DAK v delu

Začel/a amipick, Oktober 25, 2007, 09:47:12 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Patrije niso ble dovol dobre za slovenijo,pa jim bom probal ponudit tole,hehe!
Takega sem si zamislil,da bo "malo" bolj terenski model-beri,če me bo primlo da grem uživat po brezpotjih,ni problema!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Joe Dimaggio

amipick

Danes sem pa bil na gorenjskem.Pred dvemi tedni smo peljali naše ljubljence na zaščito v Godešič,pa sem šel še malo "višje" do sp.Bitnje,k gospodu,kateri ima servis izpušnih sistemov.Menjati ali izdelati je bilo potrebno izp. lonec pod menjalnikom in cev iz prvega lonca.Iskal sem že povsod pri nas pa po italiji,ma nikjer nič in sem se zato odločil za ta korak.Možakar mi je rekel,da se bo dalo nekaj naredit,juhu!No in danes pridem v sp. Bitnje in me možakar preseneti,da me bolj ne more,čakal me je čisto nov izp. lonec.Pa ne na novo narjen,še neka stara zaloga,za katero še sam ni vedel.Našel ga je eden od delavcev,ki delajo pri njem.Ta mojster je imel tudi sam diano in je omenil,da jih je že nekaj takšnih loncev menjal,pa da je ta še ostal.Zamislite si koliko let že dela tam,da jih je menjaval na Ami super!?V glavnem odšel sem po 2 urah z novim loncem in novo cevjo na frišno izdelano,vsaka čast!lp
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Tako je zgledal včeraj zjutraj,ko se ena srna odločla it na cesto v istem času kot jaz...
Pa sem imel spet za delat,ampak tokrat ne po moji želji.
Mike,si vprašal,če delam neke vrste tank-še dobro,da imam tankovski odbijač,če ne bi manjkalo pol avta!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

O, sranje, hudo te je zadela. Luč pa žmigavec sta samo  odpadla, ali sta se tudi sesula, glede na stanje plastičnega blatnika, ki je šel total v cvet?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

Uuuuu mater. Da so te srne tam pri vas na steroidih. Si jo vsaj za bograč pospravil?
Upam da hitro to patrijo popraviš.

janez

Tole je pa grdo... Ti si cel?

superca13

Upam, da si srno pravilno kaznoval (da bo šla za golaž pa to) :)
Se pa sedaj ob pogledu na tvoj DAK spomnim, ko je moj foter pred mnogimi leti kresnil psa z novo Dijano. No, dijana je bila totalka, pes pa na žalost tudi :(

LP
Superca13

rok.si

A dajte no, srna ima (je imela) samo eno življenje, Vojko pa ma ziher še 9 dianinih blatnikov na zalogi.
Samo je pa res grdo, raje si ne predstavljam, kako take stvari zgledajo v skandinaviji, kjer se po cestah sprejahajo kot konj veliki losi...

janez

Ja morte se spravit na manjše. Jaz sem pred leti povozil sosedovega belega pudla. Oba sta preživela, in spaček in pudl. No sam, pudl je bil potem črne barve pa malo traumeje imeu, spaček pa je imel spolirano podvozje...

Zeko124

Grdo... Nekaj dela pa bo, ane :)! A golaž je bil?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Uh, tole je pa že gledat hudo, kaj šele doživet.
Upam, da ga čimprej in čimlažje saniraš.

LP
Lep pozdrav!

andraž

Dobro, da se je tako končalo, jaz vedno pomislim, da bi bilo lahko slabše... Èe bi recimo zadel losa, potem Dak nebi imel več sprednjega konca in strehe, kaj bi se zgodilo s posadko Daka, pa raje nebi razmišljal.

amipick

Od luči in žmigavca so ostale samo žice,vse ostalo je šlo v kose.Blatnik je razpadel v pet kosov,povilo je havbo in masko in razbilo je eno meglenko.Blatnik, luč sem imel v rezervi,ostale dele sem najdel isti dan,žmigavec(nov)pa naslednji.Masko in havbo sem poklepal za silo,do pomladi,ko bo temperatura bolj normalna za ličarske zadeve.Glavno je da je zadeva ponovno vozna.Ko je ruknilo,mi je odklopilo žice iz vžigalne tuljave in zgleda da je prišlo kaj v stik in zažgalo platine in kondenzator.Menjal sem tudi razdelilno kapo-odlomljen sredinski del,in rotor-odlomljen štift,ki ga drži v pravi poziciji.Na srečo je blatnik iz poliestra in ja samo odletel,če bi bil plehnat,bi povilo/polomilo še kaj.Ko je udarilo,je dak ostal trdno na cesti,meni nič,če odštejemo malo straha,hehe.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Zajebano je,a gledaj z lepše strani-boš vsaj odstranil tiste grde meglenke...