Letne pnevmatike

Začel/a ribcek, November 16, 2019, 04:22:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlomjo

Citat od: mirchi;260853Dacia je ko dixi. Je fajn ko si not,sploh ko je sila. Nerodno ti je edino ko not al pa ven stopiš.

Vic kot ga že dolgo nisem slišal. Dača je zakon!

zupi13

Citat od: Romzi;260854Mimogrede: baje če imaš na dvorišču pred bajto koze in (ali) citroena, je to znak revščine :Hammer3:

Mi imamo dva.....

Nimamo pa (še) koz....

zlomjo

Citat od: zupi13;260862Mi imamo dva.....

Nimamo pa (še) koz....

Mi pa štiri, ob torkih pa si privoščim liter kozjega mleka.

mirchi

Jaz jih mam devet. Ko sem prvega pripeljal,smo dali ooze od hise
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

andraž

Jaz imam tri in eno kozo, ki ima raje audije.

ribcek

Forum brez modija? Bi bilo potrebno razpis za novega objavit.

dexterboy

To, kar je govora v zadnjih postih, naj bi res izviralo iz Francije. Ko sem pred leti to slišal, sem šel prav brskat po medmrežju, kaj je to za ena filozofija. Po informacijah, ki sem jih našel, naj bi res obstajal francoski pregovor, ki pravi:
"Citroen in koza pred bajto sta prva znaka revščine pri hiši"
OK, prav sem si rekel, recimo, da to drži. Kar pa nisem našel in ne razumem, od kod takšno razmišljanje. Kaj je tisto, kar je pripeljalo do tega "reka". Gledano iz današnjega zornega kota, to ne moremo ravno trditi.
4 nožna kosmata bitja pa naj bi predstavljala revščino celo v južni Srbiji, kjer sem v mladosti preživel vse poletne počitnice pri starih starših na kmetiji. Povprašam mamo za podrobnejšo razlago pa jutri tu napišem kaj več...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dexterboy

Citat od: ribcek;260867Forum brez modija? Bi bilo potrebno razpis za novega objavit.
Moderatorji so, ampak tukaj ne prihaja do žaljenja oseb in izkazovanja nestrpnosti do drugih. No, mogoče izkazujemo nestrpnost do Dačije. Pa še to zato, ker ne dobimo vsi čevapov...
:emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

kstoner

katere letne gume 215/55 16 vozite? pa da ste zadovoljni z njimi?

Nazadnje sem imel Fuldo. Prvo leto ok, drug leto ne preveč ok.

andraž

Michelin. Zimske Alpine 4, letne Primacy 3. Vrhunske. Obe varianti 3 sezone brez pripomb. Z zimskimi naredim cca. 8000 na sezono, z letnimi 10000.

Xandrej

Jaz pa sem imel spredaj pireli gume pa so po 3 letih postale glasne popizdit. Dot 2017 imajo se 6 mm profila. V prtljažniku cakajo sava nove pa da vidimo.

CEPETKO

Michelin primacy3 izjemno tihe in trpežne letos jih zvozim dokonca. Tako bodo po predvidevanjih prevozile med 60-65 tkm.
Citroen - kreative tehnoloži.

andraž

Moje tudi po letošnjem poletju odhajajo. Bo tudi blizu 60000 km.

bingo

kasy stoner: kaj pa ti ni bilo všeč na Fuldi ? Jaz razmišljam, da bi kupil Fulda Ecocontrol HP2, ki ima neko normalno ceno (80€) in je po testih v sredini...

kstoner

po dveh sezonah (cca 40.000km) se mi zdijo zelo švoh... sj profila je še dost..
prvo sezono so bile fajn.

Isto lahko rečem za original Michelin Primacy.