Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

Lammy upam, da bodo storilci odkriti in da bodo tudi odgovarjali za to dejanje. Nekaj mora biti hudo narobe z njimi.

Lamy

Na policijo se ne mislim zanašat (oprosti hadei, ne leti to na tebe), ampak mislim, da policija ne bo rešla ničesar. Itak približno vejo kdo so pa še do sedaj niso nič ukrenli (so naredli že več pizdarij v našem kraju pa NIÈ), če so bli seveda oni.

Pač poklicat jih je blo treba zaradi zavarovanja.

Ko bo kaj novega znano bom pa itak javil, upam, da čim prej.

Tak pač je danes, nikjer več nismo varni, niti v lastni bajti al pa stanovanju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Matteo.

Citat od: Lamy;54762Tak pač je danes, nikjer več nismo varni, niti v lastni bajti al pa stanovanju.

Točno tako je... :ahh1::Red-Irate:

Pozdrav!
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

GSclub

neverjetno, toda to je očitno danes realnost. če tako početje ni kaznovano s strani represivnih organov, dobiva vedno večje razsežnosti. sprašujem se kaj je motiv storilcev: velika objestnost, nevoščljivost ...

mirchi

Citat od: Gox;54643uuu kake ... da ti to doma pred bajto naredijo ... ne morem verjet :emot81:

Upam da dobijo storilca ... sam če je to kje na vasi, kdo drug kot kak sosed ne more bit?

Lp
Goran

V sanjah.Naša nesposobna policija zna jebat v glavo itak an voznike,pa še to tiste s slabimi avti.Dobre limuzine al pa terenca pa itak spregledajo.Znajo pisat kazni,pa polnit proračun,da bi pa poskrbeli za zmanjšanje kriminala in kaznivih dejanj...
Naj ne zveni kot jemanje volje,vseeno upam,da bo kaj drugace v tvojem primeru,ampak v večini primerov ne naredijo NIÈ.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Lamy

Evo me, klicali iz servisa, avto je porihtan in ga grem jutri dvignit! :emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Mike666

no hvalabogu. Zdaj pa naj ti not napelajo še alarmno napravo z 10.000 volti. da bo te pezdete malo scmarilo.

Ibanez RG

Kaznovanje taksnih kretenov po Iraskem zakoniku bi bilo zelo poucno. Sori, ampak ljudje garajo, da imajo lahko lep in dostojen avto.
Lamy, vso sreco!
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Lamy

Citat od: Mike666;55014no hvalabogu. Zdaj pa naj ti not napelajo še alarmno napravo z 10.000 volti. da bo te pezdete malo scmarilo.

Se alarm mam, pa tudi učinkovito deluje. Ne bi se pa brano tudi takega, kot praviš :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Zdaj še samo leder spučema pa bo!  :BigThumbs:

Lamy

Citat od: Xandrej;55876Zdaj še samo leder spučema pa bo!  :BigThumbs:

Ja, saj ga boma mogla glede na to da si mi že naredo en ÈISTI flek na sedežu :argue1:.   :-)

Stvarca je res super, razlika pa je ZELO očitna :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Včeraj sem videl rdečo zverinico "v akciji" ... no, ravno iz parkinga se je odpeljala ...
OK

LP
Primož

Lamy

No po dolgem času se spet malo javim. Po vandalizmu, ki smo ga bili priča lansko leto, sma z rdečo strelo mela par posegov.

Pa da ne bom dolgovezil bom kar na hitro razložil zadeve.

Èe se še spomnite, sem pred vandalizmom omenjal pokanje na zadnjem mostu no to smo porihtali, ob enem pa še menjali zavorne ploščice zadaj. Več na slikah
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Material za zamenjavo ležajev na mostu
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]