Nakup C4 Picasso 2.0 hdi aut.

Začel/a Godfather86, Januar 24, 2020, 06:36:16 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Itak da blagodejno vpliva, in tudi omiliš morebitne stroške.
Jaz si to doma menjam, edino kar imam stroškov je olje cca 58€ za 5 litrov olja in dve tri ure dela.

Godfather86

Še eno vprašanje. Pregledal sem že vsaj 15 avtov, pa na vsakem kaj najdem. Kje se da preveriti zgodovino, če je avto iz Francije? Pooblaščeni servis ima kao samo slovensko bazo... Tisti izpiski iz lizing hiš so bolj tako tako...

mihado

Pooblaščen servis vidi samo, če se je kaj popravljalo pod garancijo in pa vpoklice. Sem tudi sam preverjal kr nekaj Picassoju, pa nism kj velik izvedel. Pač peleš avto ki ti je všeč na en dober pregled in kupiš.

tejo

V 90% je zgodovina avtov iz evrope mozno preveriti preko spletne strani //www.autodna.si.. Sploh ce do od lizing his..

Vpises Vin stevilko... Ti pokaze cisto osnovne podatke... Potlej pa vidis ce je 4 ali vec zapisov zgodovine in se kaj fotografij se splaca placat cca 14€ in dobis podrobne fotografije (skoraj vsaka praska) ter zapise kilometrov, udelezb v prometnih nesrecah... Itd...

Ni pa servisne zgodovine... Ki pa vsaj v vecini ni ptoblrmaticna..

tejo

Citat od: Godfather86;263104Še eno vprašanje. Pregledal sem že vsaj 15 avtov, pa na vsakem kaj najdem. Kje se da preveriti zgodovino, če je avto iz Francije? Pooblaščeni servis ima kao samo slovensko bazo... Tisti izpiski iz lizing hiš so bolj tako tako...

Kao ne smejo gledat in dajat podatkov...

Jaz sem svojega preveril preko Avtodna in na uradnem servisu v Sloveniji... Je pac povedal na katerih odpoklicih je bil in kaj je bilo rihtano v garanciji...

Katero olje in filtre so pa notri dajsl pa ne bos izvedel...

sl1

Jaz sem tudi svojega preveril z autodna - 2 reporta lahko kupis in se izplača preden kaj zaaraš. Vidiš koliko km je imel ko so ga v tujini na dražbi prodali, koliko km je imel ob podaljsanjih registracije, vse praske, ce je bil taxi ali poslovni najem itd...

Godfather86

Godfather86

Xandrej

15 avtov si šel pogledat? Pa noben ni bil za kupit? Al hodis same najbolj poceni zmaske gledat ali pa imas previsoke kriterije...

Jaz mislim da moras v salon po novega...

tejo

Citat od: Godfather86;263352Od česa bi bil ta madež na tleh?

Po mojem mnenju pac madez na tleh...

Osredotoci se na stanje km in ostale stvari...

Pri 150.000+ pricakuj par stvari... Hladilnik klime, zavorni diski, ce jih niso ze prej (kar vidis ob ogledu) itd...

Godfather86

Citat od: Xandrej;26335715 avtov si šel pogledat? Pa noben ni bil za kupit? Al hodis same najbolj poceni zmaske gledat ali pa imas previsoke kriterije...

Jaz mislim da moras v salon po novega...

Jah če mi ne znajo povedati kako je bil avto servisiran, dati kakih papirjev ipd. ga ne kupim. Igre na srečo se igrajo drugje. Èe v avtu smrdi, da se mi želodec obrača ga tudi ne kupim. Èe najdem pri avtu s 107.000 prevoženim l. 2017 potni nalog Rim- Amsterdam pri 180.000 l.2018 ga tudi ne kupim. Èe je pri večini notranjost normalna pri enem pa volan zguljen tudi nekaj ne štima.  Res pa da iščem avtomatika in nekateri še to narobe navedejo. Večina dilerjev ima tako po 3-4 enake avte in pogledam pač vse....

Godfather86

Citat od: tejo;263363Po mojem mnenju pac madez na tleh...

Osredotoci se na stanje km in ostale stvari...

Pri 150.000+ pricakuj par stvari... Hladilnik klime, zavorni diski, ce jih niso ze prej (kar vidis ob ogledu) itd...
Diski imam raje da jih sam menjam, vsaj vem kaj imam.  
Mogoče je pa madež ko je bil avto opran?

gs nautica

Kje pa gledas avte? Kateri konec Slo?

Godfather86

Od lj-mb. Bom moral še na Primorsko in Gorenjsko.

mihado

Tule si se kaj zanimal. Poveš kakšne želje imaš, in ti poiščejo par primerkov potem se pa dogovoriš naprej.

https://narociavto.si/