam pripomb.

janez

Jaz imam LIP amortizerje na dijani od leta 2004. Te iste sem prestavil iz mojega furgona , kupil sem jih leta 2003. Se pravi 7 let že služijo in trpijo pa so še vedno čist OK. Zadnje pa takrat nisem menjal , sem samo stare gor dajal. Za DAKA bom nabavil komplet nove LIP amortizerje. Meni so se obnesli.

2sv

a se mogoče kateremu sanja kje se LIP  amotezerji za spačka najceneje dajo dobiti

garac

Keža, Sašo, Jossef... kak euro gor ali dol, sam sem jih kupil pri zadnjem omenjenem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

Front shock absorber LIP
 Art-Nr.115001
Type2CV/DY
37,90 €
http://www.citparts.at/en/products.php?id_group=114

A.T.K

Citat od: amipick;83690Danes sem končno menjal NOVE MONROE amortizerje :argue1:,za 20 let stare zelene BOGE amortizerje.Zdaj se dak obnaša kot mora,nič več skakanja po luknjah!!
Nasvet,ko menjujete amortizerje,dajte kar koli,smo ne monrojevih,niso vredni NIÈ.Problem je,ker delujejo kontra,kot bi morali,raztegnejo se počasi,stisnejo pa hitro.
Zeleni BOGE so pa neuničljivi.Naj bi bili še dobavljivi-novi.

A res? Maš kak kontakt?Ti amortizerji so ŠPIca!!

sivipas

jaz sem dobil za furgona SACHS - naj bi bili identični kot BOGE (ne vem, če je to res) - 110 evrov za 4 kose, fi 14 mm. je bila stara zaloga v eni trgovini - nimam pojma če so še v proizvodnji.

amipick

Nekaj časa je bil mir,zdaj pa ponovno "šraufanje".
Ta teden sem imel teh. pregled na daku.Jaz ga lepo pripravim,zadnjo klop dam noter,pa valjarje menjam z original gumami,pa filter zraka,ročno nastavim.Se odpravim na tehnični,naredi seveda b.p.,plačam in grem.
Vse lepo in prav do avtoceste,ko logično sredi prehitevanja začne izgubljat moč,kar naenkrat je začelo pokat in ga dušit.In se pojavi znani zvok kovancev,no pa smo tu-je zaribal en cilinder.
Se počasi privlečem do izhoda na staro cesto in ropot utihne,OK grem dokler bo šlo in je šlo do doma.
Zadevo sem raztavil in ugotovil da me je zapustil cilinder št.1,lep zrajsan.
Na srečo imam darovalca organov,raztavim tudi tistega in presenečenje,tudi ta cilinder zariban(zdaj vem,zakaj je avto končal na odpadu),nič zato je pa bil drugi cilinder tudi dober.
Zdaj je zadeva že na pol sestavljena.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak