Test zimskih pnevmatik in njihovo vzdrževanje

Začel/a hadei, Oktober 06, 2007, 11:32:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Iz lastnih izkušenj lahko povem da je alpinka zelo draga guma, ki pa kompenzira svojo ceno na zelo zasneženih cestiščih.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

pubi2cv

Zdaj grejo že tretjo sezono gor UG7, zelo sem zadovoljen z njimi. Jim ni očitati kake slabosti, vsaj z moje strani ne. Aja, na Xantii so....

Tma

Na C5 III smo lani dali gor Dunlop Wintersport 3D (225-55-17) in sem bil kar zadovoljen z njimi. Tudi po snegu se je kar dalo peljat. Imam pa na drugem avtu Goodyear UG7 in je prav tako zelo dobra guma (ker pa je precej ožja 205-65-15 je po snegu zelo suverena pa čeprav je vse skupaj na zadnjem pogonu).
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

seba

Ker se zima bliža potrebujem nove zimske gume za pikasota, stare so šle v maloro.
Iščem nekaj glede na dobro, solidno  kvaliteto- ceno. Smučamo ne,  no kakšna Rogla, pa Areh in podobni hribi že pridejo v poštev ,nekaj ektremno dosti  km se pozimi ne vozimo. Gledam te  Fulda  185/65R15 88T Kristall montero3 katerih ce cena na netu giblje od 48 do 55 eurov. Na Adac strani je tudi dobro ocenjena
Zanima me vaše mnenje za tole gumo ali pa kakšno drugo v podobnem rangu, Savine  se pogojno ne zanimam.

LP.

garac

Fulda bo čist ok, al pa Kleber Krisalp podobna cena in karakteristike
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Si ze dobro nasel sam. Montero 3 je dobra guma, samo za v poln sneg ni, je pa odlicna na dezju. Ce imas vseeno rad vec oprijema po snegu, potem glej Fuldin Progresso (se tudi hitro vidi, da je cisto drug profil).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Jaz bi se odločil za Fuldo ... mislim da je cena kar ugodna, po testih pa naj bi bila OK.

Gox

Test zimskih pnevmatik 09 iz Motorevije (oktober 2009)

midi

jaz pa goodyear ultragrip 7+. je zeloo dobra guma

Xandrej

Spet imam najboljšo gumico... Ki čakajo na ganz novih originalih 16 col felnah... Pa spet gassa...

uros21

Evo mojo nabavno ceno te gume:
Goodyear UG-7+  po ceni  54,00 eur/kos

ta vikend jih bom nabavil, da se ne bom drenjal okoli, ko bo cajt za to..
no, samo nabavil. montiral pa pozneje.

lp,u

midi

jaz grem pa jutri nabavt.kje jih boš pa kupil?

uros21

Citat od: midi;59772jaz grem pa jutri nabavt.kje jih boš pa kupil?

da ne bo kdo težil da delam reklamo...
šel bom direkt v skladišče spletne trgovine "gume-takoj". sem že lani pri njih vzel letne gume Fulda pa so bile stare mislim da 3-4 mesece.

lp, uros

smarty

Zdravo,

Zanima me kakše gume privoščite svojemi c5-ki......jaz sem letos prvič primoran kupit zimske za svojo mašinco oz. sem jih že...

in sicer se kupil sledeče:
KUMHO  KW17 215/55 R16 97H RF  

Kaj pa ostali?

lp, sm

Xandrej

Odlična guma. Zelo tiha, nič krmparskega profila, za sneg dobra (snega je bol malo zadnje čase, sploh na cestah).

Jaz imam Continental wintercontact 215/55 R16.