Moj Rouge C5 3.0 V6

Začel/a Xandrej, Februar 09, 2007, 10:25:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lamy

No, še pred novim letom sma naredila malo večji poseg. Menjava jermena, vodne pumpe, olja, oljni filter, zračni filter, svečke. Števec je kazal 220 k
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Pred kakim mesecem ko je na števcu že kazalo 225 k, sma menjala še sprednje ploščice, ker mi je že rahlo šlo na živce cviljenje. Stare ploščice so bile že res malo boge. Slike starih še sledijo. Diski pa so še za enkrat O.K.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Sma pa že prilezla na 230 k in že je tu novi poseg. Pred kratkim sem slišal čudne zvoke iz pod pokrova. No, ker me to vedno bolj moti sem se oglaso na servisu.

Diagnoza: španer

Ja nič, naročo oba zgornjega in spodnjega. In čakamo da prideta.

Ko boma na servisu, boma menjala še olje, malo preverila vse tekočine pa še kaj se bo našlo.

Po servisu pa se spet kaj javima
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

No pridna.

Zdaj pa spet 200 000 mir... He he... :BigThumbs::emot112:

Citroenovc

Kako pa da nisi šponarjev menjal pri menjavi jermenov?
OK

LP
Primož

Xandrej

Mislim za alternator. Še jerman za alternator ma neka 2 španara eno fedro pa en španer... Jaz sem fedro menjal onega zgoraj pa še ne... to pa je pol all inklusiv...

Lamy

Evo, rdeča strela je opravila servis na 230k, vse špila kot je treba, prihodnji teden še menjama zadnje diske in je to to.

Z zelo težkim srcem sporočam, da je RDEÈA STRELA od ponedeljka naprej NAPRODAJ.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Res (ti) želim, da gre k novemu ljubitelju ker je škoda tega lepotca da ga dobi v roke kak manijak in ga tera do konca.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

kaj si že kupil C6 ali ga boš kupil?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Koliko zahtevaš za njega? En kolega že dalj časa njuri da bi ga rad imel. Morda se sedaj okorajži.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Lamy

Danes bil na servisu, menjal še zadnje zavorne diske in tiste štiri vijake, da bo naslednji lastnik imel mir.

Zdaj pa je v celoti pripravljen za prodajo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Lamy, kako napreduje prodaja? Tvojo rdečo strelo sem že zasledil na avtonet, osebno sem mnjenja da bi mogoče pomagala kaka slika notranjosti ali pa motornega prostora? Moje mnenje samo...

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gregorijus

Citat od: Xandrej;34880EvEvo sprednji podaljšek odbijača prispel... ju3 grem po njega na pošto... Pa Ju3 že gre na barvanje. Do konca tedna bi moral biti na avteku... Bomo videli.

Še dve slikici od včeraj ter kako so vam všeč pokrovčki na felnah?

Andrej, a se še spomneš, kje si nabavil te pokrovčke???

Xandrej

To je original od Citroena iz enih feln od C4 Picasso...

gregorijus

sm kupu ene Borbet-ke za zimo pa mi je grozn tist črn znak na sredini.