Moja Nova Konjenica II

Začel/a dexterboy, Marec 07, 2020, 11:15:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Bolje malo rje, kot, pa vsak mesec nova investicija in traume zaradi časa brez avta.

Romzi

Tale forum postaja navadna greznica.
Žal.

gule

Zakaj je forum greznica? Zato, ker je C5 prve generacije, drag, grešno drag avto za vzdrževanje?

Sebek

Zakaj pa so dragi za vzdrževanje?

Tele C5 so sedaj že najstniki, taprve se pa že približujejo polnoletnosti. Kot vsak najstnik imajo pač svoje muhe in kdaj pa kdaj kaj odpove. Èe znaš in imaš možnost kaj sam popraviti tudi niso tako dragi za vzdrževanje. Deli so dokaj poceni.

Tisti, ki sami ne znajo ali nimajo možnosti si kaj popraviti, za tiste pa avti te starosti več niso. Avto je jama brez dna, kakorkoli obrneš, če imaš novega, ali takega kot jaz, ki je skoraj polnoleten z pomoje okoli 500kkm.

gule

Ventilacija lopute in motorčki, sprednje zavorne čeljusti, kanali in zajle ročne, zadnja prema, modul klime, liter Lds-a stane 12 eur, števec, pumpa hidravlike, tekočina za Fap, pa še bi našteval...

Xandrej

Avti ao stari 15 let in gor. Imajo več tehnike kot navadne gajbe z volanom in kolami. Večina drvi od 200 do 500 k kilometri...  samo kaj hočeš citroen hejterju dopovedat???

antasi

Ne se kregat, ker ta hoče točno to.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

Èe hočete videt, kakšne avte bomo vozili čez 5 do 10 let, poglejte ta posnetek novega mercedesa S spodaj.
Seveda se pa na zahodu nobeden ne sprašuje, koliko stane 1l hidravličnega olja, ker avto zamenja že zdavnaj preden pride ta strošek.  Ta strošek potem plačajo balkanci, ki so nori na nišan, novega avta si pa ne morejo privoščit.

https://m.youtube.com/watch?feature=emb_title&time_continue=242&v=EvxmfqvOIw0

Romzi

Citat od: gule;267467Zakaj je forum greznica? Zato, ker je C5 prve generacije, drag, grešno drag avto za vzdrževanje?
Zaradi brezveznih - zadnje čase tudi tvojih - komentarjev na forumu.
Nisem bogat, grešno bogat, pa ga vseeno imam in vzdržujem. Renault 5 je bil res cenejši, priznam. :Hammer3:

Xandrej

Jaz z mojim karlijem nisem imel niti evra izrednega popravila v vsej moji lasti kaj sem ga imel. To je edini avto od 12 avtov... :BigThumbs:

gule

Citat od: Xandrej;267471Avti ao stari 15 let in gor. Imajo več tehnike kot navadne gajbe z volanom in kolami. Večina drvi od 200 do 500 k kilometri...  samo kaj hočeš citroen hejterju dopovedat???

Od kod ti pravica mene tako okvalificirati? Na osnovi mojih bogatih izkušenj o vzdrževanju Citroena?

gule

Citat od: Romzi;267484Zaradi brezveznih - zadnje čase tudi tvojih - komentarjev na forumu.
Nisem bogat, grešno bogat, pa ga vseeno imam in vzdržujem. Renault 5 je bil res cenejši, priznam. :Hammer3:

Ja kaj? Prvo jok in stok to stane toliko, veæ kot je avto vreden, potem, pa problem. Pač nisem vlakač, da ti napišem, da je to super in, da bi vse ok.

gs nautica

antasi

Halo moderatorji. Prosim preglejte prispevke nekaterih, ker tole ni več normalno. Smo le na Citroen forumu in ni treba, da poslednjo zastavonošo hidravlike tukaj nekateri tako načrtno blatijo. Dovolj je en ban in bo mir, ker verjamem, da se vam ne da vsakodnevno umirjat situacijo. Žal je bilo že 101% videno, da se zgodba ponavlja. Lovro objavi pamflet in Gule mu lepo odpiše z nasvetom, da smo vsi zadovoljni in oh in sploh, če pa je tema slučajno od neLovrota, se že začne žaljenje znamke citroen ali neumnih lastnikov, ki vozijo take avte in seveda se oglasi Antasi, pa Janez kežmah ki se že opravičuje nekemu Žarkotu/kdo je sploh to?jaz poznam sam žarkota-sina od Tita amapak tist sploh ni konflikten/ in OBVEZNO BANAJTE
ANTASIJA, GULETA IN INFO JANEZA ker prej ne bo mira.
Žal niso vsi tako prijazni forumaši kot so JureA, ModelJT, Mirči, Markolin, Visar, Gox, Gs nautica, Romzi, Deksterboy, Zlikovski, Andraž, Amipick Dboštjan itd in sem jih še veliko pozabil
Saj je v bistvu tukaj kar veliko normalnih.

gule

Gramatik ne piše se "Žarkotu", ampak Žarku. Pa ne se kregati.