Nakup C4 Picasso 2.0 hdi aut.

Začel/a Godfather86, Januar 24, 2020, 06:36:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Godfather86

Kateri servis pa priporočate za Citroene. Ni nujno da je pooblaščen, samo da se spozna.. Pa da je nekje med 01 in 02 območjem.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mihado

Godfather86

Ja sem kupil. Bomo videli kaj sem dobil, upam da ne bo maček v žaklju... :Hammer3:

mihado

Kateri letnik in motor si pa vzel?
Veliko varnih kilometrov:BigThumbs:

Godfather86

Godfather86

Katere diske dati na Citroena, kdo dobavlja prvo vgradnjo. Do sedaj sem na VAG dajal ate in sem bil zadovoljen. Enako na Citroen?

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alan30

Brembo odsvetujem na p5008 imel s to znamko zelo slabo izkušnjo kljub previdnemu utekanju in ne prehudemu zaviranju je po parih tednih začelo močno tresti volan pri zaviranju. Zadevo pod garancijo uredil z TRW kompletom. Za ostali dve znamki pa nimam pripomb.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Ate in Trw prva vgradnja v mnogih Citro modelih. Vprašaj pri Citroenu, včasih se, da dobiti popust za original, da stane Kot alternativa. Tudi Eurorepar je odličen(tudi pri Citroenu).

andraž

Eurorepar je ok. Že 40000 km od menjave diskov in ploščic, lepo prime, ne trese in ne cvili.

Godfather86

Priporočate kakšnega mehanika ki se spozna za menjavo olja v eat6 menjalniku. Naj bi bilo doživljenjsko ampak... Bi raje menjal. Delajo to na pooblaščenih tudi, čeprav je kao lifetime? Menjalnik drugače dela ok.

DejanO

Citat od: Godfather86;265459Priporočate kakšnega mehanika ki se spozna za menjavo olja v eat6 menjalniku. Naj bi bilo doživljenjsko ampak... Bi raje menjal. Delajo to na pooblaščenih tudi, čeprav je kao lifetime? Menjalnik drugače dela ok.

od kod pa si, da te vemo kam napotiti?
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

a videl, si med LJ in MB torej.

Kos Ločica, Žgajner Rogaška, Pero Markovci pri Ptuju,.....

V LJ jih pa imaš polno, Novak, Jerovšek, Merlak,

Boš klasično zamenjal recimo 3x3,5l ali strojno? Meni so svetovali dečki tukaj  (ker sem pri 210.000 km menjaval prvič), da uredim po tem klasičnem postopku 3x koliko pač steče ven, toliko nalijejo notri svežega. Pri zadnji, tretji menjavi sem zamenjal še podložke in tesnila.

Olje pa kupi na autodoc.si in sicer originalno Aisin JWS 3324 strandard ATF 6+
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Godfather86

Opazil sem da je zjutraj malo bolj glasen. Ne vem na hitro se mi zdi kot kakšen drocnik da bi se slišal? Imajo 2.0 hdi kakšne znane težave? Nekaj berem o težavah z jermenico?