Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

To pa je sranje.

Gume so ti samo spustili ali prav porezali?

Ce ga dobijo, samo z avtom cez njega, pa pogledas v spegu, ce se se dviga, das samo v rikverc pa se enkrat.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lamy

Citat od: Gox;54643uuu kake ... da ti to doma pred bajto naredijo ... ne morem verjet :emot81:

Upam da dobijo storilca ... sam če je to kje na vasi, kdo drug kot kak sosed ne more bit?

Lp
Goran

Sosedi bolj težko, ker se ful zastopimo, z njimi nimam problemov, vsi so O.K.. Lovrenc je kraj kjer se zadnje mesece dogajajo zelo čudne stvari, vedno več je vandalizma in nasilja, ni blo to prvič, da so kaj takega naredli. Je neka klapa, ki dela same pizdarije (oprostite izraz) po Lovrencu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: gigo;54645Pa kaj je to z malokalibersko streljaj al kaj?! Pa kaj imaš kake neporavnane račune al si komu skoču v lase, ker tole ni enostavna stvar.

Gigo nič od tega, še lasa na glavi te ne bi skrivo. Xandrej me pozna in lahko potrdi to kar sem ravno napisal.

RES NIMAM POJMA
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: dvorjan;54646To pa je sranje.

Gume so ti samo spustili ali prav porezali?

Prerezali cerka 1.5 - 2 cm nekaj je blo ravnih nekaj v obliki črke V. Lukno na havbi pa je mogo nared z kako ostro dleto ali pa koničasto pilo je pa premera cerka 2-3 cm.

Sem pozabo v tistem šoku slikat čisto od blizu, bom pa kasneje ko bodo menjane.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

Mater. Taki ki to delajo so za mene navadne pičke. Kaj pa mu je avto kriv. Naj se pomeni z mano če mu kaj ne paše.
To je še en dokaz da je otročje močan in si ne upa iz oči v oči. Seronje.

Meni so tudi črno Xantio (bivšo) porisali po havbi blatniku in vratih. Navadne pizde so to.
Joj kak mi to prtisk dvigne.
Kosti bi jim lomil in to počasi,nato pa bi mu glavo odtrgal pa se mu posral v tilnik.....
Jaoooooo.

Lamy če boš mel srečo in boš kdaj odkril storilce mi javi, Jaz mam voljo za take paciente.
Joj kaj bi jim delal.

avantgarde

Da nisi svojo žensko prevaral ali pa se je počutila zaradi te v6-ke zapostavljeno?

perom

C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

Lamy

Citat od: Mike666;54669Lamy če boš mel srečo in boš kdaj odkril storilce mi javi, Jaz mam voljo za take paciente.
Joj kaj bi jim delal.

Èe bomo ugotovili, ti z veseljem posredujem podatke
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Citat od: avantgarde;54671Da nisi svojo žensko prevaral ali pa se je počutila zaradi te v6-ke zapostavljeno?

TA IZJAVA PA JE V TEM TRENUTKU MALO NE VMESNA. Ne govori stvari, ki jih ne poznaš !!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

avantgarde

Se opravičujem - res je bila neumestna, drugače pa upam do boš kmalu našel storilca in ti bo škoda povrnjena. Še enkrat NE MI ZAMERITI zelo me je zaneslo.

LP

zlikovski

Definitivno bi z njega kripla naredo, bi cel lajf na slamico jedel pa prste mu polomu da si nebi mogel riti brisat.
Èe bi koga zasačo da to dela jaoooo, makar bi še jaz fasal zraven, ampak definitivno bi jo oni bolj fasal.
Banda hudičeva!

Xandrej

Eh naš Lammy je res miren pob... Ni to bilo veze z njim...

je pa zadnjič en prijatelj ki ima garažo videl da mu je en v garažo vlomil... Pa drugič... Tretjič pa ga je zraven dobil... miren pob tudi... Je rekla njegova punca. Andrej z levo roko ga je prijel za krabatl pa ga je vun iz garaže potegnil, da je tipo letel 2 metra po luftu... Pol pa je policijo poklical. Valjda naši majstri naredijo zapisnik pa je lepo mirno šel domov. Sem mu rekel: Ej kaj ga nisi prefukaj prasca da bi kri scal pa ga nabincal pa vrgel tam za plot pa je...

Rook

Nikjer več nismo varni tud v takih krajih... Upam, da boš kaj rešil in ugotovil.

Matteo.

LP..
o ti mater ei tole je pa res.. prokleti p.... pa te bi mogl dat na hladno...  
Lammy upam da boš čimprej urihtal auto in upam da najdeš barabe ki so ti to storile..

Pozdrav!
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

peter skala

nimam besed
se strinjam,da bi takim ljudem trebalo kar kaj polomit.samo bojim se da če je nekdo sposoben ,da take stvari naredi avtu,se tudi nebi čudil če je sposoben človeka zaštihat.
seveda če bi jih bilo več ,žrtev pa sama.
ej,tega pa res ne razumem.kaj je ljudem.tudi mi smo bili mladi,pa smo naredil kako pizdarijico,samo take škode/pa tudi dosti  manjše/ pa ne
resno se pa bojim da nihče ne bo odgovarjal za tole.
policija bo težko kaj odkrila.pa tudi če bi sodišče potem najde 10000 izgovorov in razlogov al se pa vleče do zastaranja.
slej al prej bo treba pravico začeti jemati v svoje roke.
xandrej se popolnoma strinjam s tabo,sam kaj ko te potem tip toži in glej zlomka tudi iztoži ,tam pa stvari ne zastarajo.
kar se pas teh stvari tiče smo pa res u k...
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.